جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی 8 ماده غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط Trodi با نام 8 ماده غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 147 بازدید, 24 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع 8 ماده غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
سعی کنید هویج را به عنوان یک میان وعده سالم یا غذای کمکی خوشمزه فقط چند بار در هفته در رژیم غذایی خود بگنجانید تا میزان مصرف شما را افزایش دهد و به طور بالقوه خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
3. لوبیا

لوبیا سرشار از فیبر است ، که برخی از مطالعات نشان داده اند که می تواند در محافظت در برابر سرطان روده بزرگ کمک کند

در یک مطالعه هزار و 905 نفر با سابقه تومورهای روده بزرگ بررسی شدند و دریافتند کسانی که لوبیای خشک و پخته شده بیشتری مصرف می کنند احتمال عود تومور را کاهش می دهند
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
یک مطالعه حیوانی همچنین نشان داد که تغذیه موش ها با لوبیای سیاه یا لوبیای چشم بلبلی و سپس القای سرطان روده بزرگ ، رشد سلول های سرطانی را تا 75٪ مسدود می کند

با توجه به این نتایج ، خوردن چند وعده لوبیا در هر هفته ممکن است فیبر دریافتی شما را افزایش دهد و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
۴. توت

توت سرشار از آنتوسیانین است ، رنگدانه های گیاهی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان در ارتباط باشند.

در یک مطالعه انسانی ، 25 فرد مبتلا به سرطان روده بزرگ به مدت هفت روز با عصاره زغال اخته تحت درمان قرار گرفتند ، که مشخص شد این امر باعث کاهش 7 درصدی رشد سلول های سرطانی می شود
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
یک مطالعه کوچک دیگر تمشک سیاه را که به صورت یخ زده خشک شده بود ، به بیماران مبتلا به سرطان دهان نشان داد و نشان داد که باعث کاهش سطح برخی مارکرهای مرتبط با پیشرفت سرطان می شود
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
5.بذر کتان

سرشار از فیبر و همچنین چربی های مفید برای قلب ، بذر کتان می تواند یک افزودنی سالم به رژیم غذایی شما باشد.

در مطالعه دیگری ، 161 مرد مبتلا به سرطان پروستات تحت درمان با بذر کتان قرار گرفتند ، که نشان داد رشد و گسترش سلولهای سرطانی را کاهش می دهد
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
بذر کتان سرشار از فیبر است ، که سایر مطالعات نشان داده اند که در برابر سرطان روده بزرگ محافظت می کند

سعی کنید هر روز یک قاشق غذاخوری (10 گرم) بذر کتان آسیاب شده به رژیم غذایی خود اضافه کنید و آن را در اسموتی مخلوط کنید ، آن را روی غلات و ماست بپاشید یا آن را به محصولات پخته شده مورد علاقه خود اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
6.ماهی چرب

برخی تحقیقات نشان می دهد که در هفته قرار دادن چند وعده ماهی در رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

به طور خاص ، ماهی های چرب مانند ماهی آزاد حاوی مواد مغذی مهمی مانند ویتامین D و اسیدهای چرب امگا 3 هستند که با کاهش خطر ابتلا به سرطان ارتباط دارند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
اعتقاد بر این است که داشتن مقادیر کافی ویتامین D در ماهی از سرطان محافظت کرده و خطر ابتلا به آن را کاهش می دهد



دو وعده ماهی چرب در هفته بخاطر دریافت دوز دلچسب اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D و به حداکثر رساندن مزایای بالقوه سلامتی این مواد مغذی استفاده کنید
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
. زردچوبه

زردچوبه ادویه ای است که به دلیل خواص تقویت کننده سلامتی بسیار معروف است. کورکومین ، ماده موثره آن ، یک ماده شیمیایی با اثرات ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی و حتی ضدسرطانی است.
 
بالا پایین