- Mar
- 8,421
- 23,410
- مدالها
- 7
آموزش خشک کردن نعنا به تمام روش های ممکن
یکی از سبزی هایی که معطر، پر خاصیت و دارای مزه دلپذیر است نعنا نام دارد. هنگام فرا رسیدن تابستان کدبانو های ایرانی این سبزی را خریداری کرده و آن را خشک کرده و در غذاهایی که طبخ می شود، از آن استفاده می کنند. شاید به گوش شما هم رسیده باشد که عده ای می گویند نعنا زمانی که خشک شود تغییر رنگ می دهد و سیاه می شود. ما به شما اطمینان خاطر می دهیم زمانی که شما روش های درست را انجام بدهید دچار این مشکل نمی شوید.
روش صحیح برای سیاه نشدن نعنا ها این است که آن ها را در سایه خشک کنید نه در معرض تابش خورشید و بهتر است در جای خنک که هوا جریان دارد خشک شود.
یکی از سبزی هایی که معطر، پر خاصیت و دارای مزه دلپذیر است نعنا نام دارد. هنگام فرا رسیدن تابستان کدبانو های ایرانی این سبزی را خریداری کرده و آن را خشک کرده و در غذاهایی که طبخ می شود، از آن استفاده می کنند. شاید به گوش شما هم رسیده باشد که عده ای می گویند نعنا زمانی که خشک شود تغییر رنگ می دهد و سیاه می شود. ما به شما اطمینان خاطر می دهیم زمانی که شما روش های درست را انجام بدهید دچار این مشکل نمی شوید.
روش صحیح برای سیاه نشدن نعنا ها این است که آن ها را در سایه خشک کنید نه در معرض تابش خورشید و بهتر است در جای خنک که هوا جریان دارد خشک شود.