هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
آشپزیقرمهسبزی به سبک "آشپز مرز انفجار با بوی سبزی"
خبخب، غذای امروز درمورد یکی از مقدسترین غذاهای ایرانیه، همون غذای افسانهای که اگه خوب درنیاد، مامانبزرگت تا سه روز قهره و کل خاندان یک چشمغرهی تاریخی بهت میزنن!
1.آمادهسازی پیازها: پیازها را با اشک و آه خورد کن (بدجنس هم خودتونین) بعد تو یک قابلمه تفتش بده تا طلایی شه. نه سیاه! نه سفید! طلایی مثل آرزوهات.
2.ورود گوشت به صحنه: گوشتها را با پیاز بنداز تو یک قابلمه، یک کوچولو زردچوبه بزن و بوی گوشت که پیچید، بدون که راهت رو درست رفتی!
3.سبزی دیوانهکننده: سبزی را باید قبلش سرخ کنی تا اون عطر خاص قرمهسبزی بلند شه. حواست باشه که نسوزه! اینجا مرز بین آشپز و آتشنشان مشخص میشه.
4.پیوند سبزی و گوشت: سبزیهای سرخشده را بریز روی گوشت و پیاز. حالا دیگه داره شکل واقعی میگیره.
5.ورود لوبیا و لیمو: لوبیهایی که دیشب خیساندهبودی( اگه یادت رفته که خدا رحمتت کنه...) بنداز تو قابلمه و لیموعمانیها را هم اضافه کن.
6.صبر کن! در قابلمه را بذار و شعله را کم کن. بشین پای تلویزیون و بذار 3.4ساعت خوب جا بیوفته. اگه از قابلمه صدای قلقل آمد، یعنی غذا داره بهت سلام میکنه.