جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آثار منتشر شده شما

عنوان: از گذشته عبور کن نویسنده: @nsrgess ژانر: اجتماعی، ترسناک خلاصه: النا بعد تصادف پدر و مادرش افسرده شده است، پدر و عمویش هر دو کاپیتان کشتی‌اند. قایقی اجاره کرده و به سفر می‌رود، در دریا دچار حادثه شده و حافظه خود را از دست می‌دهد، وارد جزیره‌ای دور افتاده می‌شود، در جنگل گم شده و با حوادثی که اتفاق می‌افتد حافظه خود را بدست می‌آورد، نامزدش با فرد دیگری ازدواج کرده او دچار پریشانی شده و تلاش می‌کند با کمک عمو و یک روانشناس به زندگی باز گردد که عاشق مرد روانشناس می‌شود و … تکه‌ای از اثر: نمی دانم چه قدر گذشته بود سرم را که بلند کردم، خود را در میان انبوه درختان بلند دیدم. اشعه ی خورشید به سختی به زمین می رسید ترس به دلم چنگ زد وسط جنگل گیر کرده بودم و حسابی گرسنه شده بودم. با خود فکر کردم تا خورشید هست باید برگردم. به نظرم...
عنوان: روح نویسنده: @کنجِ دلی :) ژانر: تخیلی، فانتزی، طنز خلاصه: دیگر آخر خط است؛ روحی که فکر می‌کردی افسانه است، از تو جدا خواهد شد و تو را با تصورات ماورایی‌ات تنها خواهد گذاشت. دیگر آخر خط است… تو در این اجتماع، بدجور گول خوردی و حالا، دیگر وقت جبران نیست. مردم، به فکر تو نبودند. حَتَّى إِذَا جَاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ رَبِّ ارْجِعُونِ و نه! باید بگویم، انا الله و انا الیه راجعون … تکه‌ای از اثر: جناب عزرائیل را تا به حال ندیده بودم. گفته بود که امروز می آید. در را باز کردم مردی با ابهت و با پیراهنی سرمه ای و ریش هایی که کمی بلند بود پشت در ایستاده بود. گفتم: از دیدنت خوشبختم. مرد اخم کرد: من رانندشونم سریع سوار ماشین شید. با ترس چمدانم را در دست گرفتم. راننده داد زد: چمدون واسه چیته؟ سوار شو کار داریم. درحالی که با...
عنوان: آرامش جانم نویسنده: @ ژانر: عاشقانه، اجتماعی خلاصه: گاهی دوست دارم در گوشه ای از این خاطرات ترک‌ خورده ام بنشینم و بارها و بارها مرورشان کنم. آنقدرتکرارشان کنم که دیگر وابسته‌ هیچ صدایی هیچ بویی و هیچ چشمی نشوم،گاهی دوست دارم با تنهایی ام بساطی پهن کنم و منتظر رهگذر خسته ای باشم و گاهی دوست دارم آنقدر قهوه تلخ را مزه کنم که شیرینی تمام قندهای دنیا را ازیاد ببرم. حالا من مانده‌ام با تعداد زیادی خاطره.. که گاهی میانشان گم می‌شوم و گاهی به دنبال رهگذر خسته ای می‌گردم … تکه‌ای از اثر: اخم کردم. ارش: بخورم اون جذبتو. خنده ام گرفت که خودم را کنترل کردم. ارش: وای خدا دلم نمیاد بزارم بری میترسم تو رو به سرقت ببرن. -تیکه کلام هات تو حلقم. ارش خندید. -تو مگه نمیای؟ ارش نگاهی به من کرد: اگه این مامان خانم بزاره که چرا. -برو راضیش کن...
