جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی آیا سگ و گربه روح را می بینند؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط •Kiana• با نام آیا سگ و گربه روح را می بینند؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 759 بازدید, 20 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع آیا سگ و گربه روح را می بینند؟
نویسنده موضوع •Kiana•
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط •Kiana•
موضوع نویسنده

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,317
مدال‌ها
2
با خواندن سوره الناس و رسیدن به آیه مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ در همین لحظه Loki آرام شد و خوابید و Dido هم دست از پارس کردن برداشت و شروع به بازی با اسباب بازیش کرد !! شاید این به دلیل اعتقادات قلبی و انرژی باشد که در این لحظه از بدن من خارج می شود و مثلا انرژی های منفی را دفع می کند و یا شاید همان چیزی باشد که از نظر دین اسلام اجنه و شیاطین را فراری می دهد !! قضاوت با شما ... من که از این روش نتیجه گرفتم شما را نمی دانم ! ولی نکته رسیدن به آیه مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ و در لحظه عمل آرام شدن حیوان برای من به شخصه بسیار جالب بود !! امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد ، منتظر نظرات و انتقادات و پیشنهادات و تجربیات شما عزیزان در ادامه هستیم.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: یکتا
بالا پایین