با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!بله امروز تایید شده
در حال بررسی مجدد هستیم.نصف رمان ها ناظر ندارن توروخدا درست کنید دیونه شدم انقدر بهم پیام دا ن
طلسم ماه قبلا نظرش من بودم رمان جدید نیست🌹🌟
در حال تقسیمه نگران نباشطلسم ماه قبلا نظرش من بودم رمان جدید نیست🌹🌟
الان بخوایم بگیم نصف رمان ها ناظر ها تقسیم نشده هنوز 🌠
سلام عزیزم بله بعد از اتمام پارتگذاری رمانتون توسط تیم کپیست تبدیل به pdf میشه.ببخشید من بار اولمه میخوام توی یک سایت رمان بنویسم
شما خودتون pdf رمان رو درست میکنید؟!
طبق آموزش تصویری پیش برید راهنماییتون میکنه.باید رمان رو جایی که نوشته پاسخ خود را تایپ کنید تو قسمتی که مشخصات رو نوشتی بنویسیم یا جای دیگه!؟
پاسخ دادم سوالی بود در خدمتم عزیزم.خوشحال میشم به سوالم جواب بدید😘
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک