جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ترجمه شده The Book of Fate (سهم من)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط baran-83 با نام The Book of Fate (سهم من) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 236 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع The Book of Fate (سهم من)
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
اثری جذاب از نویسنده معاصر ایرانی پرینوش صنیعی که نام آن در نسخه‌ی انگلیسی توسط سارا خلیلی «The Book of Fate» ترجمه شده است. داستانی در مورد مادر بودن، دختر ر بودن و در کل درمورد زن بودن است. نویسنده‌ی این کتاب برای این اثر چندین جایزه‌ی بین‌المللی را دریافت کرده است. داستان درمورد معصومه است؛ یک شاگرد موفق و درس‌خوان که عاشق مردی که در نزدیکی داروخانه‌ی مدرسه‌ی او کار می‌کند می‌شود؛ ولی این عشق با مخالفت سرسختانه‌ی خانواده‌ی خود مواجه می‌شود.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
پرینوش صنیعی با قلم خود، یک پیوند عاطفی بین مخاطب و شخصیت اصلی ایجاد می‌کند و در این میان حقایقی زیرین از جامعه را به تصویر می‌کشد.

بالا پایین