جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه لوه کباب

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام طرز تهیه لوه کباب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 250 بازدید, 7 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه لوه کباب
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
love-kabab.jpg
لوه کباب از غذاهای سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
Screenshot_۲۰۲۲۰۴۰۵-۲۰۳۶۲۷_Chrome.jpg
 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله اول

برای تهیه لوه کباب مازندرانی ابتدای کار گوشت خروس را به تکه های دلخواه خرد می کنیم، سپس پوست پیاز ها را جدا کرده و می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم.

 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله دوم

در این مرحله سیر را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و یک لایه از گوشت خروس درون قابلمه می ریزیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی گوشت به صورت پخش می ریزیم.

 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله سوم

حالا روی گوشت خروس را با پیاز و سیر می پوشانیم، سپس مجددا یک لایه گوشت روی پیاز می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس درب قابلمه را می بندیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله چهارم

در این مرحله اجازه می دهیم لوه کباب به مدت ۴ تا ۵ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید نیازی نیست آب یا روغن به غذا اضافه کنیم و گوشت خروس باید با آب پیاز و چربی گوشت پخته شود.

 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله پنجم

حالا ۳۰ دقیقه آخر پخت زعفران دم کرده را به همراه کره محلی و آب نارنج به لوه کباب اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم جوش بزند تا مزه ها ترکیب شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان طعم غذا را تست می کنیم.

 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله ششم

در نهایت نمک لوه کباب را اندازه می کنیم، سپس هم می زنیم و پس از ۵ دقیقه درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر لوه کباب خوشمزه را به همراه پلو زعفرانی، لیمو ترش تازه و ترکیب پیاز و جعفری خرد شده سرو می کنیم. نوش جان.

 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
بالا پایین