- Jul
- 1,274
- 3,388
- مدالها
- 7
سلام من درخواست جلد رمانم رو خیلی وقته دادم و مدیر هم قبول کردن. چند وقت طول میکشه تا طراح با من گفتگو ایجاد کنه؟
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!@KHATOON_Mسلام من درخواست جلد رمانم رو خیلی وقته دادم و مدیر هم قبول کردن. چند وقت طول میکشه تا طراح با من گفتگو ایجاد کنه؟
عزیزم مگر با شما خصوصی نزدن !سلام من درخواست جلد رمانم رو خیلی وقته دادم و مدیر هم قبول کردن. چند وقت طول میکشه تا طراح با من گفتگو ایجاد کنه؟
بله دیشب زدن ممنونعزیزم مگر با شما خصوصی نزدن !
جلد یا کلا اسم رمان؟!من میخوام اسم و جلد رمانم رو عوض کنم
آیا امکان پذیر هست؟
چکار باید بکنم؟
هم اسم و جلدجلد یا کلا اسم رمان؟!
بله امکان پذیرِهم اسم و جلد
سلام جانم اول در قسمت تایپ رمان تاپیک درست کنید، بعد وقتی تایید شد شما در همون تاپیک می تونید رمانتون رو تایپ کنید.سلام خسته نباشین،من میخوام رمانمو تایپ کنم نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنین،سپاس
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک