جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مهم ✳🔆تاپیک جامع پرسش و پاسخ در ارتباط با ایده کاربران🔆✳

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سالن ایده توسط MHP با نام ✳🔆تاپیک جامع پرسش و پاسخ در ارتباط با ایده کاربران🔆✳ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,955 بازدید, 89 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته سالن ایده
نام موضوع ✳🔆تاپیک جامع پرسش و پاسخ در ارتباط با ایده کاربران🔆✳
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط atie

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,215
مدال‌ها
10
برای گروگان گیری ایده ای ندارید دوستان؟
آخه بفرستمش توی یه انباری زندانیش کنن نه خودش خوشش میاد نه ایده جدیدیه و میگن کلیشه اس
چطور گروگان گرفتن، یا در کجا نگه داشتن؟

nəɓın

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
602
2,421
مدال‌ها
2
بچه.هااااااا.
میخوام‌زندگی‌نامه‌مو‌بنویسم.
که ترسناکه.
به نظرتون رمان و از کجا شروع کنم؟
مثلا از الان بنویسم که کم.کم داخل رمان از بچه‌گی‌هاش می‌گه؛ یا رمان و از دوران بچه‌گی شروع کنم؟

atie

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Dec
32
22
مدال‌ها
2
برای گروگان گیری ایده ای ندارید دوستان؟
آخه بفرستمش توی یه انباری زندانیش کنن نه خودش خوشش میاد نه ایده جدیدیه و میگن کلیشه است
یکی از دشمنای پر و پا قرص شخصیت اصلی، اونو گروگان می‌گیره اما تو انباری نگهش نمی‌داره! تو آزمایشگاه مخصوصش تا بتونه اعضای بدنشو دربیاره و بفروشه!

nəɓın

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
602
2,421
مدال‌ها
2
جواب منو‌ نمی‌دید؟😑

atie

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Dec
32
22
مدال‌ها
2
بچه.هااااااا.
میخوام‌زندگی‌نامه‌مو‌بنویسم.
که ترسناکه.
به نظرتون رمان و از کجا شروع کنم؟
مثلا از الان بنویسم که کم.کم داخل رمان از بچه‌گی‌هاش می‌گه؛ یا رمان و از دوران بچه‌گی شروع کنم؟
می‌تونی رمانتو از اتفاقات ترسناک اخیری که واست افتاده شروع کنی! بعد کم کم بری سمت بچگیات و اتفاقاتی که تو اون دوران برات افتاده!

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Eiman

nəɓın

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
602
2,421
مدال‌ها
2
می‌تونی رمانتو از اتفاقات ترسناک اخیری که واست افتاده شروع کنی! بعد کم کم بری سمت بچگیات و اتفاقاتی که تو اون دوران برات افتاده!
اره اینجور میشه.
خیلی ممنون

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: atie

atie

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Dec
32
22
مدال‌ها
2
خب بحث گروگان‌گیری که میاد وسط همش کلیشه می‌شه! مثلا می‌تونی این‌طوری بنویسی که اون شخصیت منفی یه دکتر روانی و پول دوسته! و اعضای بدن بیماراش رو می‌فروشه ولی بعد از کشتن یکی از بیماراش، پدر مقتول میاد دنبالش و گروگانش می‌گیره و حسابی شکنجه‌ش میده!

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
317
984
مدال‌ها
2
خب بحث گروگان‌گیری که میاد وسط همش کلیشه می‌شه! مثلا می‌تونی این‌طوری بنویسی که اون شخصیت منفی یه دکتر روانی و پول دوسته! و اعضای بدن بیماراش رو می‌فروشه ولی بعد از کشتن یکی از بیماراش، پدر مقتول میاد دنبالش و گروگانش می‌گیره و حسابی شکنجه‌ش میده!
شما مسئول چاپ رمان ها هستید؟

بالا پایین