جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 34,409 بازدید, 1,070 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط lily_hozak

رهاورد

سطح
6

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
132
892
مدال‌ها
9
سلام من درخواست تایپ رمان دارم روزی سه پارت
از همين لينک استفاده کنيد:
روزي سه پارت زياده و باعث ميشه که قلمتون افت داشته باشه و به ويرايشات نگارشي هم نرسيد... .

raham

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
18
42
مدال‌ها
1
سلام چند روز طول میکشه تا رمان تایید بشه

رقیه

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
153
492
مدال‌ها
1
سلام بعد اگه رمان نوشتم تموم شد وارد سایت میشه؟و میشه فایلشو کانالای شبکه های اجتماعی فروخت؟

ماه بانو

سطح
5

معاون بازنشسته انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Apr
1,161
3,916
مدال‌ها
6
سلام بعد اگه رمان نوشتم تموم شد وارد سایت میشه؟و میشه فایلشو کانالای شبکه های اجتماعی فروخت؟
بله وارد سایت میشه
فک نکنم
میپرسم میگم

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: رقیه

raham

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
18
42
مدال‌ها
1
سلام من یه سوال داشتم رمانم پارت یک رو گذاشتم باید برم پارت دو رو هم بزارم

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5

رقیه

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
153
492
مدال‌ها
1
سلام من چطور میتونم رمانمو بذار م اتاق تالار خودم دوست ندارم ناظر داستانم اذیت بشه

بالا پایین