با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درخواست تگ و نقد دادید؟رمانم ب پایان رسید![]()
داستانک - [مال منی] اثر «پریسا کاربر انجمن رمان بوک»
نام داستانک:مال منی نام نویسنده:پريسا گلچشمه ژانر:عاشقانه عضو گپ نظارتS.O.W(۸) خلاصه: دوام میآورم حتی بدون تکیه گاه! بدون همراه، بدون دلگرمی، حتی بدون آدمهایی که آخرین امید من بودند. دوام میآورم حتی اگر پای اعتمادم بشکند! حتی اگر زانوی باورهایم خم شود، حتی اگر شیشهی احساسم ترک بردارد من اما...forumroman.com
با سلام و عرض ادب خدمت شما نویسنده عزیز، به تالار ویرایش منتقل شد.رمانم ب پایان رسید![]()
داستانک - [مال منی] اثر «پریسا کاربر انجمن رمان بوک»
نام داستانک:مال منی نام نویسنده:پريسا گلچشمه ژانر:عاشقانه عضو گپ نظارتS.O.W(۸) خلاصه: دوام میآورم حتی بدون تکیه گاه! بدون همراه، بدون دلگرمی، حتی بدون آدمهایی که آخرین امید من بودند. دوام میآورم حتی اگر پای اعتمادم بشکند! حتی اگر زانوی باورهایم خم شود، حتی اگر شیشهی احساسم ترک بردارد من اما...forumroman.com
با سلام و عرض ادب خدمت شما نویسنده عزیز، به تالار ویرایش منتقل شد.سلام
رمان ماه تمام من به اتمام رسید
![]()
فایل شده - [ماه تمام من] اثر «فاطمه ترکمان (ژولیت) کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: ماه تمام من نویسنده: ژولیت ژانر: عاشقانه، اجتماعی ویراستار: @pen lady و @سپید خلاصه: داستان "ماه تمام من" ماجرای گریز از عشقی است که عاقبت در پیچ و تاب مسیر زندگی فرگل، ظهور میکند. درست در جایی که او از عشق دوری میکند، سرنوشتش او را در مسیری پر تب و تاب قرار میدهد تا عشق همچون مهتاب...forumroman.com
سلام من چند وقته اعلام پایان کردم ولی متاسفانه هیچ پیامی بهم نرسیدهسلام درخواست اعلام پایان رمانم رو دارم
![]()
در حال بررسی - [رمان مجرمان فراری] اثر «مهرانه عسکری» کاربر انجمن رمان بوک
نام رمان: ☠مجرمان فراری☠ نویسنده : مهرانه عسکری ژانر :ماجرایی _جنایی عضو گپ نظارت (۷)S.O.W خلاصه : در این داستان ما دو شخصیت اصلی داریم. یک مجرم که با بقیه مجرم ها فرق داره و برخلاف تصور دیگران قصدش اجرای عدالته. نفر دوم، مأمور قانون ، که فکر می کنه درحال اجرای عدالت هست اما اشتباه می کند...forum.romanbook.ir
سلام عزیزم تو نیمه حرفه ای گرفت تمام شده رمانبا سلام و عرض ادب خدمت شما نویسنده عزیز، پس از مشخص شدن نتیجه درخواست تگ رمانتون؛ اعلام پایان کنید.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک