جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درحال ترجمه The Unveiling | رونمایی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب‌های در حال ترجمه توسط DOonYa با نام The Unveiling | رونمایی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,227 بازدید, 24 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب‌های در حال ترجمه
نام موضوع The Unveiling | رونمایی
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
در میان زمزمه و غرغر کسانی که در سالن بودند، آنین به آن نگاه کرد
ولفریث گل خورد و آرزو کرد کاش شیارها به اندازه کافی عمیق می شد که او را برای همیشه نشان می داد. و در مورد استفان که عمو را تحت فشار قرار داده بود تا جوناس را به ولفریث بفرستد؟
چه کسی ادعای نادرست به انگلستان را کرد و باعث نبردی شد که جان جوناس را گرفت؟
"دوباره، اگر من مرد بودم، استفان محبوب شما را خواهم کشت."
در حالی که مردانش با صدای بلند، از تاریکی او پاسخ دادند
روح ملعون، ولفریث به او خیره شد.
"آنین!" عمو خفه شو "شما از آنچه صحبت می کنید نمی دانید."
"اما من می‌دانم." پشتش را به او کرد و به آرامی موهای پیشانی برادرش را پاک کرد.
عمویش التماس کرد: «لرد ولفریث، دعا کن، گوش نکن...»
"نترس. آنچه گفته شده از اینجا نخواهد گذشت.»
آنین از بالای شانه اش نگاه کرد. «دایی من برای چنین چیزی بسیار سپاسگزار است
سخاوت مردی که قبری را به وارث خود وصیت کرد.»
لب پایینی ولفریث با لبه بالایی نازک شد و مردانش با صدای بلندتری مخالفت کردند.
اما این چهره عمو آرتور بود که او را ماندگار کرد. عذاب او از کنار کودک گذشت و او را مجبور کرد تشخیص دهد که این ولفریث نیست که زیر او تلوتلو خورده است.
حرف های تلخ این مردی بود که او به عنوان پدر دوستش داشت.
اشک هایش را قورت داد. او دیگر کنترل احساسات خود را از دست نمی داد.
به هر حال، او چهار و ده زمستان سال داشت - یک زن، هرچند عمویش
به عنوان یک دختر از او دفاع کرد. اگر به خاطر زیاده‌روی او نبود، شاید اکنون او حتی با کودک ازدواج می‌کرد.
چشمانش را بست و نفس عمیقی کشید. وقتی پلک هایش را بلند کرد،
نگاه خشن ولفریث منتظر نگاه او بود. او گفت: "ما آرزو می کنیم تنها باشیم."
سرش را خم کرد و به عمو نگاه کرد. "لرد برتان."
«لرد ولفریث. خدانگهدار.»
آنین با تحقیر شانه‌های بزرگ و پاهای دراز بارون، خیره شد
پس از او و افرادش از دری که دربان نگه داشته شده بود عبور کردند.
عمو گفت: «نباید آنطور که گفتی حرف می زدی
صدا هیچ شمشیری نمی ساخت.
مرگ جوناس او را پیر کرده بود و وسعت شانه هایش را ربوده بود
او را به عنوان یک دختر جوان به دنیا آورده بود.
شانه هایش را به عقب فشار داد و به اندازه چهار پا و چند پا اینچ کشیده می شد ایستاد.
"می دانم که شما را شرمنده کرده ام و برای کسب درآمد بخشش تو تلاش خواهم کرد.»
او کنار گلدان نشست و بازویی را دور او انداخت. "همه‌اش بخشیده شده است." چرخید
رو به جوناس.
وقتی به برادرش نگاه کرد، صدای هق هق از گلویش بالا رفت. به خودش یادآوری می کند
او دیگر دختر نبود، آن را قورت داد.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
"یک مرگ شرافتمندانه."
کلمات زمزمه آمیز عمو تقریباً به اندازه زمانی که ولفریث صحبت کرده بود، تحسین برانگیز بود
اگرچه او تلاش می کرد آن‌ها را تا کودکی که شروع کننده کلمات به لبان‌شان بود، نگه دارد، او نمی‌توانست.
«محترم! نه حتی هشت، ده مرده از خدمت مردی که بیشتر دشمن او بود تا..."
"کافی است!" عمو دستش را از دستش انداخت.
"آیا می توانی انکار کنی که جوناس در جنگ استفان نبود؟"
خشم با خستگی روی پیشانی اش ظاهر شد. «نه، چون من نمی توانم انکار کنم که او هنوز این کار را می کند
اگر هنری، آن امداد ماد، به دنبال انگلستان نبود، نفس می‌کشید." سلام
از کنار او گذشت، کمربند جوناس را باز کرد و تونیک او را بالا داد. "نگاه کن!"
او نمی خواست، مشتاق دویدن به سمت جنگل بود، اما آن دختر این‌جا بود. فک او از نیرویی که دندان هایش را به هم می سایید درد می کرد، او را کشید
به زخم هولناکی که در مرکز قفسه سی*ن*ه برادرش قرار داشت خیره شد.
عمو پرسید: "چی میبینی؟"
"یک زخم."
و به نظر شما تیری که آن را به آنجا انداخته است، ارتش چه کسی است؟
مال هنری، اما -
"آنا مال کیه؟"
مال هنری، اما استفن-
"حرف بزن!"
به دستان لرزانش نگاه کرد. "هنری."
آهی کشید، انگشتش را زیر چانه‌اش خم کرد و صورتش را بالا برد.
ممکن است پادشاه انگلیس لیاقتش را نداشته باشد، اما تا زمانی که شایسته‌تر ظاهر شود، او همه چیز است، وجود دارد. من تو را می بینم، وفاداری احمقانه جوناس به پسر ماد را کنار بگذار.
هنری فقط یک پسر است - به سختی شش و ده - شایسته حکومت نیست.
زمانی که او ارتش ها را رهبری می کرد نالایق است؟ بی لیاقت -
او سرش را تکان داد.
عمو عقب رفت. "من باید دعا کنم."
همانطور که او باید به خودش می گفت، زیرا پدر کورنلیوس گفت که راه طولانی تا بهشت است.
هر چه زودتر جوناس را در آنجا دعا کنند، ممکن است زودتر استراحت کند. "ما به زودی به شما ملحق می‌شویم.»
هنگامی که عمویش روی برگرداند، آنین دید که کاپیتان گارد از یک خانه طاقچه سایه دار بیرون آمد
آیا وقتی او وارد سالن شد آنجا بود؟ نه که هیچ کدام از آنچه گفته شده باید از او دریغ شود، زیرا او نیز مانند بقیه بوده است.
پدر به جوناس و عمو از حضور روون خبر داشت؟
در حالی که عمویش از سالن عبور می کرد به او نگاه کرد و دید که دستش را به سمت دستش برد
قفسه سی*ن*ه که انگار از قلب ناتوانی که آنجا می تپد ناراحت است.
آنین که از رنج مردی که با او و جوناس خوب بود - بسیار بهتر از برادرش که آنها را کاشته بود - آزار می‌داد، بی‌صدا التماس کرد، لطفا،
پروردگارا، او را بحال خود نگه دار

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
لحظه ای بعد، متوجه شد که او را صدا زده است
هیچ کاری برای محافظت از برادرش انجام نداده بود. بنابراین، بعید بود که او پاسخ دعایش برای عمویش را بدهد
وقتی پیرمرد از پله ها ناپدید شد، آنین به میز نزدیک شد و دست برد تا تونیک جوناس را پایین بکشد. با این حال، خال مادرزادی V شکل در سمت چپ او در دنده ها نگاه او را جلب کردند. از آنجایی که سال ها از پسری که او را پرتاب کرده بودند می گذشت در گرمای شمشیربازی از تن پوشش، او علامت را فراموش کرده بود.
او چشمانش را بست و مردی را که اتهام جوناس او را دزدیده بود، نفرین کرد
برادر او ولفریث را شکست داده بود. جوناس را شکست داده بود.
وقتی روآن از دیس بالا رفت، به اطراف نگاه کرد.
کاپیتان گارد به مرد جوانی خیره شد.
بسیاری از سال‌های زندگی او، سپس صدای غم انگیزی از اعماق او بلند شد و او
تونیک جوناس را پایین کشید.
از ترس اینکه اگر به غم روآن نگاه کند، گریه کند، آنین صورتش را پایین انداخت و دستش را دراز کرد تا گردن تونیک برادرش را صاف کند. اگر نه
برای آن، او آن را نمی دید. هرگز نمی دانست.
او از نزدیک به پوست ساییده شده عمیق زیر چانه او نگاه کرد
آی تی؟ مواد را کنار زد. پوست خام بالای گردنش حلقه زد و وقتی
او آن را در اطراف ردیابی کرد، تقریباً در پشت با آن برخورد کرد.
تفاهم مانند سیلی به صورت فرود آمد. ولفریث آهنگ داشت. یک فلش داشت
جوناس را نکشته حلق آویز کردن پایان او بود. چرا؟ برادرش را داشت‌.
وفاداری خود را به هنری آشکار کرد؟ بیشتر، چه کسی طناب را مناسب کرده بود؟ ولفریث که
برای استفان ایستاده بود؟ باید می شد. و اگر او نبود، قطعاً به آن دستور داده بود.
آنین به چانه‌اش زد و دید که روآن به چیزی که داشت خیره شده بود
بدون پوشش صفرا بلند شد و از کنارش گذشت و به زانو افتاد. وقتی که بالا کشیدن انجام شد، او دهان خود را روی آستین خود پاک کرد. عمو در مورد چه خواهد گفت ولفریث و استفن اکنون ثابت کرده اند که جوناس به قتل رسیده است؟
روآن در سکوت عمیق‌تر فرو رفت و این را فهمید، هرچند قلب عمو ممکن است مرگ شرافتمندانه کسی را که دوستش داشت تحمل کند، قتل جوناس
احتمالاً آن را خراب می کند، به خصوص که او برادرش را با وجود اعتراضات جوناس را نزد ولفریت فرستاده بود.
اگر نه این که عمویش را دوست داشت از او متنفر می شد. «نه، به او نباید گفته شود.» او که احساس می کرد در این آخرین لحظات سال ها پیر شده است، از کنارش گذشت، روآن با بدبختی کمربند را از برادرش بیرون کشید.
اخم کردن و مصلوب شدن بر روی گلدانی که با جواهرات ست شده بود تا صلیب را تشکیل دهد
او تعجب کرد که خنجر از کجا آمده است. اگر جوناس یکی را در اختیار داشت، متوجه چنین سلاح باشکوهی می شد. ولفن چطور؟ مهم بود
نه تنها چیزی که مهم بود انتقام بود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
انتقام مال تو نیست، آنین. صدای جوناس از شش ماهگی به سمت او رفت
گذشته زمانی که سه روز به خانه آمده بود. انتقام از آن خداست. از شما باید به او موکول شود.
عصبانیت او از پسر نجیب زاده که یکی از قیطان های او را آتش زده بود.
وقتی صدای جوناس را شنید که این‌طور صحبت می کند، متزلزل شده بود. هی، اغلب شانه هایش را بالا انداخته بود.
خدا او را در ولفن پیدا کرده بود. با توجه به شهرت بارون ولفریث، این شهرت داشت او را شگفت زده می‌کرد و بیشتر از آن اکنون، با ملاقات با این مرد و کشف دروغ او در مورد مرگ جوناس، پس آموزه های او غلط بود. مردی مانند ولفریث احتمالاً نمی تواند خدا را بشناسد. در آن لحظه، او به سختی او را می شناخت. روزها برای او دعا کرده بود که
تحویل جوناس به خانه انجام شود و این پاسخ او بود.
آنقدر مشت هایش را فشرد که بند انگشتانش به سفیدی میزد.
او چقدر درد داشت که ولفریث را به خاطر گناه مرگ برادر خونیش رنج ببرد. او می‌دانست که انتقام از امتیاز خداست، اما می‌دانست که یک بار هم بوده است که امتیاز بازماندگان خانواده بود.
آیا خدا واقعاً او را خواهد زد اگر او به راه‌های قدیمی روی آورد؟
وصیت نامه؟ انتقام، راه دنیا بود – مسلماً راه مردان.
انتقام باعث انتقام شد، همانطور که مبارزه برای تاج و تخت انگلستان نشان می دهد.
او سرش را تکان داد. چگونه ممکن است خدا او را انکار کند، به خصوص که او مطمئناً بود
خیلی شلوغ است که خودش را با چنین چیزهایی اذیت کند؟ اگر او نبود، کسی را نداشت که به جوناس اجازه دهد.
انگشت‌هایش را روی ران هایش می زد و به سقف خیره می شد. «انتقام مال من است، و تو فقط باید بفهمی." یک فکر وحشتناک و کفرآمیز
روی زبانش خزید، و او آن را گاز نگرفت. "اگر حتی آنجا باشی."
"آنی؟"
او به روآن نگاه کرد که صحبت هایش او و جوناس را به سمت هنری سوق داده بود-
روآن که مطمئنا به او کمک خواهد کرد. اگر یک عمر طول می کشید، ولفریث آن را می دانست
دردی که برادرش متحمل شده بود فقط مرگ او راضی کننده است.
لازم بوده است. با این حال، کار ولفریث لکه مرگ جوناس جوان را احساس کرد.
دستش را دراز کرد و خیلی دیر فهمید که دیگر نیست و او آن را در اختیار داشت. که دیگر لازم نبود.
او با نصیحت خود برای ژست احمقانه، دستی را به سمت گونه اش برد.
تیپ خواهر جوناس گوشت او را به ثمر رسانده بود. پس دختری که نگاه کرد و طوری رفتار کرد که انگار پسری هم چرخیده بود. اگرچه آرتور برتان به استفان وفادار ماند، به نوعی فرزندان برادرش هنری را پیدا کرده بودند. برای آن، جوناس بود که مرده. و به سختی مرگ شرافتمندانه‌ای که گفته می شود. با یادآوری آنچه که صبح انجام داده بود، متوجه شد که مریم خود را از آن بند بر یک درخت انداخته است.
به خود گفت بهتر است حقیقت خ*یانت با آن خائن بمیرد. هیچ خانواده ای نباید چنین بی شرمی را متحمل شود، حتی خانواده ای که به خود می بالید
یکی مانند آنین برتان. بنابراین، او جعل کرده بود - و اکنون بار سنگین آن را احساس می کرد
نارضایتی خدا را...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
اگر می دانست فرزند اولش چه کرده است، نقل قول کنید:
مادرش مرا از لب‌های دروغگو و زبان‌های فریبنده نجات بده
برای این کار، ساعتها توبه می کرد و دعا می کرد که این دروغ گفت
مثل دروغ‌ها زیاد نمی‌شود، که پس از این روز، دیگر برای گفتن آن پشیمان نخواهد شد
از روی شانه‌اش نگاه کرد. اگرچه او به دنبال قلعه در حال عقب نشینی لیلیا بود، اسکوایر مریک نگاه او را جلب کرد. یک جنگجوی جوان آینده دار، اگر نه کمیعجیب است، او و جوناس با هم در گارد خدمت کرده بودند. در ابتدا بین مردان جوانی که هر دو آرزوی مقام اول را داشتند وجود داشت، درگیر شد
اسکوایر، اما پس از انتخاب جوناس، اوضاع کاهش یافته بود. در واقع، این دو به یک عنوان تبدیل شده بودند.
دوستان نزدیک که ممکن بود در رده های رقابتی از چهل که به دنبال شوالیه در قلعه ولفن بود اما، همانطور که مریک اکنون می دانست، دوستی اغلب وجود داشت این حرف ته کذب است.
گار نگاهش را به قلعه لیلیا معطوف کرد. او برای آرتور برتان ترحم کرد.
مرد برای خلاص شدن از شر خواهرزاده‌اش زمان زیادی طول کشد.
به همسری آن آمده از ترماغ کوچولوی کثیف،که دندان های خوب و محکمی برای توصیه داشت.
البته چه مردی غیر از وارث گرفتن هر زنی را به همسری می‌گرفت؟
زنان سخت بودند و همیشه در تلاش بودند تا مردان را از هدف خود دور کنند.
با این حال، مانند تمام مردان ولفن که جنگ را بر زنان ترجیح دادند، به خصوص پدر گار، دروگو، گار در نهایت ازدواج کرد. او این کار را می کرد
این کار را سه سال پیش انجام داده بود، در صورتی که نامزدش بر اثر آبله نمرده بود.
به سرزمینی که پیش از او بود برگشت. یک بار استفان در انگلستان محکوم شد، گار همسری با هیکل محکم پیدا می کرد که می توانست نیمی از او را ده ها بار در سال ملاقات کند. تا اینکه پسرانی برای او به دنیا آورد تا به عنوان جنگجو تربیت کنند
با کسانی مثل جوناس فاصله داشت.
تصویری از مرگ مرد جوان که یک بار دیگر در حال بالا آمدن بود، او پامول را گرفت
از زین او چطور ممکن است اینقدر اشتباه کرده باشد؟ هر چند که جوناس را حس کرده بود
وفاداری به هنری، او از آن برای دل دادن به تمرینات مرد جوان استفاده کرده بود.
به هر حال، چه بهتر که یک مرد را بسازیم تا اینکه برایش دلیلی قوی ارائه کنیم
یکی شدن؟ هدف تغییر وفاداری نبود، هرچند گاهی اوقات
اتفاق افتاد هدف این بود که سارق نهایت تلاش خود را به اربابش بدهد، که همینطور بود
بیشترین اهمیت را در نبرد دارد
اما این استراتژی با جوناس شکست خورده بود - مرگبار. اشتباهی که گار دوباره مرتکب نخواهد شد.
او به خود گفت که یوناس برتان در گذشته، مرده و به زودی به خاک سپرده شد
پومل را آزاد کرد. در مورد آنین برتان، او از دست دادن خود را پشت سر گذاشت.
تنها چیزی که او نیاز داشت زمان بود.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل سه
قلعه لیلیا، بهار 1153
قلعه لیلیا، با برکت و بدون از دست دادن جان، از تختش گرفته شد. عمو آرتور دستور داده بود که پل متحرک را برای پذیرش ارتش دوک هنری پایین بیاورند. اکنون آنها در داخل بودند و بوی تعفن خود را در سالن پخش می کردند و صدای خود را به گوش رافترها می رساندند.
خود هنری که صندلی بلند را در حیاط نگه می داشت. با این حال، آن مرد پر جنب و جوشی که بارها و بارها نگاه آنین را به دوش می کشید نبود. او یک سارق بود که در میز پایین‌تر نشست.
صحبت کسانی که در سالن رودند این بود که، هر چند برای صومعه مقصد، مرگ از برادرانش در جنگ بین استفان و پسر هنری را وارث کرده بودند. از یک خانواده به شدت با ادعای هنری در مورد انگلستان مخالف بودند، ارتش دوک یک شب گذشته در مسیر رسیدن به قلعه ولفن که توسط او دستگیر شده بود.
پدر باید بداند که ولفریث می تواند او را از یک سگ بیمار به گرگ تبدیل کند، چنین امیدهای او اما
بدون تلاش و درد زیاد به دست نمی آید. و حالا که قرار بود او را در لیلیا نگه دارند، ممکن است اصلاً نیاید. آنین از نزدیکتر نگاه کرد. او کمی بلندتر بود که به پنج فوت رسیده بود.
سه اینچ در چهار سال پس از مرگ جوناس، و موهای او تقریباً به همان اندازه بود.
تاریک مثل مال او ساختارش زیاد نبود، همان طور که بدن او چیز زیادی نداشت.
صدای آشنای گرمی در کنار آرنجش گفت: «خانم من».
او با نگاه روآن روبرو شد. صرف نظر از سال هایی که چشمانش را پیرتر کرد، وجود داشت
چیزی بیشتر از آنچه که هرگز ندیده بود برای آنها. مردی که باید روی تاج و تخت انگلستان می‌نشست به لیلیا سپرده شده بود. "روان؟"
"دوک از شما درخواست حضور دارد."
هنری او را می دید؟ در طول سه ساعت حضورش در لیلیا، او این کار را نکرده بود.
او را تصدیق کرد، اگرچه او خدمتکاران را هدایت کرد و تمام تلاش خود را به کار گرفته بود تا به بانوی قلعه نگاه کند.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
طنز تلخ او را جذب کرد. بانوی قلعه، و در عین حال مادرش.
زنجیر و زنجیر زنجیر -
با ورود هنری به لیلیا کشیده شد - او تونیک و شلوار پوشید بود و با آن عرق کرد.
تنه را از روی پوست مرطوبش بیرون کشید.
او دریک پرسید:
"من چطور شدم؟"
صدایی که بیشتر از خراش چهار سال قبل بود.
"به همان اندازه که یک پسر خانم می تواند ظاهر شود."
با آرزوی زمانی که داشت موهایش را پایین سی*ن*ه کوچکش بافت کند، نفسش را دمید.
"پس باید نزد هنری بروم." او از گذشته شروع کرد
روآن اما متوقف شد.
«دعا کنید، سریع به طبقه بالا بروید و به عمویم بگویید که به زودی نزد او می‌آیم.”
به امید اینکه عمو آرتور که در این ماه‌های گذشته بستری شده بود، او را ناراحت نکرده باشد.
با ناتوانی از اتفاقات زیر پله ها، سالن را طی کرد. همانطور که با یک تعداد فزاینده از کسانی که مدت ها در کنار استفان بودند، مداخله کردند.
سالها برای عمویش ناامید بود، هرچند بیشتر از ترس پادشاهی که پسر استفان، یوستاس، روزی خواهد ساخت.
نگاهش را روی هنری گذاشت. او به خودش یادآوری کرد که اقتدار شایسته یک خانم است،
قدم های کوچک، لبخند کوچک، حرکات کوچک، صدای کوچک، صحبت‌های کوچک. در حالی که در داخل، او یک ضربان قلب بزرگ وجود داشت.
او باید مرد به دنیا می آمد. مهم نیست چقدر برای عمو تلاش کرد، اینطور بود. در او نیست که یک خانم باشد. آیا هرگز چنین خواهد شد؟ اگر جوناس زندگی می کرد، شاید، اما او قتل اندکی برای جسد زنی که به او داده شده بود باقی نگذاشت.
دامن‌هایش را بلند کرد و از سوت‌هایی که شکم‌هایشان با عمو خم شده بود کنار رفت.
شراب و آلو هنگامی که او از دیس بالا می رفت، هنری روی لبه جام مکث کرد و با چشمان درشت خاکستری به او نگاه کرد. او متلاطم شد. "خدای من." وقتی صاف شد، لبخند کمرنگی روی او نشست
گونه های کک و مکی بالای ریشش، او خوش تیپ بود، اگرچه در مورد مردان دیگر چنین بود
صورت مربعی و موهای قرمز تب‌دار کمتر دلپذیر خواهد بود.
"خانم آنین." با دست به نیمکت کنارش اشاره کرد. "بنشین."
آنین که متوجه شد دامن‌هایش هنوز به قوزک پا چسبیده است، آن‌ها را رها کرد و
دور میز آمد و هنگامی که او به سمت نیمکت پایین آمد، هنری با چنین چیزی مطالعه کرد.
شدتی که او را می‌ترساند در زیر بالش و زنجیر تا تونیک، شلوار - او نفس نفس زد.
هنری برای اینکه که عطر شراب می‌پیچید جلوتر نشست. "مشکلی پیش آمده؟"
با تظاهر سرفه کرد، انگشتان پاهایش را زیر دامنش تکان داد. او فراموش کرده بود برای تعویض چکمه های کهنه‌اش با دمپایی برود. کسی دیده بود؟
پاهایش را زیر نیمکت گذاشت، لبخندی برای عذرخواهی به گردنش زد "یک قلقلک، همه چیز است."
به راحتی به صندلی بالا برگشت. "شما ناخوشایند نیستید، لیدی آنین."

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
اگرچه سخنان او غیرمنتظره بود، اما او حالت بی‌حرمتی داشت.
او به دنبال چه پاسخی بود؟ او می‌توانست قبول کند که بدخلق نیست، اما نه
چه خوشگله کلمه بهتری برای کسی بود که چهره اش غیرقابل توجه بود
زیر کک و مک‌های رنگ پریده که سی*ن*ه‌هایشان از نصف سیب بزرگتر نبود و فاصله بین کمر و باسن تقریباً بدون تغییر بود.
"چرا ازدواج نکردی؟"
او اخم کرد و بلافاصله به خود توصیه کرد که او را پنهان نکرده است و از احساسات جوناس ناامید می شد.
«مطمئن باش، لیدی آنین، با وجود اینکه تو سن و سالی داری، من برای تو شوهر مناسبت را پیدا خواهم کرد وقتی من پادشاه هستم کسی که آیلیل را آنطور که باید باشد ارباب خواهد کرد‌.
ارباب».
گرچه عصبانیت او بیشتر به خاطر نقشه اش برای ازدواج با او از آزادی بود به او اجازه داده شد، و نه دوست داشت که در مورد او به عنوان یک پیر صحبت شود.
زن هجده ساله. پیرزن‌ها با شمشیر نمی چرخیدند، به پنجه ها خم نمی شدند، یا شکار نمی‌کردن. و قطعاً لباس مردانه نمی پوشیدند. شاید هنری این کار را نکند. بالاخره یک پادشاه خوب از او بسازید.
او نیشخندی زد و متوجه شد که دوباره خودش را نشان داده است. "هو، اینطور نیست!»
مراقب باشید، او به زودی پادشاه شما خواهد شد. با این حال، او نتوانست به عنوان عمو موافقت کند
نصیحت می کرد و از روآن می خواست. او لبخند کوچکی را به دست آورد
شایسته یک خانم است؟ "آیا راست می خواهی سرورم یا دروغ؟"
هنری پوزخند می زند. «این تمام پاسخی است که من می‌خواهم، آنین برتان. حالا کجا
آیا وفاداری شما دروغ است؟"
لبخند محکمش را رها کرد. "شما وفاداری من را دارید، سرورم."
"همانطور که من برادر شما را داشتم، نه؟"
با احساس کشیدن رنگ از گونه هایش، پرسید: «تو از جوناس خبر داشتی که ایستاده بود؟"
اگرچه او شانه هایش را بالا انداخت، اما در چشمانش چیزی که شبیه نقشه کشیدن بود، دید. "آ پادشاه خوب رعایای خود را می شناسد، آنین برتان، من پادشاه خوبی خواهم بود.»
و دیگر از جوناس صحبت نمی‌کنم. دستانش را فشرد. "من مطمئن هستم خواهی کرد، سرورم.»
هنری یک قرص نان برداشت و لقمه‌ای را با فشار بیرون آورد. «دایی شما چه کار می کند فکر کن، آنین برتان؟
کنجکاو بود، اما او نه عمو آرتور را از تختش سفارش داده بود و نه رفته بود در طبقه بالا برای مقابله با ارباب قلعه و شاید او نبود. او نه تنها از کنار هنری کنار رفت، خیلی بیشتر نیز در این دنیا نخواهد بود. آخرش باعث دردش شد
"آنی برتان؟"
اگرچه او هرگز نامش را توهین آمیز ندید، اما این که او قصد داشت آن را به طور کامل بیان کند، ناراحت کننده بود. نگاهش را پایین آورد. "اگر چه من نمی توانم برای عموی خود صحبت کنم، این کافی نیست که او قلعه لیلیا را تحت محاصره قرار نداد؟
سکوت، و هر چه بیشتر می شد، ترسناک تر احساس می شد.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
با تعجب که کجا اشتباه کرده، به بالا نگاه کرد.
صورت هنری سرخ شده بود. "این کافی نیست."
آب دهانش را قورت داد. "چه چیزی کافی است، سرور من؟"
"اینکه لبان خود از وفاداری خود به استفان چشم پوشی خواهد کرد." و اگر این کار را نکرد؟ همانطور که می دانید عمویم مطلع است. اگر این را از او بپرسید، می‌گوید که از من بترسید و قلبی را که قبلاً در خیلی جاها شکسته‌ام باز ممکن است بشکنم.»
آیا می‌خواهید ایلیل را با اربابش به استفان بروم؟ من این کار را نکردم فقط برای رفع تشنگی و گرسنگی من وارد اینجا شدی، آنین برتان. به خودم آمدم این بارونی را از استفان بگیر.»
چند سالی بود که به او تعلق نداشت، هرچند عمو نتوانست خود را به پیش گویی پادشاه دروغین بیاورد.
آنین دوباره به این فکر کرد که آیا او از حمایت دوک اشتباه کرده است
اما این بدان معناست که جوناس اشتباه کرده است. و این ممکن نبود است.
"راه دیگری وجود دارد، آنین برتان."
"خداوند؟"
"بله، و رضایت بخش ترین. تو با مردی به انتخاب من ازدواج خواهی کرد.»
فهمید که او به ازدواج او در زمانی که پادشاه بود اشاره نکرد، بلکه زودتر، پاهای چکمه دار آنین از زیر نیمکت بیرون آمدند. و برای این کار، عموی شما ممکن است به استفن بچسبد، اگر او این کار را با ما انجام دهد. توافق شد؟"
انگار خیلی ساده بود انگار او یک انتخاب داشت. اما با اینکه از آن متنفر بود، ازدواج اجتناب ناپذیر بود به عنوان وارث عمو، او باید ازدواج کند. به عنوان سوژه هنری، او باید با یکی از خودش ائتلاف کند.
"موافقم. وقتی شوهر مناسبی پیدا شد، خبر می‌دهی؟»
معامله ای که من انجام می دهم این است که شما فردا ازدواج کنید.
