با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!ممنونم الهام عزیز🌺به به
چرا زودتر نگفتین الان من چی بپوشم
نسترن جان سالروز زمینی شدنت مبارکا
امیدوارم روزات به بهترین نحو ممکن بگذره
لبخند واقعی مهمون لبات باشه
و البته سن جدید شروعی باشه برای رسیدن به هدفها و آرزوهای قشنگت
آرزوم اینکه در بهترین موقعیتها ببینمت و خبر موفقیت هات به گوشم بخوره🥰
در همین حد بلد بودم دیگه به بزرگواری خودت ببخش🦋
زهرا بانو زود کیکمو بده تا جمعیت زیاد نشده🤣🌱
تیلماح دلبریتی🚶🏾♂️اون پشت داتولد تنها چشم سبز دوستداشتنی دنیاست، تنها رفیق ثابت دنیا. پارسال رو نبودم متاسفانه برای تبریک ولی امسال از اینکه هستم کنارت واقعا خوشحالم، سالی که گذشت رو با هم بودیم... با هم گریه کردیم خندیدیم فحش دادیم، بلاک کردیم قهر کردیم ولی خب بازم موندیم، نشد جدا بشیم؟ نخواستیم. تو پایه ترین رفیقی بودی که داشتمو دارم! امیدوارم تولد امسالت با سالهای قبل فرق داشته باشه و خوشیهای امسالت انقد زیاد باشه که لحظه ای هم از ذهنت بیرون نره. مشاهده فایلپیوست 4669
تولدت پر تکرار نستیِ جانم🌸🌸🌸
به موقعش جایی که باید چک کنی رو ی نگاه بنداز😉
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک