- Jul
- 1,436
- 7,837
- مدالها
- 6
مرسی🧡سلام.
فوقش تا بیست و چهار ساعت طول میکشه.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!مرسی🧡سلام.
فوقش تا بیست و چهار ساعت طول میکشه.
بله بابت تاخیر شرمنده.سلام رمان من هنوز تایید نشده؟😕پنج روز گذشت....
دشمنت شرمنده
هیچکار جانم.دشمنت شرمنده
الان باید چیکار کنم؟👀
سلام ممنون همچنینبا سلام و خسته نباشید. من موضوع خودم رو نوشتم و فرستادم، اما بعد حدود یک ساعت که چک کردم، دیدم که نمونده، و بعد اینکه بررسی کردم دیدم خط خورده، چرا؟
رمان با تو در تاریکی اثر محمد قنادیسلام ممنون همچنین
امکانش هست اسم موضوعی که ارسال کردین رو بگین؟
بله چک کردم.رمان با تو در تاریکی اثر محمد قنادی
ممنونبله چک کردم.
هنوز از طرف مدیریت تایید نشده. اجازه بدین تایید بشه حتما میبینید که اون خط از بین رفته.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک