جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده آقای کیم اثر YAGAMI

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط اِمانو با نام آقای کیم اثر YAGAMI ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 883 بازدید, 22 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع آقای کیم اثر YAGAMI
نویسنده موضوع اِمانو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Lord
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
Negar_۲۰۲۱۰۸۲۳_۰۱۴۱۲۷.png
کد: ۰۱۱
نام: آقای کیم
اثر: YAGAMI
ژانر: عاشقانه، تراژدی
ویراستار: @خاتون

مقدمه:
تو می‌درخشی، نگاه می‌کنی، دست‌هات رو تکون میدی و یا حتی کاری انجام نمی‌دی اما می‌درخشی. مثل خورشید اول صبحم. مثل همون زمانی که پرده رو کنار می‌زنم و نور خورشید چشم‌هام رو کور می‌کنه. تو چشم‌هام رو کور می‌کنی. لبخند می‌زنی و سرت رو کج می‌کنی اما حواست به قلب من نیست آقای کیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fatemeh bano

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Nov
607
1,456
مدال‌ها
6
مشاهده فایل‌پیوست 12657
عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب رمان بوک برای انتشار آثار ارزشمندتان.

حتماپیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید.
[ قوانین دلنوشته ]

پس از 20 پست از طریق تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید.
[ درخواست نقد دلنوشته ]

بعد از ایجاد کردن تاپیک نقد شورا برای دلنوشته‌تان می‌توانید درخواست تگ بدهید.
[ درخواست تگ دلنوشته ]

پس از گذشت بیست پست از دلنوشته می‌توانید برای آن درخواست جلد بدهید.
[ درخواست جلد ]

و انشالله، بعد از پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید.
[ اعلام پایان دلنوشته ]

دلنویسان عزیز هرگونه سوالی دارید می‌توانید در اینجا مطرح کنید.
[ سوال و مشکلات دلنویسان ]

تیم مدیریت تالار ادبیات

موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
آقای کیم شما زیباترین قاتلی هستید که می‌تونست با نگاه خیره‌ی چشم‌هاش و شیرینیِ لبخندش، من رو به دنیای زیرین روونه کنه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
آقای کیم به خاطر داشته باشید که این یه قرار نانوشته بین ماست؛ هرجای این کره‌ی خاکی که باشید، روزی شما رو پیدا خواهم کرد و به آغوش امن‌تون پناه می‌برم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
آقای کیم می‌دونم که سخت تلاش می‌کنی؛ برات یه چیز گرم آماده می‌کنم و دست‌هات رو می‌گیرم؛ گرچه کمکی نمی‌کنه اما شاید شدت تنفرت رو کم کنه و باعث شه لبخند بزنی؛ بهت میگم کافی‌ترین آدم جهان برای من خودتی و من هیچ چیزی جز این‌جا بودنت نمی‌خوام اما نمی‌تونم‌ خودخواه باشم پس لیوان رو سرجاش برمی‌گردونم و دست‌هات رو ول می‌کنم؛ برو و بدون هر چه‌قدر دور باشم هنوز برای من اولی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
به قلبت بگو که غم‌هام رو لمس کنه اما نجاتم نده، دوباره خرده شیشه‌های بطری خالی رو شکستم توی دست‌هام فرو میرن. به جز آغوش گرم تو چیزی رو حس نمی‌کنم. هیچ دردی رو. صدای موسیقی قلبت رو می‌شنوم که چه‌طور به دیواره‌ی اطرافش می‌کوبه‌. "دست‌هام رو رها نکن"

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
صدای زمزمه‌های تو، کنارِ ساحل. من می‌خونم برای روحِ خسته‌ای که کنارم نشسته و گمون می‌کنه صدای من همون چیزیِ که می‌خواد؛ اما اون تا به حال به صدای دیگه‌ای گوش نداده. صدای زمزمه‌های من تنها صداییِ که به گوشش آشناست. حالا، من می‌خونم و تو زمزمه می‌کنی. ترکیبِ زیباییِ، من و تو با هم کنار آبیِ دریا. ببین، حتی صدام‌ هم دردِ نبودن‌ات رو فریاد می‌زنه. من کنارِ روح تو نشستم، هر جا که بری روحت پیشِ من می‌مونه؛ قبول کن که اون مالِ منه. قرار نیست نجاتم بدی مگه نه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
آقای کیم می‌دونم که صدام رو شنیدی؛ پس چی باعث سکوت کردنت شد؟ چی باعث شد گمون کنی که این‌جا همه چیز عالی و بی نقص پیش میره؟ باریکه‌ی نور چشم‌هات به وسط قلبم نفوذ می‌کنه و می‌سوزونتش. هوا تاریک شده و قطره‌های سرد بارون تابستونی امسال موهای آشفته‌‌ام رو خیس می‌کنه اما من می‌خندم؛ بلند، بدون درد و آغشته به دلتنگی. دریای تاریک چشم‌‌هات طوفانی شده. در آغوش گرفتن من کار سختیه؟ درست میگی، من خیلی دورم اما تو حتی نمی‌تونی چند قدم به سمتم برداری؟ من از دویدن خسته‌ام، از نرسیدن به لبخند چشم‌هات کلافه‌ام. بیا فقط کاری کنیم که بتونی نفس بکشی؛ قفسه‌ی سی*ن*ه‌ات می‌لرزه و تو تلاش می‌کنی لبخند کج‌وکوله‌ت رو حفظ کنی اما حتی نمی‌دونی برای دیده شدن زیادی دوری.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
چشم‌هام رو با دست‌های گرمت می‌پوشونی، می‌تونم حس کنم که لبخند زدی. لبخند زدم. قطره‌های اشک از چشم‌هام سقوط کرد و چشم‌هام رو باز کردم. حالا دیگه نیستی. تو واقعی نیستی و این تقصیر هیچکس نیست، سعی می‌کنم بهش اهمیت ندم اما من هر شب آرزو می‌کنم که کاش واقعی بودی، این‌جا بودی، در آغوشم می‌گرفتی و نمی‌ذاشتی این‌طور بشه. چشم‌هات یخ‌زده نیست اما واقعی هم نیست؛ پس برای چی باید خوشحال بمونم آقای کیم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

اِمانو

سطح
3

دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Jul
1,436
7,837
مدال‌ها
6
آقای کیم امروز به یاد شما و لبخند شیرین روی لب‌هاتون، خندیدم. بین بغض، بین دست‌هایی که روی سرم می‌رقصید تا رنگش کنه، بین مسیر تکراری خونه تا خونه‌ی مامان‌بزرگ، بین فریادهای دل‌خراش، بین غریبه‌ها، به لطف بودن شما لبخند زدم. هیچ می‌دونید چه نقش پررنگی توی زندگیم دارید؟ اون نگاه مهربون، اون خنده‌ی شیرین، اون چشم‌های... .
نمی‌تونم توصیفش کنم. من همیشه تا روزی که زنده‌‌ام عاجز در وصف شگفتی‌های شما خواهم ماند. گوشم رو توی خیال، به قلب شما نزدیک می‌کنم، رویای دست نیافتنیِ من کجایی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین