- Feb
- 4,146
- 9,132
- مدالها
- 4
نکتههای مهم برای تهیه ترشی بادمجان
اگر بعد از چند روز سرکه ترشی کم شده بود میتوانید مجددا به آن سرکه بیفزایید تا خوشطعمتر شود و بهتر بماند.
میزان استفاده از سیر یا فلفل در ترشی به خودتان بستگی دارد که تا چه میزان دوست دارید طعم ترشی تند باشد.
از بادمجانهای قلمی و کوتاهقد استفاده کنید که تخم نداشته باشند.
ریختن هویج در ترشی ضرورت ندارد و به دلخواه شماست اما اگر از هویج استفاده کردید، آماده شدن ترشی دو هفته زمان میبرد.
مراقب باشید حتی یک قطره آب هم وارد ترشی نشود.
میتوان از سبزی تازه یا خشک استفاده کرد، اما چون خشک کردن سبزی تازه زمانبر است ما سبزی خشک را پیشنهاد میکنیم.
اگر بعد از چند روز سرکه ترشی کم شده بود میتوانید مجددا به آن سرکه بیفزایید تا خوشطعمتر شود و بهتر بماند.
میزان استفاده از سیر یا فلفل در ترشی به خودتان بستگی دارد که تا چه میزان دوست دارید طعم ترشی تند باشد.
از بادمجانهای قلمی و کوتاهقد استفاده کنید که تخم نداشته باشند.
ریختن هویج در ترشی ضرورت ندارد و به دلخواه شماست اما اگر از هویج استفاده کردید، آماده شدن ترشی دو هفته زمان میبرد.
مراقب باشید حتی یک قطره آب هم وارد ترشی نشود.
میتوان از سبزی تازه یا خشک استفاده کرد، اما چون خشک کردن سبزی تازه زمانبر است ما سبزی خشک را پیشنهاد میکنیم.