مرسیسلام عزیزم
هیچ کدومش امکان نداره
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!مرسیسلام عزیزم
هیچ کدومش امکان نداره
سلام جانمسلام.خسته نباشید.دوتا سوال داشتم.اول اینکه چطور میتونم توی این سایت رمان هامو به صورت pdfمنتشر کنم؟دوم اینکه توی این سایت میشه رمان ها رو فروخت؟
خب شرایط فروشی چی هست بانو؟سلام جانم
عزیز دلم برای pdf کردن دو راه موجوده
۱- رمانتو در اینجا تایپ کنی
۲- ورد رمانتو بدی که pdf کنیم بذاریم رو سایت
البته در روش دوم از امتیازای سایت برخوردار نمیشی پس بهتره تایپ بشه
بله فروشی هست
چرا الکی جواب میدی دختر خوبسلام عزیزم
هیچ کدومش امکان نداره
سلام من میخوام رمانم رو ارسال کنم ولی متوجه نمیشم ک کجا باید برم و لینک رمانم کجاس کمک لدفن😞😞باسمه تعالی
باسلام خدمت نویسندگان و کاربران عزیز رمان بوک!
هرگونه سوال راجب رمان و تایپ رمان دارید میتوانید در این تاپیک از مدیران تالار کتاب بپرسید.
° لطفا تنها سوالات خود را بپرسید و از اظهار نظر یا پاسخ به سوالات دیگر کاربران ناآگاه خودداری کنید.
سپاس از همراهی شما
|مدیریت تالار کتاب|
سلام جانمسلام من میخوام رمانم رو ارسال کنم ولی متوجه نمیشم ک کجا باید برم و لینک رمانم کجاس کمک لدفن😞😞
وقت بخیرسلام وقتتون بخیر
ببخشید من برای رمانم ناظری انتخاب نشده آیا می تونم پارت گذاری کنم؟
بله فرستاده شدهوقت بخیر
ایا پست تایید رمانتون فرستاده شده؟
@آرامبله فرستاده شده
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک