جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 30,900 بازدید, 1,055 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ElhaM

Roksana.j

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
2
3
مدال‌ها
2
من چجوری میتونم رمانمو بنویسم ب اشتراک بزارم

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Moon.

شاهدخت

سطح
10

.مدیر ارشد بخش کتاب.
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تدوینگر انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,741
37,980
مدال‌ها
25
من چجوری میتونم رمانمو بنویسم ب اشتراک بزارم

F.S.Ka

سطح
2

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,654
10,573
مدال‌ها
5
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: za-wrde

نازی.م

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
11
51
مدال‌ها
2
سلام خسته نباشید
ببخشید من قبلا با یه حساب کاربری دیگه خلاصه رمانم رو ارسال کردم ولی هر بار که چک می‌کردم نبودش
چند بار ارسال کردم و هر دفعه همینجور بود تا یه هفته هم منتظر بودم اما خبری از تایید نشد
الان به دلایلی نمیتونم با اون حساب کاربری وارد بشم و نمی‌دونم باید چیکار کنم دوباره باید با این حسابم خلاصه ارسال کنم یا چی؟
چقد زمان میبره تا رمان تایید بشه ؟

شاهدخت

سطح
10

.مدیر ارشد بخش کتاب.
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تدوینگر انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,741
37,980
مدال‌ها
25
سلام خسته نباشید
ببخشید من قبلا با یه حساب کاربری دیگه خلاصه رمانم رو ارسال کردم ولی هر بار که چک می‌کردم نبودش
چند بار ارسال کردم و هر دفعه همینجور بود تا یه هفته هم منتظر بودم اما خبری از تایید نشد
الان به دلایلی نمیتونم با اون حساب کاربری وارد بشم و نمی‌دونم باید چیکار کنم دوباره باید با این حسابم خلاصه ارسال کنم یا چی؟
چقد زمان میبره تا رمان تایید بشه ؟
سلام
با بنده خصوصی بزن گلم

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
1
0
مدال‌ها
2
سلام من میخوام پی دی اف رمانم رو توی سایت بزارم اما نمیدونم کجا باید این کار رو کنم لطفا راهنمایی کنید

شاهدخت

سطح
10

.مدیر ارشد بخش کتاب.
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تدوینگر انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,741