جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 546 بازدید, 11 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ghazaa12
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
نکته‌های مهم برای تهیه ترشی بادمجان

اگر بعد از چند روز سرکه ترشی کم شده بود می‌توانید مجددا به آن سرکه بیفزایید تا خوش‌طعم‌تر شود و بهتر بماند.

میزان استفاده از سیر یا فلفل در ترشی به خودتان بستگی دارد که تا چه میزان دوست دارید طعم ترشی تند باشد.

از بادمجان‌های قلمی و کوتاه‌قد استفاده کنید که تخم نداشته باشند.

ریختن هویج در ترشی ضرورت ندارد و به دلخواه شماست اما اگر از هویج استفاده کردید، آماده شدن ترشی دو هفته زمان می‌برد.

مراقب باشید حتی یک قطره آب هم وارد ترشی نشود.

می‌توان از سبزی تازه یا خشک استفاده کرد، اما چون خشک کردن سبزی تازه زمان‌بر است ما سبزی خشک را پیشنهاد می‌کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
بالا پایین