- Apr
- 5,571
- 6,493
- مدالها
- 12
برای بسیاری از افراد از جمله خود من، شروع شیوع کرونا ویروس (کووید 19) یک شوخی بود. اما بعدا شهر وهان چین قرنطینه شد. پس از آن متوجه شدم که اوضاع از چیزی که فکر می کردم، خیلی جدی تر است. اما باز هم در آن زمان، شیوع فقط در چین گزارش شده بود و به نظر می رسید که فاصله زیادی از کشورمان ایران داشته باشد. پس از آن کرونا ویروس به سرعت در ایتالیا و بعد ایران و دیگر کشورها پخش شد. هنگامی که ایتالیا به طور رسمی تعطیل شد، دوستم به من پیام داد که ما خوش شانس بودیم که در حال مسافرت نیستیم. من متوجه شدم که نظر همکارانم نسبت به این بیماری روز به روز در حال تغییر است. در ابتدا شیوع کرونا ویروس برای آنها یک شوخی بود، اما سپس تبدیل به یک موضوع ترس عمومی شد. یکی از نگرانی های همکارانم، سرعت شیوه ویروس کرونا بود. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ایالات متحده توضیح داده که باید فاصله خود را با شخص حامل بیماری تا 1.8 متر حفظ کنید. بروز علائم این بیماری تا 14 روز طول می کشد، اما به این معنا نیست که شخص در این مدت حامل بیماری نیست. با توجه به این مسائل، باید فاصله اجتماعی را حفظ کرده تا سرعت انتشار ویروس را کاهش دهیم.