با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با سلامآقای قاضی
تکلیف منی که دلم لپ تاپ راگ سری ۲۰۲۲ که قیمتش ۱۴۰ میلیونه رو میخواد ولی نه گیمرم نه به کارم میاد نه پول خریدشو دارم چیه؟🥲
با سلامآقای قاضی حکم کسی که یه کار رو مسخره میکنه بعد خودش میاد اون کار رو از رومون اسکی میره و انجام میده چیه؟:| میتونم با پارهسنگ بزنم تو کلش؟!:|
با سلام خدمت شما شاکی عزیزی که گرد و غبار از این دادگاه بسیار معتبر زدودیدخانم قاضی
منو ببخشید که بی مراعات مینویسم
اما یک سوال
آیا من یک گاوم؟ :/
یا خیر اطرافیان بنده همه از دم گاون؟ :/
چرا هیچ کدوم دوست داشتن منو از روی کارام نمی خونن ؟
یعنی حتما لازمه هر روز برم نمایشون بگم عاشقتم عزیزم به پات گل میریزم جون عمه ی همسایمون؟
خب من از چندش بازی بدم میاد گلبم درد میگیره ☹️💔
یعنی واقعا درکش سخته که چون ازشون خوشم میاد باهاشون حرف میزنم؟
آه که ارتباط چقدر این روزا سخته و من چقدر از این وضع بدم میاد :/
به دلیل حتی تنبلی در بیان گله، وجود شواهدی مبنا بر تکرار این رفتار در دیگر زمینههای فردی و اجتماعی،گر هم گلهای هست، دگر حوصلهای نیست
آقای قاضی...
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک