جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی آلبر کامو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی دانشمندان و فیلسوفان توسط VIXEN با نام آلبر کامو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 309 بازدید, 15 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی دانشمندان و فیلسوفان
نام موضوع آلبر کامو
نویسنده موضوع VIXEN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط VIXEN
موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,989
مدال‌ها
8
او که عمدتاً به اثر بیگانه شناخته می‌شود، یکی از پرکارترین نویسندگان سده‌ی اخیر بوده است. آثار او غالباً دارای یک جهان‌بینی فلسفی است.

چرا که خود کامو نیز فیلسوف بوده و درجایی نیز اشاره بدان کرده که زندگی‌اش را وقف درکی نو از هستی کرده است.

آثار کامو دارای نثری گیرا و البته سخت خوان هستند. آثار او درون‌مایه بسیاری داشته اما عمده فکر و خیال او این بوده است که جهانی که در آن زندگی می‌کنم، چه معنا و مفهومی را در دل خود پنهان کرده است.

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,989
مدال‌ها
8
او در رمان بیگانه به این سؤال پاسخی می‌دهد. او انسان را زنده در یک جهان بی‌معنا و مفهوم می‌بینید و وسعت زندگی انسان را در میان دو بال شاهین مرگ تعریف می‌کند.

او آن‌چنان جهان را خالی از معنی و تهی از مفهوم می‌داند که گاه تمامی عواطف آدمی را به سخره می‌گیرد و با آنان به جدال با مفهوم انسان می‌پردازد.

اما نکته‌ی بارز در آثار او چیزی است که در پس جملات فوق بسیار عجیب به نظر می‌آید. کامو را سلطان لذت بردن از سادگی‌های زندگی لقب داده‌اند.

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,989
مدال‌ها
8
ازنظر او رمز بقای انسان در این دنیا، تنها یک چیز است و آن لذت بردن از زندگی و ساختن معنایی مفهوم در جهان نامفهوم است.

او تمامی آثارش را با وسواسی بسیار بالا نوشته و همه را چندین بار از تیغ برنده‌ی اصلاحاتش می‌گذرانده است.

حقیقت کامو چه در شخصیت و چه در زندگی معمول خود، انسانی در تکاپوی معنا بوده است.

او مدام فکر می‌کرده است و همیشه خود را در یک سیلان فکری قرار می‌داده است و این خود در آثار او نیز بسیار نمایان شده است.

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,989
مدال‌ها
8
دیگر مفهومی که بسیار کامو بر آن تأکید داشته است، انسان و جایگاه او در مقام آزادی و آزادگی بوده است.

کامو انسان را غرق در رنج‌هایی می‌بیند که رهایی از آن‌ها هرچند غیرممکن اما عیناً مفهوم آزادگی را منتقل می‌کند.

او انسان خالی از رنج را انسان نمی‌بیند، چرا که همه‌ی آدم‌ها به دلیل نوع‌دوستی‌شان هم که شده اندکی از رنج را با خود حمل می‌کنند.

اما او انسان آزاد از بند گرفتاری‌های رنج دنیوی را انسان آزاد و باعزت می‌داند. در زیر بخشی از رمان بیگانه از شاهکارهای او را باهم مطالعه می‌کنیم.

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,989
مدال‌ها
8
غالباً فکر می‌کردم که اگر مجبورم می‌کردند در تنه درخت خشکی زندگی کنمو در آنجا هیچ مشغولیتی جز نگاه کردن به آسمان بالای سرم نداشته باشم، آنوقت هم کم کم عادت می‌کردم. آنجا هم به انتظار گذشتن پرندگان و یا به انتظار ملاقات ابرها، وقت خود را می‌گذراندم، مثل اینجا در زندان که منتظر دیدن کراوت های عجیب وکیلم هستم و همان‌طور که در دنیای آزاد، روزشماری می‌کردم که شنبه فرابرسد و اندام ماری را در آغوش بکشم … درست که فکر کردم، من در تنه یک درخت خشک نبودم و بدبخت‌تر از من هم پیدا می‌شد، وانگهی، این‌یکی از عقاید مادرم بود و آن را غالباً تکرار می‌کرد که «انسان، بالاخره به همه‌چیز عادت می‌کند». ” بیگانه _ آلبرکامو

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,989
مدال‌ها
8
وی در ژانویه ۱۹۶۰ در یک تصادف در ۴۷ سالگی درگذشت.
5454.jpg

بالا پایین