جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 13,785 بازدید, 630 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
برای بسیاری از افراد از جمله خود من، شروع شیوع کرونا ویروس (کووید 19) یک شوخی بود. اما بعدا شهر وهان چین قرنطینه شد. پس از آن متوجه شدم که اوضاع از چیزی که فکر می کردم، خیلی جدی تر است. اما باز هم در آن زمان، شیوع فقط در چین گزارش شده بود و به نظر می رسید که فاصله زیادی از کشورمان ایران داشته باشد. پس از آن کرونا ویروس به سرعت در ایتالیا و بعد ایران و دیگر کشورها پخش شد. هنگامی که ایتالیا به طور رسمی تعطیل شد، دوستم به من پیام داد که ما خوش شانس بودیم که در حال مسافرت نیستیم. من متوجه شدم که نظر همکارانم نسبت به این بیماری روز به روز در حال تغییر است. در ابتدا شیوع کرونا ویروس برای آنها یک شوخی بود، اما سپس تبدیل به یک موضوع ترس عمومی شد. یکی از نگرانی های همکارانم، سرعت شیوه ویروس کرونا بود. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ایالات متحده توضیح داده که باید فاصله خود را با شخص حامل بیماری تا 1.8 متر حفظ کنید. بروز علائم این بیماری تا 14 روز طول می کشد، اما به این معنا نیست که شخص در این مدت حامل بیماری نیست. با توجه به این مسائل، باید فاصله اجتماعی را حفظ کرده تا سرعت انتشار ویروس را کاهش دهیم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

تاثیرات کرونا ویروس بر زندگی ما​

• چالش های تشخیص بیماری، قرنطینه و درمان
  • بار سنگینی بر دوش عملکرد سیستم پزشکی موجود است.
  • وضعیت سلامتی بیمارانی که به بیماری های دیگر مبتلا هستند، نادیده گرفته می شود.
  • مسئولیت زیادی بر دوش پزشکان و سایر متخصصین مراقبت های بهداشتی است و در معرض خطر بالای ابتلا به این بیماری قرار دارند.
  • بار سنگینی بر دوش فروشگاه های لوازم پزشکی و دارویی است.
  • نیاز به مراقبت بالا
  • اختلال در زنجیره تامین کالاهای پزشکی
  • در بخش اقتصادی نیز باعث کندتر شدن ساخت کالاهای اساسی شده است
  • اختلال در زنجیره تامین محصولات
  • ضرر و زیان در تجارت ملی و بین المللی
  • جریان پول نقد ضعیف در بازار
  • رشد بسیار کم در میزان درآمد
  • در مورد مسائل اجتماعی نیز بخش خدمات قادر به ارائه خدمات مناسب نیست
  • لغو یا تعویق مسابقات و برنامه های ورزشی در مقیاس بزرگ
  • جلوگیری از مسافرت ملی و بین المللی و لغو خدمات
  • اختلال در جشن گرفتن رویدادهای فرهنگی، مذهبی و فستیوال ها
  • استرس ناخواسته برای اشخاص
  • ایجاد فاصله اجتماعی با هم سن و سال ها و اعضاء خانواده
  • تعطیلی هتل ها، رستوران ها و مکان های مذهبی
  • بسته شدن مکان هایی برای سرگرمی از جمله سینماها و مکان های بازی، تئاترها و باشگاه های ورزشی، سالن بدن سازی، استخرها
  • تعویق امتحانات
  • برگزاری کلاس های مدارس و دانشگاه ها به صورت آنلاین

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

اثر کرونا بر اقتصاد جهان و ایران چگونه بوده است؟​

کرونا تاثیرات قابل توجهی بر اقتصاد کشورها داشته است. وضعیت بورس در بسیاری از کشورها قرمز شد و در برخی از آنها هنوز نیز قرمز است. کارخانه ها و شرکت ها تعطیل شده اند و تعداد بسیاری در آستانه ورشکستگی قرار گرفتند. بر اساس تحقیقات انجام شده، تنها در زمینه صنعت گردشگری بیش از 75 میلیون شغل در معرض خطر قرار گرفتند. بسیاری از کشورها، شهروندان خود را از مسافرت بین المللی منع کرده اند. هتل ها و رستوران ها، مکان های تاریخی و گردشگری و ... تعطیل شده اند که به میزان قابل توجهی بر اقتصاد کشورها ضرر وارد کرده است.

اکنون پیامدهای آن در زندگی افراد مختلف را توضیح می دهم و به عنوان نمونه پیامدهای کرونا ویروس را در زندگی افراد شاغل، پزشکان و کادر درمان، دانش آموزان و دانشجویان، توضیح می دهم. قرنطینه زندگی اکثر اشخاص را تغییر داده است. خانواده های بسیاری شغل و درآمد ثابت خود را از دست داده اند. برخی از افراد که به مسافرت به کشور دیگر رفته بودند، در آنجا مانده و قادر به بازگشت به کشور خود نیستند. افرادی که زندگی شان شامل مسافرت، ورزش و ارتباط با افراد دیگر بوده است، عملا معنای زندگی را از دست داده اند. امروزه بسیاری از کارفرمایان در سرتاسر جهان پیشنهاد کار در خانه را می دهند. شیوع این ویروس رسما یک بحران جهانی شده و تاثیر عمیقی بر زندگی مان گذاشته است. ما مجبور به ترک عادات قدیمی خود از جمله دست دادن با یکدیگر شده ایم. بسیاری از ما اکنون از خانه کار می کنیم و این ویروس پیامدهای اقتصادی ناگواری داشته است. این مساله حتی بعد از پایان وضعیت اورژانسی پزشکی ادامه داشته و ماندگار شده و بر حس اجتماعی ما تاثیرگذار خواهد بود.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

افراد شاغل چگونه خود را با این ویروس کرونا تطبیق داده اند؟​

در یک نظرسنجی مشخص شد از هر 10 شخص شاغل بزرگسال در سنین 18 تا 64 سال، 4 نفر گزارش کردند که به خاطر نگرانی از ویروس کرونا، به کار خود از خانه ادامه می دهند. این رقم در بین بزرگسالان در سنین کار با داشتن مدرک دانشگاهی و افرادی با درآمد بالا بیشتر نیز می شود. هنوز هم حتی با وجود شرایط فعلی، دو سوم از بزرگسالان دارای فرزند کوچک تر از 12 سال در خانه می گویند که حداقل این کار به گونه ای برای ما آسان تر شده است تا مسئولیت فرزندان را به عهده بگیریم.

اثر کرونا بر زندگی پزشکان و کادر درمانی چگونه بوده است؟​

این روزها بیشترین بار مسئولیت بر دوش پزشکان و پرستاران است. کرونا بر زندگی همه اقشار جامعه و تمام کشورها تاثیر گذاشته است اما تردیدی وجود ندارد که فشار و آسیبی که به پزشکان و پرستاران و تمام کادر درمانی و خانواده شان وارد شده، بیش از سایر گروه ها است. احتمال ابتلا این قشر از جامعه به ویروس کرونا نیز از سایرین بیشتر است و زندگی و سلامتی خود و خانواده شان را تهدید می کند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

کووید 19 چگونه زندگی دانش آموزان را تغییر داده است؟​

یکی از مشکلات کرونا ویروس تاثیرگذاری آن بر سیستم آموزشی است. در کشورمان ایران مدارس از اسفند سال 98 تعطیل شد و با گسترش آن کلاس های دانش آموزان و دانشجویان در سرتاسر کشور به شکل غیر حضوری برگزار شد. امتحانات به تعویق افتاد. عدم اطمینان دانش آموزان را می ترساند اما این تنها دلیل ناراحتی دانش آموزان و دانشجویان نیست. چندین دلیل دیگر نیز وجود دارد:

• از دست دادن درآمد خود یا درآمد والدین
  • بدتر شدن وضعیت روانی به دلیل اخبار و وقایع منفی
  • ترس از ابتلا به بیماری و یا انتقال آن به خانواده خود
  • ترس از دست دادن بورسیه تحصیلی
  • دشواری تحصیل در خانه در شرایط فعلی
زندگی دانش آموزان و دانشجویان در مقوله اجتماعی نیز به شدت تحت تاثیر ویروس کرونا بوده است. خوابگاه ها تعطیل شده است و به علت برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین، ارتباط اجتماعی دوستان و همکلاسی ها با هم کاهش یافته است.

نتیجه گیری​

تردیدی وجود ندارد که شیوع کرونا ویروس سبک زندگی همه افراد از کودک تا بزرگسال را در سرتاسر جهان تغییر داده است. اما در کنار تمام این پیامدهای منفی، کرونا ویروس یک پیام برای بشر امروز داشته است. اینکه راهی به غیر از تعامل و هم زیستی مسالمت آمیز با هم نوع وجود ندارد و همه مردم دنیا به هم مرتبط هستند. کرونا می تواند باعث تقویت صلح جهانی شده و شروعی برای سبک زندگی مسالمت آمیز در جهان باشد.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا زیبای کوتاه درباره پاییز​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
مقدمه : برگ های زرد و نارنجی رنگ خیابان های شهر را پوشانده اند و صدای خش خش آن ها گوش ها را نوازش می دهد . نسیم سرد پاییزی ، ما را به سمت خانه هل می دهد ، در حالی که خورشید باید برود و خیلی زود جای خود را به ماه و نور آن می دهد . پاییز برگشته است و انقلابی به در طبیعت به راه انداخته است .

بدنه : با آمدن پاییز ، زنگ هشدار برای میوه های تابستانی به صدا درمی آید . حتی هندوانه با آن همه عظمت و ابهت ، تاب مقاومت در برابر سرمای پاییز را ندارد ؛ چه برسد به این که انتظار داشته باشیم که هلو و آلوچه در سرمای پاییز ما را یاری کنند . پاییز می خواهد آدم های خود را وارد بازی کند ؛ سیب زودتر از همه وارد می شود و پشت سر او ، بِه و انار و لیموشیرین و بعد ها پرتغال در صف می شوند و بشقاب های مهمان ها را به تصرف خود در می آورند . این میوه ها برای آدم ها چاره ای نمی گذارند ، جز اینکه به آن ها اجازه تسخیر شکم هایشان را می دهند.

تابستان پادشاهی مهربان و بی خیال بود تا جایی که حتی برای خود ارتشی نداشت . همین باعث شد که ملتش سوء استفاده کنند و در گوشه و کنار امپراطوریش ، هرج و مرج و شورش بشود . کودکان در کوچه ها توپ بازی می کردند، معلم ها در مدرسه نبودند ، بچه ها دیر می خوابیدند و دیر از خواب بیدار می شدند . بازی های کامپیوتری در افکار بچه ها جولان می دادند.خلاصه هیچ چیزی سرجایش نبود . خود پادشاه هم مشغول تفریح و خورد و خواب بود و نمی دانست که در همسایگیش پادشاهی به نام پاییز به قدرت رسیده و در حال پیشروی به سمت قلمروی او است .

پاییز ، پادشاهی مقتدر ، بی رحم و خونریز است . پاییز تابستان را شکست داده و در بند کرده است .اکنون بازی دست پاییز است . دیگر خبری از بی نظمی و هرج و مرج نیست . معلم ها باید ساعت هفت و نیم در مدرسه باشند . بچه ها هم همینطور . سربازان پاییز تفنگ های خود را برسر پدر و مادر نهاده اند و آن ها را مجبور کرده اند که نگذارند بچه هایشان در کوچه بازی کنند ، نگذارند فوتبال ببینند و نگذارند با گوشی و کامپیوتر بازی کنند . پاییز به شدت مخالفان خود را سرکوب می کند . اگر کسی از پاییز انتقاد کند ، سرما خواهد خورد و برای چندین روز ، باید در زندان های بی شور و سرد پاییز بماند ، تا افکار انتقادیش از ذهنش پاک بشود.

