با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام. باید بنر تایید ارسال بشه.سلام تو بخش اموزش که نوشته شده پست راهنما منظور چیه؟من الان مشخصات رمانو ارسال کردم وتایید شده باید منتظر پست راهنما باشم بعدپارتگذاری کنم؟
نام رمانتون؟سلام ببخشید من تو گروه ناظر اد نشدم باید چیکار کنم ؟؟
موضوع 'آموزش تصویری قرار دادن رمان در انجمن' آموزشی - آموزش تصویری قرار دادن رمان در انجمنبرای شروع نوشتن رمان باید چکار کرد؟
پيوي بزنيدسلام ببخشید ناظر به من گفته برای ارسال های بعدی رمان شماره پارت و لیک رمان رو هم اضافه کنم ولی چون چند روزه وارد انجمن شدم نمیدونم باید چیکار کنم لطفاً اگه میشه راهنماییم کنید
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک