جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء آرزو میکنم اثر یگانه بیات

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته انشاء‌های کاربران توسط یگانه بیات۱۴۰۰ با نام آرزو میکنم اثر یگانه بیات ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 279 بازدید, 2 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته انشاء‌های کاربران
نام موضوع آرزو میکنم اثر یگانه بیات
نویسنده موضوع یگانه بیات۱۴۰۰
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط یگانه بیات۱۴۰۰
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
6
36
مدال‌ها
1
نام داستان:آرزو میکنم که
نام نویسنده: یگانه بیات
ژانر: اجتماعی
ناظر: @نهال رادان
خلاصه: هدف من از نوشتن داستان این است که زنان و دختران سرزمینم ارزششان را بدانند

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
تاييد داستان کوتاه.png

نویسنده‌ی عزیز، ضمن خوش‌آمدگویی و سپاس از انتخاب انجمن رمان بوک برای منتشر کردن رمان خود؛ خواهشمندیم قبل از تایپ داستان کوتاه خود، قوانین زیر را با دقت مطالعه کنید.
پرسش و پاسخ

دوستان عزیز برای سفارش جلد رمان خود بعد ۱۵ پست در تاپیک زیر درخواست دهید.
درخواست جلد

و برای دریافت جلد خود، پس از تگ شدن توسط طراح به تاپیک زیر مراجعه کنید.
دریافت جلد

و اگر درخواست تگ داشتید، می‌توانید به تاپیک زیر مراجعه کنید و بعد از خواندن شرایط و با داشتن شرایط، درخواست تگ دهید.
درخواست تگ

و پس پایان یافتن داستان ، در تاپیک زیر با توجه به قوانین اعلام نمایید.
اعلام پایان داستان کوتاه

با تشکر از همراهی شما

| کادر مدیریت انجمن رمان بوک|

موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
6
36
مدال‌ها
1
ارزو میکنم که )....

قلم بر میدارم و مینوسم. هر آنچه را که در دنیای خیالم برای آرزوهایم متولد کردم
من یک دخترم همانند دختران دیگر سرزمینم دختری که در سعي دارد نشان بدهد دختر ها هم میتوانند به خواسته هایشان برسند و آرزوهای یک دختر به حقیقت تبدیل میشود
و آرزویش آرزو نمی‌ماند
**الأمل رحمة لامتی ولولا الأصلى ما وصلت والده ولدها ولا غرس غاوش شجرا ها:امید و ارزو برای امت من لطف و رحمت الهی است. اگر امید و آرزو نبود هیچ مادر به فرزندش شیر نميداد. و هیچ
باغبانی درختی نمی نشاند.

در دیار من بش جنگل های شهر من درختی بزرگ و زیبا است آن درخت ریشه هایی به وسعت دریا داشت. ریشه هایش تا به ابر ها رفته و در ابر ها فرو رفته بود . پاهایش همان ریشه هایش بود که در هوا معلق بود. که شاخه هایش از زمین
گسترانیده شده بود درخت کهنسال من مانند دیگر درختان نبود او معکوس به زندگی خود ادامه میداد. کسی نمیتوانست به آن درخت تکیه دهد یا از سایه اش بهره ببرد یا حتی از میوه
هایش لذت ببرد
اما من آن درخت زیبا را دوست داشتم آن درخت مانند زندگی مشقت بار من است. انگار خودم هستم که با تمام توان دست هایم را رو خاک میکنم تا شاید مانند
دیگران شوم اما من نمیدانستم که دستانم در تلاشی بی فایده بودند زیرا باید از زمان حال لذت بود و قدر تک تک لحظات زندگی را دانست مدتها گذشت تا من فلسفه آن درخت کهنسالی را فهمیدم دانستم اگر چه او در سختی بود ولی مهم این بود که او با دیگران فرق داشت همیشه مانند دیگران بودن
خوب نیست. اگر همانند دیگران باشی هم تو هم دیگران خسته میشوین اری
آرزو من این است که در مقابل سختی ها مقاوم باشیم. در زندگی ام تلاش کنم که در آن تغییری ایجاد کنم هر چند
سخت است و حدس میزنم غير ممکن أما من این را میدانم که غیر ممکن غیر ممکن است افكار امروز شما تبديل به واقعیت ميشود یا زندگیتان را تباه میکند و یا شما را موفق ترین آدم روی زمین می‌کند یادتان باشد قدمهای کوچک امروز شما میتواند موفقیت های بزرگ فرداییتان باشد هر چقدر هم که در وجودتان کاستی هایی است باید
تلاش کنید که بر آنها غلبه کنید
یگانه بیات

بالا پایین