جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

فایل شده {آساره} اثر •آرام کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط STARLET با نام {آساره} اثر •آرام کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,690 بازدید, 20 پاسخ و 22 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع {آساره} اثر •آرام کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع STARLET
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط STARLET
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

⁦⁦୧⁠(⁠ارشد بخش ادبیات)⁠୨⁩
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
می‌شود یک روز به کودکی بازگردم؟ به آن روزها که دستانت اشک‌هایم را پاک و چشمانت آرامش را در قلبم سرازیر می‌کرد؛ به آن روزها که چین و چروک‌ها قلبت را به درد نمی‌آورد، به آن دوران که دستانت لرزش نداشت. مادرجانم موهای سپیدت را افشان کن که موهایت نوت‌های موسیقی هستند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
سخن عشق بگو تا گیج تو شوم، نگاه عشوه‌گر شو تا محو شوم. به یاد قدیم بوسه بر جانم بشو تا تبسم وار قربانت شوم. موهایت را از بند آزاد کن تا زندگیم جریان شود. گلینم آفتاب شو تا در عشقت سوزان شوم. آب شو که حیات از تو آبشخور شود. دلبر افسونگر شو تا چشمانم قفلت شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
فرشته‌‌ی بی‌بال شب‌های دلتنگی، کجایی که دلم آغوشت را طلب کرده‌است؛ کجایی که لالایی‌ات دارد از ذهنم محو می‌شود. کجایی که نرمی دستانت نوازشگر قلب فرسوده‌ام نیست. مادرم تو را از میان همه برای خود می‌خواهم! برای من بمان؛ بمان تا خودخواه عالم شوم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
سودای جان، موهایت را می‌بافم که موهایت منشأ زندگی‌ست. قربانت می‌روم که کاری جز این در برابر فداکاریت ندارم. اشک چشمانت را بغل می‌گیرم تا چشمانت را بی‌نور نکند. کابوس را از آن خود می‌کنم تا رویا همنشین تو باشد مادرم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
مادرم در کنج خانه‌ی فداکاری برایم لالایی بخوانم؛ من حاجت صدایت را دارم. در پستوی محنت مرا در حصار دستانت به اسارت ببر که این اسارت محبت عجیبی در خود خفه کرده‌است! شکوفه جان، در طلب عشقت همچون شمع سوزاندم! بیا و پروانه‌ام شو تا مانع آب شدنم شوی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
آساره شب‌های تار، گویا دیشب هق‌هقت گوش فلک را نوازش کرده‌است. آخر ای فرشته‌ای ستودنی، مگر دنیا ارزش مروارید‌های رقصان بر روی چهره‌ای نورانی‌ات را دارد؟ ندارد ای زیباترین بانوی شرق زمین! مادرجانم روزگار را نمی‌شود کار کرد، پس غصه‌ات را دور بریز و لبخند روح‌بخشت را جایگزین آن کن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
بانو جان مگر نمی‌خواستی بهار که رقصان‌کنان می‌آید، بیایی؟ حال کجایی که بهاران گذشته است و پاییز غم دلش را در بالینم قرار داده‌‌است! کجایی که سردی زمستان در بدنم رخنه کرده‌است! در کدام دیاری که برکه‌های پاییز نوید رفتنت را می‌دهند؛ در بحر چه کسی هستی که دام لالایی‌ات را می‌خواهد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
صدای گریه‌ام هنوز در گوشت زنگ می‌زند و تو را نگران می‌کند. وای بر من که هنوز دلیل پریشانی‌ات هستم! وای بر من که چشمانت را دوباره بارانی کردم. چه کنم مادرم که غمم را به زیر خاک بفرستی؟ چه کنم نبود من را از یاد ببری؟ چه کنم که تو را شاد و سرزنده تماشا کنم؟ چه کنم؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
آساره جان، گویا طنین صدایم تو را آگاه کرد. آگاه کرد که نیازمند وجودت هستم! محتاج رخ همچون ماهت؛ پس کجایی که نمی‌آیی! کجایی که ببینی حاجت تو بیشتر از تاب و توان است! کجایی که نیازمند دستان نوازشگرت هستم. محتاج نگاه مهربان و صدای دلنشینت هستم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
4

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,724
16,891
مدال‌ها
10
چگونه محبت و عشقت را جبران کنم که لایق باشد؟ چگونه قربانت شوم با آنکه تو ندانی؟ چگونه برایت جان شوم و تو جانم شوی؟ چگونه در چشمانت نگاه کنم با آنکه گنه‌کارم؟ چگونه سر بر شانه آن گذارم با آنکه رنجور و زارم؟ چگونه در کنارت قرار گیرم با آنکه سیاه سیاه هستم؟

بالا پایین