عنوان: سیمین نویسنده: @ممد صنوبر ژانر : عاشقانه، عارفانه خلاصه: این مجموعه در چند قالب شعری (مثنوی، سپید، ترجیع بند، مسمط تضمینی، قصیده) نوشته شده است و اشعاری در زمینه عاشقانه و عارفانه قرار گرفته است تکه‌ای از اثر: دختر زیبای من دستی بکش بر پیرهنم، خنده کن بر آن لبت چون می‌شود در چهره ام، چون که آن موهای تو زلف است و چشمان لطیف، در نوازش رنگ تو چون می‌کند در خنده ام، چون که گفتی ای پدر من را ببر در آسمان، چون که من گفتم عزیز امشب شده در شهرتم، دخترم عشق پدر ناز است و آن جان پدر، گفته ای حالا بگو بوسی بکن بر گونه ام، گل ز آن چهره‌ی تو در مات و مبهوتی بماند، چون که گفتش عشق تو این که که ماندست حیرتم، عشق من... دانلود
عنوان: تو فرشته من هستی نویسنده: @(:ᴀʟʟᴘʜᴀ ژانر: عاشقانه، درام، اجتماعی، تراژدی خلاصه: شاید فقط این بود! من تنها اولویت اولی بودم که هیچ‌ وقت تکرار نشدم؛ در میان ترک‌های قلب شکسته‌ام کور سوی امیدی سوسو می‌زد! هیچ‌ کبوتری قصد تجربه یک ریسک وهم‌آمیز، یعنی تکرار مرا نداشت. درست مانند کلاغ دم سیاه تنهایی که به همان کرک و پر زیبایش قانع است؛ اما… در این میان، فردی پیدا شد که … ریسک تکرار مرا پذیرا بود! به همین سادگی زندگی‌ام زیر و رو شد و من به قصد پرواز تجربه کردم واهه‌ی سقوط را ! تکه‌ای از اثر: با تمام توان دوید و پشت بوته های گل خاردار پناه گرفت. نفس های نامنظمش آنقدر دردناک و سرد بود که درد قفسه یخ بسته اش را تازه کند. یقه ی شنل پوسیده و فرسوده اش را از برف تکاند و با تمام قدرت درپوش دهان و بینی اش کرد. صدای ترسناک آقای آگوستوس...
عنوان: گورستان گرونوبل نویسنده: @MHP ژانر: پلیسی، اجتماعی، تخیلی خلاصه: مٌهر نفرت را بر خاطرات و انسانیت زد. کینه را به سَم آغشته کرد و بر جان پاشید. انتقامش نیشِ عقرب بود، سَمش را قبل از دشمن به خود خوراند! گورستانی ساخت، از جنس پشیمانی… پشیمانی و اجساد چه ساختند؟ نیش عقرب توانست این آشوب را به اعتراف بکشاند؟ تکه‌ای از اثر: از ماشین خارج شد و آرام در را بست احترام به این ماشین در هر زمانی حاکم بود. با نگاهی به چشمان خیره شده به او سست تر از قبل قدم برداشت، مقابل در بژ ایستاد، به دیوار تکیه داد و به اطرافش خیره شد، جوان ها با نیم خند کنج لبشان، نگاهش می کردند؛ باید با خودش کنار می آمد، حرف هایش را آماده می کرد بعد وارد میشد و فعلا با این وضعیت جانکاه خو می گرفت. گویا آسمان هم از سیلی خدا بی نصیب نمانده که چنین کبود است. کفشش را...
عنوان: پرده پوشی نگاه نویسنده: @MHP ژانر: عاشقانه، اجتماعی مقدمه: آن‌ سوی پرده‌ی نگاه، بی‌شک زیباست. واقعه‌ها که رنگ می‌گیرند، روشن می‌شوند و به ناامیدترین شکل ممکن، در ذهن ما نقش می‌بندند. من، دستانم را بر روی چشمانش قرار می‌دهم تا در آن‌سوی پرده‌ی نگاه، زیبایی‌های محیر از آنِ جسم و روحش شود … تکه‌ای از اثر: سردی حسرت در چشماناش آشوب می کنند چشمانش را در حدقه می‌چرخاند و تلخندی میزند… حسادتی که دریای چشمانش را یخ میزند، سیاهی که دنیایش را فرا میگیرد راه همواری که در پیچ و خماش همواری را دفن می کند ترس و واهمه ای که در وجودش جوانه میزند همه سرچشمه از یک نگاه سوزناک هستند. سرچشمه اشان تنها همان حرف های ملامت است. لب هایم را به گوشش نزدیک میکنم: – خوشحال شد. نیازی نیست واقعیت را بگویم آن سوی پرده نگاهش جهانش را می‌سازد. دانلود
عنوان : رمان عاشقی به وقت نقاشی نویسنده : @ترنم مبینا ژانر: عاشقانه، درام خلاصه: یکی بود، یکی نبود. تو روزگاری که مردم هاش عادت به بد بودن و دل شکستن دارن؛ دختر ساده دل و با محبت ما، غرق تو دنیای نقاشی‌هاست. تو یکی از روزهای خوب خدا پسری سنگدل، قلب دخترک قصه رو خرد میکنه و با پا گذاشتن روی تیکه های قلبش به زندگی خودش ادامه میده اما نمیدونه دختر هنرمند ما چه‌طور قراره که با قلب پینه خورده‌ش زندگی کنه… تکه‌ای از اثر: دیروز نزدیک ساعت هشت به خونه رسیدم. اولین چیزی که به مامان گفتم دیدن سایه و سامیار بود که اون هم خوشحال شد و از من خواست شماره خاله نرگس مامان سایه رو بگیرم من می خواستم با این حرف، قضیه دیر اومدنم رو ماست مالی کنم که نشد و مامان مثل همیشه غرهاش رو شروع کرد. بعد یه شام مامان پز و خوشمزه خوردم و آخر سر با آرامش...
عنوان: بهر حزن‌اش نویسنده: @شاهدخت ژانر: اجتماعی، تراژدی خلاصه: غریبه بود! نه مانند غریبه‌هایی كه در خیابان، از کنار آن‌ها رد می‌شدم، غریبه بود! مانند شعری كه از برش بودم؛ اما شاعرش من نبودم… گلدانِ قشنگی كه جلوی چشمانم بود؛ اما صاحبش من نبودم. لبخندی كه خیلی زیبا بود، اما به روی من زده نمی‌شد! … غریبه بود برایم … تکه‌ای از اثر: پسرک جای دخترک را روی تاب می‌گیرد و با صدای بلندی می‌گوید: مامان میشه بیای هلم بدی؟ در فکر فرفری های طلایی موهای پسرک غرق شده بود که با دیدن صندل های لیمویی زنانه ای، نگاهش را بالاتر می‌آورد و ناباور به جنگلی‌های بارانی مقابلش خیره می‌شود … خودش بود عشق دیرینه ای که در جوانی به خاطر حرف های مردم رهایش کرده بود خیلی تغییر کرده بود دیگر خبری از آن تیله های درشتش نبود ریز شده بودند و گودالی سیاه را در زیر...
عنوان: بردین نویسنده: @•PANAH• ژانر: عاشقانه، تراژدی خلاصه: هنر تو رنگ‌ و رویش رفته‌ است، یک شاعری که کسی شعرهایش را نمی‌خواند. نامه‌های یک عاشق را نمی‌خواند، مانند نمایشی که هیچ بیننده‌ای ندارد. می‌دانی آن ره بی‌رهگذر از آن کیست؟ شاید آن‌ که در کوچه‌های خاکی عشق به سر می‌برد … امشب قرار است تو دیگر نباشی! تکه‌ای از اثر: آغاز من با تو شروع شد و پایان… دست من نیست وگرنه تو را بر میگرداندم حتی اگر پایان من آغاز تو باشد. چو ندانم کجایی دلیل نمی‌شود که رهایم کنی نشانت کجاست؟ کجا بگردم که یک نشانه از تو باشد؟ حتی یک نشان ندارم عود کنار تخت یاقوتی ام تمام شده و دیگر بویش همه جا را فرا نمی گیرد تو نیستی که او را روشن کنی … -برایت مینویسم جانانم؛ حتی اگر تو رفته باشی و یادی از دیار مانکنی حتی دریغ از یک نگاه مرا در اغما تنها بگذاری با...
عنوان: آزاده نویسنده: @ebi. ژانر: اجتماعی، تراژدی خلاصه: بزرگ‌ترین فریاد دنیا قطره اشکی بود که از چشم‌های باز دخترک بی‌جانی چکید که یک آزاده بود، آزاده‌ی تقدیری که آزادش کرد… گل‌‌های‌ پرپر شده‌ی سرخ هم برای آزادی‌اش رقصیدند و در آغوشش گرفتند؛ اما دیر بود، چرا که او آغوش را با چشم‌های بسته طلب می‌کرد … تکه‌ای از اثر: با دیدن آزاده لبخندی روی لب نشاند و از جای بلند شد. قوطی داروی خالی مادرش را از جیبش در آورد و نزدیک پیشخوان شد. -سلام. مرد جوان و لاغر اندام با شنیدن صدای آرام و نرم و لطیف دخترک لبخندش وسعت یافت عینکش را درست کرد و جواب سلامش را با روی خوش داد. آزاده قوطی سفید را نشان داد و موهای مزاحم را زیر روسری قرمز چروک شده هول داد و لب های خشکیده اش را گشود: میشه از این داروها بهم بدین؟ مرد چشم هایش را کمی ریز کرد و قوطی را...
عنوان: سپیدار شد نویسنده: @ممد صنوبر ژانر: عاشقانه، عارفانه مقدمه: و انسانی مشغول شعر گفتن می‌شود. چرا؟! چون دردی است که در وجودش می‌پیچد و با این اشعار و نغمه‌های سوزناک خودش را آرام می‌کند شعر آن است که از دل به وجود آید و الهام شود و دلیلش این است که تنها خواسته‌های درونی زیبا و دلنشین هستند .‌.. تکه‌ای از اثر: “ای الهی” ای الهی بینشان من دلیلآم چون بیان، صاحبان یار یقین، عشق دل با تو حکیم، دل ببندد عاشقی، هم شریک است و عزیز، ای دوا خالق تویی جوی عشق عادت تویی، ساز دنیا بی خطر، آبروی من شب است، چو نفس بر زد ز خاک، پس تویی نام و چه غم، وای ای بیچارگان، چون به دل راه خدا، پس خدا جان ندار، پس بیا ای خالقا. دانلود
عنوان: یُسری نویسنده: @delban ژانر: عاشقانه خلاصه: رمان یُسری رمانی است که از دل نوشته شده است برای دل. یُسری حنیفا دختری ۱۸ ساله که پدر بزرگش اصرار بر ازدواجش دارد و اما او بی‌عشق تن به هیچ وصلتی نمی‌دهد. تا این‌که همه چیز از یک جشن شروع می‌شود؛ جشنی که سر آغاز اتفاقاتی است که به او می‌آموزند پس از هر سختی، آسانی هست! تکه‌ای از اثر: دوباره خیره شدم به عکس یاسین، داداش فکر می‌کردن می‌خوام مثل همیشه مخالفت کنم. وقتی حاج مظاهر خودش رو برای هر نوع مخالفتی از جانب من آماده کرده بود و من با خجالت گفتم: -مشکلی ندارم. چشم هاش گرد شده بود؛ پیرمرد طفلی باورش نمیشد نمی‌دونست من با حرف‌هایی که اون شب زدی قانع شدم. راستی فهمیدم اون مورد آخری که اون شب قبولش داشتی کی بود. پسر حاج سید. امشب قراره بیان خواستگاری اعتراف کنم پیشت داداش؟ یادته...
عنوان: جزای دلدادگی نویسنده: @Sepid ژانر: عاشقانه، تراژدی خلاصه: عشق حسی مقدس است و در این حرف هیچ‌ شکی نیست. اکنون پای عشقی دوطرفه‌ در میان است، عشقی واقعی و مقدس! دو فرد عاشق تاکنون به ترتیب برای این‌که به یکدیگر برسند قدم برداشته‌اند. حال نوبت آخرین قدم از جانب فرزان است … تکه‌ای از اثر: آتوسا خودش را به دیوار تکیه داد و نفس راحتی کشید چند دقیقه ای به آب خیره شد که باز هم صدای باز شدن در به گوش آتوسا رسید آتوسا وحشت کرد و کمی خودش را جمع کرد اصلان با مردی قوی هیکل وارد اتاق شد. مرد دو دست آتوسا را گرفت و اصلان هم به دست آتوسا از پشت دستبند زد و بعد هم با یک حرکت سر آتوسا را زیر آب برد. حدود ده ثانیه ای زیر آب بود که اصلان سرش را بالای آب آورد. آتوسا نفس نفس میزد صدای ضربان قلب خود را می‌شنید و پس از چند ثانیه دوباره اصلان او...
نام اثر: عدل و ستیز نویسنده: @Negin jamali ژانر: اجتماعی خلاصه: “عدل و ستیز” روایت زندگی زنی ناعادل و کینه‌اندوز به نام زهره سپه‌وند است که برای انتقام از قاتل همسرش، نادر تاج‌آبادی، دست به کارهای غیرمنصفانه‌ای می‌زند. کمک گرفتن از وکیل رشوه و پاره‌گیر نادر، گرچه ابتدا به نفع اوست؛ اما در آستانه‌ی رسیدن به هدف همه چیز را به هم می‌ریزد. زهره در ادامه‌ی داستان چه تصمیمی می‌گیرد؟ سرنوشت اهالی عدل و ستیز، به دست او چگونه رقم خواهد خورد؟ تکه‌ای از اثر: تشییع جنازه‌ پروانه دیدنی بود نادر با شانه هایی افتاده، صورتی رنگ باخته و چشمانی کبود از گریه به مزار او می‌نگریست و زهره نمی‌توانست سرمای نگاهش را از خیره شدن به قاتل همسرش پنهان کند گرچه هنوز مرگ پروانه آزارش می‌داد اما او مُردن آن زن را نیز از چشم شوهر بی لیاقتش نادر میدید… پریا در...
نام: در سه شب نویسنده: @مریم فواضلی ژانر: ترسناک، اجتماعی خلاصه: شب‌های دعا خواندن رسید، در این ایام مردم سه شب مستدام دعا می‌خواندند! با شروع آن شب اتفاقاتی می‌افتدد که آن زن گذشته را زنده می‌کند، نعره‌اش گوش‌ها را خراش می‌دهد، ناله‌اش دل را گریان می کند تکه‌ای از اثر: چشم هایم را باز کردم سر جایم نشست بودم و باباجی کتاب در دستش کنارم نشست بود. کلبه سجادی بودم، چشم هایم را بستم و دستم را روی شقیقه ام گذاشتم و زیر لب گفتم: ولى من کنار چاه بودم، چطور به اینجا اومدم؟ چشم هایم را باز کردم که ژاله آمد داخل و کنارم نشست، گفت: -حالت خوبه پریا؟ – من چطور اینجا اومدم؟ ژاله دستم را گرفت و گفت: -دیدم داشتی به سمت چاه میرفتی نگرانت شدم دنبالت رفتم که تو راه بیهوش پیدات کردم و آوردمت اینجا. مادر بزرگ وارد کلبه شد و کنارمان نشست، گفت: برای...
نام: ولی تو اثر: @.MANA ژانر: تراژدی خلاصه: -چرا ولم نمی‌کنی؟ -چون دوستت دارم! -هه! ولی من دوستت ندارم. -ولی تو… -من چی؟ -تو دوستم داشتی… -زنگ زده بودی -آره! -چی‌کارم داشتی؟ -دلم برات تنگ شده بود. -همین؟ دیگه زنگ نزن! تکه‌ای از اثر: -باز چته؟ چی میخوای اومدی اینجا؟ -دلم برات تنگ شده بود. -گشاد شد؟ بس کن این مسخره بازی هات رو! -ولی تو؛ دلتنگی هام رو دوست داشتی. -الان ندارم راضی شدی؟ -نه. -باز چرا؟ -چون من دوستت دارم! -من دوستت ندارم. -میدونستی؟ -چی رو؟ -این که چه قدر نامردی… – خب؟ که چی؟ https://dl.romanbook.ir/1402/tir/vali.pdf
نام رمان: هزار و یک شب شهرزاد نویسنده: چکاوک.ر @چکاوک.ر ژانر: درام خلاصه: رمان هزار و یک شب شهرزاد، رمانی از دل انسان‌های فداکاری که روح روان خود را برای بهبود زندگی دیگران به خطر می‌اندازن، دنیایی سراسر هیجان از عشق تا تنفر، از وجدان تا بی‌رحمی، از خنده تا اشک تکه‌ای از اثر: خودم برگرداندم و نشستم، دامن مانتوی طوسی رنگ پاییزی‌ام که توی کمرش کمربند پهنی می‌خورد رو درست کردم و خیره به تیک‌تاک ساعت، همون‌طور که صدای قدم‌های آهسته‌ی همایون رو می‌شنیدم؛ منتظر بقیه دخترها ماندم. چند دقیقه‌ای از این وضع کسل‌کننده نگذشته بود که دخترها پشت‌ سر هم وارد اتاق شدند و همراه خود همهمه‌ی ناشی از پچ‌پچ‌هاشون رو مهمون اتاق سرد و ساکت همایون کردند. لینک: https://dl.romanbook.ir/1402/ordibehesht/hezaro_yek_shab_shahrzad.pdf...
نام رمان: ایما(جلد اول) نویسنده: pari @Pari ژانر: ترسناک، تخیلی خلاصه: نمی‌دانم زمانی که زنگ کلیسا به صدا در می‌آید، چندین شیطانِ پنهان شده از مسیح(ع) در اعماق وجودم از ترس زوزه می‌کشند. زمانی که قطرات باران بر صورتم می‌چکند، سیاهی‌های درونم، از پاکی باران به کجا پناه می‌برند. نمی‌دانم در جنگ بر علیه خودم، کدام من پیروز و کدام‌ یک مغلوب دیگری می‌شود. اینک ناله‌های روحم را خفه می‌کنم و مصمم‌تر از هر وقت دیگری، به سوی او می‌روم. دستانم را در دستان آتشینش می‌گذارم و همپای سردرگمی‌های ذهنم، می‌چرخم و می‌چرخم؛ تا زمانی که رقص مرا از پای در بیاورد تکه‌ای از اثر: احسان: نمی‌شه؛ الکی واسه خودت خیالِ خام نباف! این جلسه نریم، استاد بی برو برگرد از این ترم حذفمون می‌کنه. بعدش هم تو یه جوری اِفه میای انگار داری مهندسی می‌خونی! رشته‌ی هنر...
دل‌تنگی اثر: F_PARDIS @PardisHP ژانر: عاشقانه اجتماعی تکه‌ای از اثر: _نه خواهش میکنم تو نباید این کار رو بکنی. +چرا؟ _چون قطعاً روزای خوبی تو راه. +اگه بر عکسش باشه چی؟ _اون وقت میتونی سعی کنی عوضش کنی؛ولی اگه بخوای به زندگیت خاتمه بدی این فرصت رو از خودت گرفتی!+ این همه سال گذشت و من نتونستم، پس در آینده هم نمیتونم. _هیچکی نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه. قطعاً همه اتفاقات خوب نیستن اما زندگی هیچ وقت همیشه بد نبوده. +شاید زندگی من این مدلیه قرار تمام عمر حسرت نداشته ها رو بخورم تمام چیزهایی که خیلی ها بدون تلاش داشتن. لینک دانلود: https://dl.romanbook.ir/1402/farvadin/deltangi.pdf
بالا پایین