او شروع کرد. "صبح؟"
چشمانش برق زد و ناگهان متوجه شد او قبلاً دیده بود که این پیشنهاد به او نرسیده است
شاید هیچ‌ک.س لیاقت پوشیدن تاج انگلستان را نداشته باشد
خود را به خاطر قضاوت او صرفاً بر اساس تأثیر عروجش بر او تنبیه می کند. برای تمام آنچه در مورد هنری گفته شد، و با اعمال او، او یک پادشاه شایسته را خواهد ساخت - بهتر از استفان و به مراتب بهتر از پسر وحشی استفن، یوستاس.
"اکنون پاسخ شما را خواهم داشت، آنین برتان."
او به ساکنان سالن نگاه کرد که هنری یکی از آنها را انتخاب می کرد از خانه او صرفاً - یک دارایی، یک خدمتکار که خدمتکاران را هدایت می کند، یک بدن
برای ریختن شهوت مرد، و یک رحم برای پرورش. این تمام چیزی بود که او به یکی از این مسـ*ـت ها تبدیل می شد. بدتر از آن، این بدان معنا بود که مرگ برادرش بدون انتقام بود و ولفریت هرگز درد جوناس را نمی دانست. تقلا کرد اما از سمتش برگشت میل تاریک او نمی خواست عمو آرتور بیشتر از این رنج بکشد.
"من پیشنهاد شما را می پذیرم، سرورم، اما اگر من مرد بودم، چنین شرایطی وجود نداشت و خب این فعلا قابل قبول است."
هی خندید "اگر تو مردی بودی، آنین برتان، اصلاً چنین شرایطی را برای شما نمی گذاشتم.»

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
او در زیر پوشش آستین بلند و مضحک لباس زنانه مادرش دست‌هایش را محکم‌تر قلاب کرد و خودش را سرزنش کرد که چرا با زبان کودک صحبت می‌کند.
هنری دستش را به سمت جامش برد. "قرار گرفت. صبح عروسی خواهی کرد." سلام
نگاهش را دور سالن چرخاند، انگار در جستجوی داماد بود و چشمانش آرام گرفت
در کمی دورتر از میز ارباب. او معتقد بود که یک بارون و شاید جوانی که نمره پنج می‌گرفت.
اگرچه او می‌دانست که باید سپاسگزار باشد که او ضعیف نیست - در واقع او
خوش‌تیپ بود - به نظر می‌رسید که آلش را دوست دارد، همانطور که بافته‌های او نشان می‌دهد
سر و لکه روی تن پوشش. اگر چیزی وجود داشت که آنین از آن متنفر بود، آن چیز بود
بیش از حد نوشیدنی بود و مادرش از این ضعف رنج برده بود، اگرچه آنین دچار ضعف شده بود
قبل از فوت لیدی النا کاملاً جوان بودم، اغلب خنده های تند به دنبال اشک‌های کوبنده به خوبی به یاد آورد.
هنری غرغر کرد و جامش را آب کشید. من تصمیم خود را در مورد آن خواهم گرفت
فردا. شب بخیر.”
آنا ایستاد. "شب بخیر، سرور من."
"آنی برتان."
"خداوند؟"
او جام خود را به سمت ظرفی که در خدمت است. "از این پس، هیچ وجود نخواهد داشت
شمشیربازی بیشتر، نه کج کردن، نه شکار.»
هی می دانست. چیزی درونش چروکید. هنوز ازدواج نکرده بود و قبلا هم بود
مقید شده است. چیزی برای او باقی نمانده بود جز کارهای طاقت فرسا خانم ها که می توانست انجام دهد
تعداد کمی. "آره مولای من."
«همسر عزیزم، النور، هم توصیه می‌کند که دمپایی انتخاب بهتری است زیر دامن یک خانم.»
انگشتانش را در کف دستانش حلقه کرد و انگشتان پا در چکمه هایش. "و او این کار را خواهد کرد
کاملا درست می‌فرمایید مولای من آیا چیز دیگری وجود دارد که شما توصیه کنید؟"
"همین."
او می دانست که باید در سالن بماند تا خدمتکاران را هدایت کند، اما می توانست
اول عمو آرتور می رفت، سپس به اتاق خودش می رفت.
هنگامی که او در نیمه راه سالن بود، زندانی هنری یک بار دیگر به دست او افتاد
توجه. سرباز بر روی دستی به بالا افتاده بود، غافل از غوغا اسکورتی که با او برده شده بود. اگر دستگیری او نبود، سالن ولفریت بود که در آن نشسته بود، ولفریت که به او پاسخ داد، ولفریث-
او باید فقط به عمو آرتور فکر کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین