نکات مهم در طراحی پنتری
نکاتی که برای ساخت پنتری به آنها باید توجه نمود:
به ابعاد منزل و آشپزخانه توجه نمایید
اگر خواهان یک پنتری هستید حتما به مساحت خانه و آشپزخانه خود توجه نمایید. اگر فضای کافی برای ساخت یک اتاق جداگانه ندارید، یک پانتری جمع و جور و شیک طراحی کنید. اگر آشپزخانه تان بزرگ است پنتری می تواند یک اتاق مجزا یا بخشی از قفسه بندی آشپزخانه باشد.
به رنگ اتاق یا قفسه ها توجه نمایید
در طراحی پنتری به رنگ اتاق یا قفسه ها توجه نمایید، بهتر است سبک و رنگ این فضا با خانه و خصوصاً َآشپزخانه منزل شما هماهنگ باشد.
مخفی یا در دید بودن را در نظر بگیرید
در طراحی پانتری مخفی یا در دید بودن را در نظر بگیرید. پانتری منزل شما با توجه به سلیقه و هارمونی اشپزخانه میتواند کاملاً باز، با درب شیشه ای و یا با درب های پوشیده اجرا شود.
دسترسی مناسب در نظر بگیرید
در اجرای پنتری باید به خوبی به کل قفسه ها دسترسی داشته باشید زیرا یکی از دلایل اصلی شما برای ایجاد این فضا دسترسی بهتر به مواد غذایی است.
به نور توجه نمایید
برای راحت پیدا کردن مواد مورد نیاز در پنتری این فضا باید از نور کافی برخوردار باشد. میتوانید از انواع لوسترها و چراغها برای روشنایی فضای داخلی طبقات استفاده کنید. همچنین بهتر است این فضا دارای پریز هم باشد تا امکان استفاده از لوازم برقی نیز برای شما فراهم شود.
ایدههایی برای جذابتر دیده شدن پنتری
- می توانید از تخته سیاه به عنوان درب اصلی پنتری استفاده نمایید، اینگونه لیست مواد و وسایل داخل پنتری را روی تخته سیاه نوشته و بهراحتی و بدون نیاز به باز کردن درب آن از محتوای آن اطلاع می یابید.
- برای ایجاد نظم بیشتر سعی کنید مواد غذایی به عنوان مثال ادویهها یا حبوبات را در ظرفهای شفاف و هم شکل بریزید.
- میتوانید از رنگهای متفاوتی برای دیواره پنتری استفاده کنید یا دیوارههای قفسهها را با توجه به محلی که پنتری در آن قرار دارد تزئین کنید یا برای مخفی کردن پنتری رنگ آن را به رنگ دیوارهای اطراف در بیاورید.
- برای شناسایی راحتتر مواد و وسیلهها به قفسهها یا ظروف نگهداری برچسب بزنید.