جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 34,582 بازدید, 1,070 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط lily_hozak
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
سلام
زمانی که رمان توسط ناظر تایید شد کجا باید شروع به نوشتن رمان کنیم؟
اینجا فورا رمان‌تون تایید میشه. یعنی شما باید تاپیک رمان‌تون رو بزنید و مدیران تایید می‌زنن و ناظر پیدا می کنید. هر وقت پارت گذاشتین باید در گپ به ناظر اطلاع بدین.
وقتی رمان‌تون به ۱۵ پارت رسید باید درخواست نقد شورا بدین

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
خلاصه رمان رو فرستادم ، ولی نمیدونم کجا بایی ببینم تایید شده یا نه ؛ درضمن هرچقدر گشتم نتونستم خلاصه رمانی که ارسال کردم رو پیدا کنم ؛ که احیانا تایید شد ادامش رو بنویسم🙄
صحیح.
می‌تونید از طریق موتور جستوجو، اسم رمان‌تون رو جستو جو کنید.
و اما اینکه تا وقتی که تایید نشه نه برای شما و نه برای کاربران مشخص نیست و فقط برای مدیران قابل دیده.

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
خلاصه رمان رو فرستادم ، ولی نمیدونم کجا بایی ببینم تایید شده یا نه ؛ درضمن هرچقدر گشتم نتونستم خلاصه رمانی که ارسال کردم رو پیدا کنم ؛ که احیانا تایید شد ادامش رو بنویسم🙄
رمان شما در حال تاییده.
@مهلا فلاح

♡ریحانه♡

سطح
1

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
1,550
8,103
مدال‌ها
4
اینجا فورا رمان‌تون تایید میشه. یعنی شما باید تاپیک رمان‌تون رو بزنید و مدیران تایید می‌زنن و ناظر پیدا می کنید. هر وقت پارت گذاشتین باید در گپ به ناظر اطلاع بدین.
وقتی رمان‌تون به ۱۵ پارت رسید باید درخواست نقد شورا بدین
کدام گپ؟

Faatiimaa_dh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
6
1
مدال‌ها
1
سلام من امروز وارد سایت شدم خلاصه گذاشتم از کجا باید بفهمم از طرف مدیر اوکی میشه؟و اینکه چطوری باید پارت گذاری انجام بدم؟و اینکه الا توی این قسمت خلاصه رمان چیز خاص دیگه ایی ام باید مینوشتم؟

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
سلام من امروز خلاصه رمانم رو فرستادم ولی هرچی منتظر تاییدم، تاییدی نمیاد
چقدر طول میکشه تایید شه تا بتونم پارت هاش رو بزارم؟

مهلا فلاح

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
1,331
5,825
مدال‌ها
11
سلام من امروز وارد سایت شدم خلاصه گذاشتم از کجا باید بفهمم از طرف مدیر اوکی میشه؟و اینکه چطوری باید پارت گذاری انجام بدم؟و اینکه الا توی این قسمت خلاصه رمان چیز خاص دیگه ایی ام باید مینوشتم؟
سلام.
به انجمن خوش آمدید، پست تاییدیه در تایپکتون ارسال میشه.
بعد از تایید در همان تایپک اصلی شروع به پارت‌گذاری می‌کنید.
اگه لازم باشه بنده بعد از بررسی خدمتتون عرض می‌کنم!

مهلا فلاح

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
1,331
5,825
مدال‌ها
11
سلام من امروز خلاصه رمانم رو فرستادم ولی هرچی منتظر تاییدم، تاییدی نمیاد
چقدر طول میکشه تایید شه تا بتونم پارت هاش رو بزارم؟
سلام.
فوقش تا بیست و چهار ساعت طول می‌کشه.

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
سلام.
خوش اومدین به انجمن.
پست معرفی رمان رو باید به این صورت ارسال کنید:
نام رمان:
نام نویسنده:
ژانر:
خلاصه:
بعد از طرف مدیران بررسی میشه و مشکلاتش رفع و برای رمان‌تون ناظری انتخاب میشه. در آخر هم تایید میشه که براتون اعلان میاد بابت تایید شدنش.

بالا پایین