جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی اصول مطالعه موثر برای نویسنده‌ها | تندخوانی یا کندخوانی؟ | نکاتی دربارۀ کتاب خریدن و کتاب خواندن+معرفی کتاب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط -pariya- با نام اصول مطالعه موثر برای نویسنده‌ها | تندخوانی یا کندخوانی؟ | نکاتی دربارۀ کتاب خریدن و کتاب خواندن+معرفی کتاب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,224 بازدید, 57 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع اصول مطالعه موثر برای نویسنده‌ها | تندخوانی یا کندخوانی؟ | نکاتی دربارۀ کتاب خریدن و کتاب خواندن+معرفی کتاب
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
1729846637439.png

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
خوی شکار از نیاکان ما به ارث مانده؛ یعنی زمان‎هایی که بشرِ دو پا صبح تا شب توی صحرا و جنگل گز می‌کرد تا با جک‌وجانوری را برای خوردن پیدا کند.
حتی برخی از دانشمندان حوزۀ زبان‌شناسی پیدایش زبان را هم یکی از نتایج جانبی تلاش بشر برای شکار موجودات بزرگ‌تر می‌دانند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
البته که خیلی از اوقات هم نیاکان ما توسط حیوانهای دست و پادارتر طعمه می‌شدند و برای همین است که ما این‌قدر ترسو بار آمده‌ایم!

حالیا فرهنگ شکار فقط شکل عوض کرده؛ و به زعم من هنوز هم به همان قوت در ما باقی است.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
مثلاً وقتی پیاده می‌خواهیم از خیابان رد شویم، مثل غزالی تیزپا مواظبیم که به چنگ ماشین‌ها نیفتیم.

باری. تک‌تک ما کماکان به شکار می‌شویم و شکار می‌کنیم. بسیاری از ما در حال شکار زیبارویانند، و خیلی‌ها در حال شکار مشتری، عده‌ای هم در حال شکار ایده‌های بکر، تکلیف مردم‌سوارها هم که روشن است!

یک عده هم این وسط بنا به انواع وسواس و جنون به شکارچی کتاب تبدیل می‌شوند!

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
غالباً هر روز سری به کتابفروشی‌های انقلاب -اعم از نوفروش و کهنه‌فروش- می‌زنم و حداقل با یکی دو تا کتاب برمی‌گردم.

شکار روزانۀ من کتاب است و مسلماً روزهایی که شکار نکنم گرسنه خواهم بود. البته که از قبل به مقدار کافی آذوقه ذخیره کرده‌ام.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
من روش کتابخری و کتابخوانی خودم را به ۵ مرحلۀ متصل‌به‌هم تقسیم می‌کنم. انجام درست تک‌تک این مراحل را مسیری ثمربخش برای نتیجه گرفتن از کتاب‌ها می‌دانم. البته تصور هر یک از ما از نتیجه متفاوت است و کتاب‌های مختلف نیز نتایج مختلفی دارند. درهرصورت منظورم بهبودِ بخش یا بخش‌هایی از زندگی فرد بر اثر مطالعه است.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
خریدن کتاب

یکی از اولین مشکلات ورود به دنیای کتابخوانی، چالش انتخاب کتاب‌های مناسب است.

در این مرحله بیش از هر چیز به‌صورت طبیعی در معرض رفتار گله‌وار هستیم. پس احتمالاً دنبال کتاب‌های پرفروشی می‌رویم که با سلیقۀ عامه بیمه شده‌اند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
از کتاب‌های انگیزشی تاریخ مصرف گذشته تا رمان‌های کم‌ارزش، ولی ممنوع‌الچاپ و کتاب‌های بی‌خاصیتی مثل «بیشعوری» و «لطفاً خر نباشید» و غیره در این دسته قرار می‌گیرند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
خب، پس طبق چه معیاری کتاب بخریم؟

من فکر می‌کنم پرسش از کتابخوان‌های حرفه‌ای گزینۀ مناسبی باشد. حتی لزومی ندارد که به این افراد دسترسی فیزیکی داشته باشیم. مطالعۀ متون آن‌ها راهگشاست. خوانندگان پیگیرِ کتاب میل زیادی به معرفی و ترویج کتابهای خوب دارند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,745
55,935
مدال‌ها
11
اتکا به سلیقه و انتخاب افراد متخصص گزینه‌ای امن برای انتخاب کتاب است.

مثلاً من بخشی از مؤثرترین و بهترین کتاب‌ها از طریق سعید عقیقی، محمدرضا شعبانعلی و مهدی یزدانی خرم آشنا شده‌ام.

بالا پایین