نتبجه : چند وقت پیش ، در خیابان های شهر جارچیان خبر می دادند که پاییز دعوت به همکاری در اداره قلمروش کرده است و هر ک.س علاقمند باشد ، می تواند به پاییز ملحق شود . این یک فرصت تکرار نشدنی است . ملحق شدن به پاییز یعنی این سختگیری های پادشاه برای ما کمتر می شود . همچنین پاداش های خوبی داده می شود . بیایید کوتاه بیاییم و با پاییز کنار بیاییم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

برای پایه تحصیلی :کودکان​

مقدمه :​

انشای خود را به جای مقدمه با این شعر زیبا در مورد پاییز زیبا آغاز میکنم .​

شاخه هایت پر از کلاغ شدند*ای چنار قشنگ پاییزی

عکس خود را ببین در آیینه*واقعا که شگفت انگیزی

وقت تاریک و روشنای غروب*از کلاغان خسته سرشاری

توی فصلی که فصل بی برگیست*برگ دادی دوباره انگاری

می نشینم دوباره در ایوان*خسته و سرد و خواب آلودم

خوب می شد کلاغ من هم از*برگ های کلاغی ات بودم

متن انشا:

پاییز فصل قشنگی است. در پاییز برگ درختان زرد می‌شود.

در روز اول پاییز که اول مهر ماه است ما به مدرسه می‌رویم و همکلاسی‌های خود را می‌بینیم.

پاییز فصل تلاش بیشتر دانش‌آموزان است. در پاییز روزها کوتاه‌تر و شب‌ها بلندتر می‌شود. از میوه‌های پاییز انار و نارنگی است.

در پاییز برگ درختان می‌ریزد و هنگامی که ما بر روی آنها راه می‌رویم صدای خش‌خش می‌دهند.

در پاییز هوا سرد می‌شود و اگر مراقب نباشیم سرما می‌خوریم. در پاییز باد میوزد و باران می‌بارد. ماه‌های پاییز مهر، آبان و آذر هستند.

انشا در مورد پاییز​

پاییز فصلی است که در آن برگ‌های درختان به زردی می‌گرایند اما بعضی از برگ‌ها هم در راه زرد شدن گاه قرمز و قهوه‌ای می‌شوند.

بسیاری از میوه‌ها در فصل پاییز می‌رسند. اناره ساوه، خربزه، سیب، پرتقال، به، سنجد و…

در فصل پاییز بسیاری از پرندگان به مناطق گرمسیر مهاجرت می‌کنند.

در فصل پاییز کشاورزان زمینها را شخم زده و در آن محصولاتی مانند گندم و جو می‌کارند.

در فصل پاییز روزها کوتاهتر می‌شود و شبها طولانی می‌گردد.

نتیجه گیری :​

همه فصل های خدا زیبا هستند و هر کدام زیبایی های خود را دارند پاییز هم فصل بسیار زیبایی و دوست داشتنی است .

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
گر تو بيني پاييز زيبا سرسري غم بخور،زيرا كه خيري نبري آيينه جمال است اين فصل خزان بي تامل از فصل ثالث مگذري فصل خزان در نزد كائنات مظهر غم و اندوه بوده و حتي شاعران نيز براي نمايش دادن اندوه در اشعار خود از نام پاييز ياد مي نمايند.ليكن اين فصل،فصل زيبايي است.

فصل ريزش نعمت های آسماني مي باشد و همان قطرات ريز باران است كه به تهذيب زمين مي پردازد.

نمايان شدن قوس قزح پس از باران نيز جلوه ای از جمال اين فصل مي باشد. كلمه برگ ريزان تنها مختص پاييز است.

بدين معنا كه دراين سه ماه درختان خودرا مي تكانند و برگ های زرد و سرخ خودرا رها كرده و بر دامان زمين به امانت مي گذارند وشاخه های خشك شان نيز وار منتظر مي مانند تا در فصل ديگر الماس های آسماني در ماتم كمبود مكان نمانند و بر شاخه های آنان قرار گيرند.

