جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی 8 ماده غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط Trodi با نام 8 ماده غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 503 بازدید, 24 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع 8 ماده غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
آنچه می خورید می تواند به شدت بر بسیاری از جنبه های سلامتی شما تأثیر بگذارد ، از جمله خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی ، دیابت و سرطان. مشخص شده است که پیشرفت سرطان به ویژه تحت تأثیر رژیم غذایی شما است.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
بسیاری از غذاها حاوی ترکیبات مفیدی هستند که می توانند به کاهش رشد سرطان کمک کنند.

همچنین چندین مطالعه نشان می دهد که مصرف بیشتر برخی از مواد غذایی می تواند با کاهش خطر بیماری همراه باشد.

خوردن بیش از حد هر چیز می تواند چربی بدن را افزایش دهد ، که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. چاقی با 12 نوع سرطان در ارتباط است.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
وهلفورد می گوید: "غذاهایی كه از نظر كالری و قند كمتر و از نظر فیبر بیشتری به شما كمك می كنند ، می توانید وزن خود را مدیریت كنید. همه این موارد باعث كاهش میزان كالری مصرفی شما می شوند." حفظ وزن سالم یكی از مهمترین مواردی است كه می توانید انجام دهید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان ".
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
منوی خود را ساده نگه دارید. برای تهیه یک وعده غذایی سالم و خوشمزه به لیست پیچیده ای از مواد نیاز ندارید.
از سبزیجات و میوه های یخ زده (در سس یا آب میوه) نترسید.
غلات سبوس دار را انتخاب کنید. فیبر برای کنترل قند خون و مدیریت وزن مهم است
غذاهایی را انتخاب کنید که با التهاب مقابله کنند. شامل ماهی های چرب مانند ماهی آزاد و ساردین ، غلات کامل مانند برنج قهوه ای و پروبیوتیک ها مانند ماست
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
اگر می خواهید غذای بسته بندی، چیزی بخرید ، ابتدا برچسب تغذیه را بخوانید. اگر مورد بیش از دو یا سه ماده دارد ، به انتخاب دیگری فکر کنید. همچنین برچسب تغذیه اطلاعات ارزشمندی در مورد نمک و شکر در غذایی که در نظر دارید به شما می دهد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
از گوشت فرآوری شده خودداری کنید. گوشت های فرآوری شده مانند هات داگ ، بیکن دارای ترکیباتی هستند که باعث سرطان می شوند. حتی از گوشت های فرآوری شده که می گویند "فاقد نیترات" یا "پودر نشده" هستند باید خودداری شود
با خوردن برخی غذاها خطر سرطان را از بین نخواهید برد. اما اگر تمرکز خود را روی رژیم غذایی گیاهی و حفظ وزن مناسب بگذارید ، در کاهش خطر خود بسیار کمک خواهید کرد.

این مقاله به تحقیق می پردازد و 8 ماده غذایی را که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد ، بررسی می کند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
. کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی سولفورافان است ، یک ترکیب گیاهی موجود در سبزیجات که ممکن است دارای خواص ضد سرطانی قوی باشد.

مطالعات نشان داد که سولفورافان اندازه و تعداد سلولهای سرطانی سی*ن*ه را تا 75٪ کاهش می دهد
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
به همین ترتیب ، مطالعات بر روی حیوانات نشان داد که درمان موش با سولفورافان به از بین بردن سلول های سرطانی پروستات کمک می کند و حجم تومور را بیش از 50 درصد کاهش می دهد



برخی مطالعات همچنین نشان داده اند که مصرف بیشتر سبزیجات مانند کلم بروکلی ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط باشد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
2. هویج

چندین مطالعه نشان داده است که خوردن هویج بیشتر با کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ارتباط دارد.
به عنوان مثال ، یک تجزیه و تحلیل نتایج پنج مطالعه را بررسی کرد و نتیجه گرفت که خوردن هویج ممکن است خطر سرطان معده را تا 26٪ کاهش دهد
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
مطالعه دیگری نشان داد که مصرف بیشتر هویج با 18 درصد احتمال ابتلا به سرطان پروستات همراه است



در یک مطالعه رژیم های غذایی هزار و 266 شرکت کننده با و بدون سرطان ریه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. این مطالعه نشان داد که افراد سیگاری فعلی که هویج نخورده اند سه برابر بیشتر در معرض سرطان ریه قرار می گیرند ، در مقایسه با کسانی که هویج بیش از یک بار در هفته مصرف می کنند
 
بالا پایین