با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!وقتی در سایت اصلی قرار بگیرند بله میتونید از گوگل دانلود کنید.سلام اثرهایی که فایل شدن
آیا دیگر در گوگل قرار گرفتند
یعنی می توانیم پی دی اف هاش در گوگل را دانلود کنیم؟
وقتی در سایت اصلی قرار بگیرند بله میتونید از گوگل دانلود کنید.
توی سایت سرچ کنید اسم رمان رو متوجه میشید که قرار داده شده یا خیرخب ما از کجا میدونیم قرار شده؟
یعنی مثلا فقط فهمیدیم پی دی اف شد اعلان اومد اثر فایل شد
پی دی افش داریم
سلام؛ بله میشه. میتونید تایپ کنید و سپس کپی و در تاپیک رمان قرار بدید.سلام با گوشی هم میشه تایپ کرد ؟یا حتما با کامپیوتر باید باشه ؟میشه تو برنامه جوتر پد تایپ کرد بعد به اینجا منتقل کرد .
به رمانهایی که نمراتشون «حرفهای: ۱۷ و ۱۸ نیمه حرفهای: ۱۵ و ۱۶» باشه. برای دریافت این نمرات هم باید اشکالات رمان کم باشه.سلام به چه رمان هایی تگ حرفه ای یا نیمه حرفه ای تعلق میگیره؟
سلام
من میخواستم یه رمان تایپ کنم
اما اصلا نمیدونم باید چیکار کنم
میشه راهنماییم کنید
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک