جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ترجمه شده Batman - The Dark Knight Returns (DC Comics)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط baran-83 با نام Batman - The Dark Knight Returns (DC Comics) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 98 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع Batman - The Dark Knight Returns (DC Comics)
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
تقریباً در لیست بهترین کمیک بوک ها و کتاب های مصور این کتاب حضور دارد و در بیشتر لیست ها جزو پنج کتاب اول است. بتمن: شوالیه تاریکی برمی گردد ، مینی سریال چهار شماره ای 1986 فرانک میلر بود که توسط میلر و کلاوس جانسون تصویرسازی شده بود و توسط DC Comics منتشر شد. وقتی مجموعه کمیک در همان سال در یک نسخه واحد جمع آوری شد ، عنوان داستان برای کل مجموعه اعمال شد. شوالیه تاریکی برمی گردد داستان بروس وین را روایت می کند که در 55 سالگی از دوران بازنشستگی برای مبارزه با جنایت باز می گردد و با مخالفت پلیس شهر گاتهام و دولت آمریکا روبرو می شود. داستان کری کلی را به عنوان رابین جدید معرفی می کند و با رویارویی با سوپرمن به اوج می رسد. باید اعتراف کنم که من به اندازه بسیاری از طرفداران از جمله طرفداران Batman The Dark Knight Returns نیستم ، زیرا من داستان را بسیار تاریک و تلخ می دانم و نوع کمیک و داستان مصور واقعاً به دلخواه من نیست ، اما این از نظر من موضوعی است شخصی و استقبال گسترده منتقدان از این داستان را نمی توان انکار کرد.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
فانتزی تاریک ، وحشت ، سوررئالیسم- همه این سبک ها در مجموعه کمیک های The Sandman تحسین برانگیز از Vertigo Comics (زیرنویس برجسته کمیک های DC) گرد هم می آیند. نویسنده The Sandman توسط نیل گیمن نوشته شده است. هنرمندان آن شامل سام کیت ، مایک درینگنبرگ ، جیل تامپسون ، شاون مک مانوس ، مارک همپل و مایکل زولی با حروف تاد کلاین و جلد های دیو مک کیان بودند. این کتاب کمیک با شماره 47 شروع می شود و تحت اثر سرگیجه قرار می گیرد. مرد شن و ماسه ای (سندمن)داستان رویای بی پایان را روایت می کند که بر دنیای رویاها حکومت می کند. این مجموعه طنز از ژانویه 1989 تا مارس 1996 در 75 شماره پخش شد.

بالا پایین