اين فصل را بانام خش خش نيز مي شناسيم. همان گونه كه پا بر روي خاك های ترك برداشته قدم مي گذارد و موزیک زيبا مي سازد صداي خش خش برگ ها نيز همين احساس را در دل ما مي نهد.اين صدا پس از شنيدن به ماوراي درون ما مي رود و روح ما را تا آسمان ها به بالا مي كشاند.

پاييز را مي توان فصل مهاجرت قلم داد كرد .بدين معنا كه پرندگان دراين فصل از كاشانه خود رهايي جسته ودر كرانه های آسمان به جست و خيز مي پردازند تا لانه مناسب پيدا كنند.

نظاره بر حركات پرندگان در آسمان پاييز احساسي وصف ناشدني در دل ايجاد مي نمايد.نكته اصلي اين است كه پاييز در مقابل اين همه ی زيبايي كه در اختيار ما مي گذارد از ما چيزي نمي خواهد جز اين كه به تفكر بنشينيم و به خدا نزديك شويم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

برای پایه تحصیلی :کودکان​

مقدمه :​

به نام خداوند مهربانی که این همه زیبایی برای آفریده است ، انشای خود را آغاز میکنم .

متن انشا:

من خیلی فصل پاییز را دوست دارم .

هم چون مدرسه ها در پاییز شروع میشوند و دوباره دوستانم را میبینم و با آنها بازی میکنم و شروع به درس خواندن و تلاش برای ساختن آینده خود میکنم . البته شاید بعضی ها از شروع شدن مدرسه خوشحال نشوند و دلشان بخواند همیشه بازی کنند و در خانه استراحت کنند. ولی بعد از مدتی حوصله شان سر میرود و دوست دارند دوباره به مدرسه بیایند و دوستان و معلمان مهربان را ببینند.

متن ادبی پاییز به زبان کودکانه

یک دلیل دیگر هم که من پاییز را خیلی دوست داریم این است که فصل پاییز خیلی زبیا است . همه برگ ها که در بهار و تابستان سبز بوده اند به رنگ های زرد و نارنجی و قرمز و قهوه ای در میایند و انگار همه جا رنگارنگ و زیبا و چشم نواز میشود. وقتی به پارک میرویم هر درختی به یک رنگ در آمده است و همه جا بخصوص جنگل ها و پارک ها خیلی قشنگ شده است .

انشا در مورد پاییز به زبان کودکان

در پاییز خرمالو ها میرسد و لیمو شیرین و پرتقال و انار به بازار می آید . بعضی وقتی ها مادرم انار ها را دان میکند و به آنها گلپر و نمک میزند و در کاسه های کوچک میریزد و به ما میدهد که من خیلی خوشم می آید. در پاییز لبو فروش ها در روی گاری های قدیمی لبو های شیرین و قرمز میپزند و به ما می فروشند من گاهی با دوست هایم از آنها لبو داغ میرخر مو در راه رفتن به خانه با هم میخوریم که خیلی کیف دارد .

انشا پاییزی به زبان ساده

من به خاطر باران هم خیلی پاییز را دوست دارم ، چون عاشق باران هستم و روزهای بارانی دوست دارم زیر باران بروم و بازی کنم . البته باید مراقتب باشیم در زیر باران سرما نخوریم . ولی حتی اگر سرما بخوریم ماردمان برای ما سوپ خوشمزه و شلغمی میپزد . ما کنار بخاری می خوابیم تا خوب شویم . تازه پاییز خیلی هوا خوب است نه خیلی گرم است نه خیلی سرد به خاطر همین میتوانیم به راحتی در خیابان و حیات و پارک بازی کنیم و تا خسته شویم .

نتیجه گیری​

پاییز خیلی خوبی ها و قشنگی ها و خوراکی های خوشمزه دارد ، که من آنها را خیلی دوست دارم و همیشه دوست دارم زودتر پاییز شود .

من در فصل پاییز خدا را به خاطر این همه قشنگ و زیبایی که برای ما آفریده است شکر میکنم . این بود انشای من .

بالا پایین