با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!اره😶ی متن از رمانم دادم به بابام متن پرید مثلا متن قشنگ وادبی دادم🟣 یه سوال مهم
تا حالا رمانهات رو دادی پدر و مادرت بخونن؟🤨
اره مامانم جاهای باریکش نظر میده 😂🟣 یه سوال مهم
تا حالا رمانهات رو دادی پدر و مادرت بخونن؟🤨
منو نمیدی مجانی بخونم😂نه فعلا ندادم بخونن تنها کسی که تا قبل اینکه اینجا ثبت نام کنم فقط @خواهرگرامپناه میخوند...
دوست دارم ریکشنشون رو بعد خوندن رمان بدونم ولی فعلا نه...
ولی بعد اینکه تونستم رمانم رو به چاپ برسونم سری اولین نسخه اولین جلدش رو میدم بابام بخونه بعدم هم فامیل های خودمون...(اونایی که باهم مچ هستیم) و بعدشم دوتا رفیق تو مدرسه دارم میدم اونا هم بخونن (چند تا از کتاب ها رو رایگان میدم به اونا)
و در نظر دارم اولین سری چاپ بالای ۱۰۰۰ تا نسخه باشه...
و بقیه باید پولی کتاب هام رو بخرن:/(خسیس هم خودتونین:/)
ن مگه شما میدین بخونن؟!
من فعلا نمیدم بخونن بعد فک کننن دخترشون عاشق شده یا همیچن فکر های توسعه البته اینطور نیست ولی میترسم اونطور فک کار
منم میترسم بابا همچی فکری کنه ولی مامانم میدم😂ن مگه شما میدین بخونن؟!
من فعلا نمیدم بخونن بعد فک کننن دخترشون عاشق شده یا همیچن فکر های توسعه البته اینطور نیست ولی میترسم اونطور فک کنن
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک