جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

{اطلسِ زوال} اثر •ریپِر کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار درحال ویرایش توسط نهـنگـ با نام {اطلسِ زوال} اثر •ریپِر کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,859 بازدید, 32 پاسخ و 35 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار درحال ویرایش
نام موضوع {اطلسِ زوال} اثر •ریپِر کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع نهـنگـ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

نهـنگـ

سطح
5

مدیر تالار ترجمه
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار ارشد
گوینده انجمن
مترجم انجمن
کاربر ممتاز
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
4,951
35,353
مدال‌ها
10
تلاش‌هایم برای فراموشی، همچون ریختنِ آب بر روی آتشی است که از جنسِ شعله‌های سهمگینِ عشق نیست.
تو، نقشه‌ی ستارگانِ آسمانِ من بودی؛ و من، اکنون با تماشای آسمانی پر از سیاهی، راهِ خود را گم کرده‌ام.
این روزگار، برایم مانند تکرارِ یک دیالوگِ مهم است که بازیگرِ اصلی‌اش، ناگهان صحنه را ترک کرده است.
من، یک ساعتِ شنیِ معکوس هستم؛ هر چه می‌گذرد، زمانِ باقیمانده از شادی‌ام کمتر می‌شود.
ای کاش می‌شد این قلبِ فرسوده را کنار گذاشت و یک قلبِ جدید و بی‌خبر از تو، جایگزین کرد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

نهـنگـ

سطح
5

مدیر تالار ترجمه
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار ارشد
گوینده انجمن
مترجم انجمن
کاربر ممتاز
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
4,951
35,353
مدال‌ها
10
تو هرگز نیامدی، اما مرا برای همیشه بردی. هرگز فکر نمی‌کردم که یک روح بتواند این‌چنین سنگین باشد؛ سنگین‌تر از هر جرمی که در جهان وجود دارد.
من، معمارِ یک موزه هستم که تنها یک اثرِ هنریِ آن (تو)، از گزندِ زمان در امان نماند و محو شد.
اکنون، تنها یک وظیفه‌ی بی‌پایان دارم؛ حفظِ یادِ تو در برابرِ یورشِ خستگیِ مفرطِ روزمره.
و این‌گونه است که عشقِ ما، در نهایت تبدیل به یک اسطوره شد؛ اسطوره‌ای که فقط من، شاهدِ نابودی‌اش بودم.

پایان
۰۱:۳۹
۱۴۰۳.۱۱.۰۵

آخرین ویرایش:

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May