جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

تبریک _فایز گوینده آبی_

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک توسط حیدار با نام _فایز گوینده آبی_ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,674 بازدید, 41 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک
نام موضوع _فایز گوینده آبی_
نویسنده موضوع حیدار
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط مبینای شهر قصه ها

NIRI

سطح
7

خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,003
26,579
مدال‌ها
12
تبریک میگم

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,470
37,979
مدال‌ها
5
امان از اجبار ها
در هر صورت جسارت بزرگی می کنم که تاپیک تولدت را می زنم چون احتمالا برنامه های دوستانت رو خراب می کنم، هرچند دیگه تا الان باید رو می کردند.
خلاصه فکر کردم در این انجمن هم یادگاری از روز تولدت وجود داشته باشه اون هم به دست بنده تا که بری تو کوچه به رفیق هات نشان بدی و با پزش سلطنت کنی.
چون شارژ وای فای تمام شده و همه چی چکه چکه میاد، عکس کیک و نمیدانم کادو و این چیزها ندارم که آپلود کنم و از سرم باز کنم اما ان شالله وگر شد تصمیم گرفتم سال بعد با یک پک جامع سوالات ریاضی خوشحالت کنم. سخاوت زیادی به خرج می دم قدردان باش.
همین را دربارت بگم که دورادور از پانزده شانزده سالگیت، همان دوران سمت، می شناسمت و باعث افتخار است آشنایی با کسی مثل تو.

امیدوارم این سرزندگی و پر انرژی بودنت برای همیشه برایت بماند،
خوش صداییت با بلوغ دوباره بهم نریزد
چشم های آبی ات بخاطر طلسم یک دعانویس که در تاریکی حسادت می کند، قهوه ای نشود
و خلاصه همینطور که حالا هستی، بعدها هم زندگی را به پیش ببری البته با پختگی بیشتر و خارج شده از دنیای جاهلیت

فایز گوینده آبی که اسم رفیقش نگین بود، تولدت مبارک
عاقبت بخیر باشی و به آنچه که شایسش هستی برسی 🌹🌹​
خیلی زیاد شادباش میگم زادروزتو گلم متن-زیبای-پیام-تبریک-تولد.jpg

بالا پایین