هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
برای تهیه لوه کباب مازندرانی ابتدای کار گوشت خروس را به تکه های دلخواه خرد می کنیم، سپس پوست پیاز ها را جدا کرده و می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم.
در این مرحله سیر را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و یک لایه از گوشت خروس درون قابلمه می ریزیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی گوشت به صورت پخش می ریزیم.
حالا روی گوشت خروس را با پیاز و سیر می پوشانیم، سپس مجددا یک لایه گوشت روی پیاز می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس درب قابلمه را می بندیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
در این مرحله اجازه می دهیم لوه کباب به مدت ۴ تا ۵ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید نیازی نیست آب یا روغن به غذا اضافه کنیم و گوشت خروس باید با آب پیاز و چربی گوشت پخته شود.
حالا ۳۰ دقیقه آخر پخت زعفران دم کرده را به همراه کره محلی و آب نارنج به لوه کباب اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم جوش بزند تا مزه ها ترکیب شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان طعم غذا را تست می کنیم.
در نهایت نمک لوه کباب را اندازه می کنیم، سپس هم می زنیم و پس از ۵ دقیقه درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر لوه کباب خوشمزه را به همراه پلو زعفرانی، لیمو ترش تازه و ترکیب پیاز و جعفری خرد شده سرو می کنیم. نوش جان.