جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی قرمه‌سبزی به سبک "آشپز مرز انفجار با بوی سبزی"

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط SOLEMN با نام قرمه‌سبزی به سبک \"آشپز مرز انفجار با بوی سبزی\" ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 35 بازدید, 3 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع قرمه‌سبزی به سبک \"آشپز مرز انفجار با بوی سبزی\"
نویسنده موضوع SOLEMN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط SOLEMN
موضوع نویسنده

SOLEMN

سطح
1
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,552
10,596
مدال‌ها
4


اختصاصی اینجانب
 
موضوع نویسنده

SOLEMN

سطح
1
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,552
10,596
مدال‌ها
4
خب‌خب، غذای امروز درمورد یکی از مقدس‌ترین غذاهای ایرانیه، همون غذای افسانه‌ای که اگه خوب درنیاد، مامان‌بزرگت تا سه روز قهره و کل خاندان یک چشم‌غره‌ی تاریخی بهت می‌زنن!
 
موضوع نویسنده

SOLEMN

سطح
1
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,552
10,596
مدال‌ها
4
✏️موارد لازم:

1.گوشت خورشتی: به اندازه‌ای که موقع خوردن به یاد گاو مرحوم، فاتحه بخونیم.

2.لوبیا قرمز یا چیتی: هر کدوم دم دستت بود ولی لطفا نپزیش که مجلس از هم می‌پاشه
(این قسمت دقت کن!)

3.سبزی خورشتی: شامل جعفری، شنبلیله، گیشنیز و کمی اسفناج

4.پیاز: یکی دوتا، برای اینکه غذا از بی‌محبتی خشک نشه!
(بی‌نمک هم خودتونین!)

5.لیمو عمانی: تعدادش بسته به درجه‌ی ترشی‌دوستی شما!

6.روغن، زردچوبه، نمک، فلفل و صبر ایوب!
 
موضوع نویسنده

SOLEMN

سطح
1
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,552
10,596
مدال‌ها
4
🔴طرز تهیه:

1.آماده‌سازی پیازها: پیازها را با اشک و آه خورد کن
(بدجنس هم خودتونین) بعد تو یک قابلمه تفتش بده تا طلایی شه. نه سیاه! نه سفید! طلایی مثل آرزوهات.

2.ورود گوشت به صحنه: گوشت‌ها را با پیاز بنداز تو یک قابلمه، یک کوچولو زردچوبه بزن و بوی گوشت که پیچید، بدون که راهت رو درست رفتی!

3.سبزی‌ دیوانه‌کننده: سبزی را باید قبلش سرخ کنی تا اون عطر خاص قرمه‌سبزی بلند شه. حواست باشه که نسوزه! اینجا مرز بین آشپز و آتش‌نشان مشخص میشه.

4.پیوند سبزی و گوشت: سبزی‌های سرخ‌شده را بریز روی گوشت و پیاز. حالا دیگه داره شکل واقعی می‌گیره.

5.ورود لوبیا و لیمو: لوبیهایی که دیشب خیسانده‌بودی
( اگه یادت رفته که خدا رحمتت کنه...) بنداز تو قابلمه و لیموعمانی‌ها را هم اضافه کن.

6.صبر کن! در قابلمه را بذار و شعله را کم کن. بشین پای تلویزیون و بذار 3.4ساعت خوب جا بیوفته. اگه از قابلمه صدای قل‌قل آمد، یعنی غذا داره بهت سلام می‌کنه.

نوش‌جان:)

 
بالا پایین