جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

پژوهش انسان پژوهش‌گر کیست؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پژوهش توسط DELVIN با نام انسان پژوهش‌گر کیست؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 206 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته پژوهش
نام موضوع انسان پژوهش‌گر کیست؟
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,759
32,198
مدال‌ها
10
انسان‌ پژوهشگر، فوت‌ كوزه‌گري‌ خود را به‌ ديگران‌ منتقل‌ مي‌كند. امروزه‌ ديگر نمي‌توان‌ با يك‌ فوت‌ كوزه‌گري‌ زندگي‌ كرد، ما نيازمند هزاران‌ فوت‌ كوزه‌گري‌ براي‌ زندگي‌ كردن‌ هستيم‌ و پنهان‌ نگه‌ داشتن‌ دانسته‌هاي‌ ارزشمند در وجود آدمي‌ تنها منجر به‌ دفن‌ كردن‌ آنها مي‌شود. انسانها با هديه‌ كردن‌ تجربيات‌ گرانقدرشان‌ به‌ يكديگر، زمينه‌ را براي‌ ايثارگري‌ در علم‌ و دانش‌ پديد مي‌آورند و اين‌ مرحله‌ سرآغاز پديد آمدن‌ جرقه‌هاي‌ خلاقيت‌ و نوآوري‌ در بين‌ جامعه‌ است‌ و همين‌ امر فرهنگ‌ پژوهشگري‌ را در جامعه‌ گسترش‌ مي‌دهد.
 
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,759
32,198
مدال‌ها
10
انسانهايي‌ كه‌ تفكرات‌ نو و بكر خود را در مغز خويش‌ نگهداري‌ مي‌كنند در اصل‌ به‌ مغز مي‌آموزند كه‌ ديگر نوآوري‌ نكند و به‌ گفته‌ «ارنست‌ ديمنه‌» از پايه‌گذاران‌ آموزش‌ و پرورش‌ فرانسه‌، «زماني‌ كه‌ فكري‌ نو در مغز باقي‌ مي‌ماند و رها نمي‌شود، گويي‌ همچون‌ دانه‌يي‌ از يك‌ زنجير است‌ كه‌ از مغز اگر بيرون‌ نيايد، دانه‌هاي‌ ديگر زنجير نيز با آن‌ بيرون‌ نمي‌آيند و به‌ عكس‌ هنگامي‌ كه‌ فكري‌ نو به‌ بيرون‌ از مغز هدايت‌ مي‌شود با خود ديگر دانه‌هاي‌ زنجير را نيز به‌ بيرون‌ هدايت‌ مي‌كند و ديگر زنجيره‌ افكار نو در مغز پنهان‌ نمي‌ماند.»
 
بالا پایین