جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

انشاء انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 16,710 بازدید, 630 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

انشا درباره شهادت امام حسن مجتبی​

امام حسن (ع ) فرزند امير مؤمنان علی بن ابيطالب و مادرش مهتر زنان فاطمه زهرا دختر پيامبر خدا (ص ) است . امام حسن (ع ) در شب نيمه ماه رمضان سال سوم هجرت در مدينه تولد يافت . پيامبر اکرم (ص ) به حسن و برادرش حسين علاقه خاصی داشت و بارها مي فرمود که حسن و حسين فرزندان منند و به پاس همين سخن علی به ساير فرزندان خود مي فرمود : ” شما فرزندان من هستيد و حسن و حسين فرزندان پيغمبر خدايند.

امام حسن (ع ) از جهت منظر و اخلاق و پيکر و بزرگواری به رسول اکرم (ص ) بسيار مانند بود. وصف کنندگان آن حضرت او را چنين توصيف کرده اند: دارای رخساری سفيد آميخته به اندکی سرخي ، چشمانی سياه ، گونه ای هموار، محاسنی انبوه ، گيسوانی مجعد و پر، گردنی سيمگون ، اندامی متناسب ، شانه يی عريض ، استخوانی درشت ، ميانی باريک ، قدی ميانه ، نه چندان بلند و نه چندان کوتاه . سيمايی نمکين و چهره ای در شمار زيباترين و جذاب ترين چهره ها. ابن سعد گفته است که حسن و حسين به ريگ سياه ، خضاب مي کردند

تلاش موفق امام حسن برای به‌کرسی نشاندن اهداف صلح باعث شد که معاویه طرح قتل حضرت را پیگیری کند تا بتواند به خواسته دیرین خود یعنی تبدیل خلافت اسلامی به سلطنت موروثی، جامه‌ی عمل بپوشاند. به این ترتیب سمی مهلک تهیه کرد و آن را توسط همسر آن حضرت به او خوراند.

حضرت پس از مدتی درد و رنج، در روز ۲۸ ماه صفر سال ۵۰ هجری به لقاء الله شتافتند. برادرشان امام حسین علیه السلام، پیکر ایشان را پس از تغسیل و نماز برای دفن به سوی مسجد و روضه پیامبر بردند ولی سرانجام بر اثر ممانعت بنی‌امیه در بقیع به خاک سپردند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

احادیث امام حسن (ع)​

*بین حقّ و باطل به اندازه چهار انگشت فاصله است، آنچه با چشمت بینی حقّ است و چه بسا با گوش خود سخن باطل بسیاری را بشنوی.

*از حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) پرسیده شد که زهد چیست؟ فرمودند: رغبت به تقوا و بیرغبتی در دنیا. سؤال شد حلم چیست؟ فرمودند: فرو بردن خشم و تسلّط بر نفس. سؤال شد سداد و درستی چیست؟ فرمودند: برطرف نمودن زشتی به وسیله خوبی.

*هیچ قومی با همدیگر مشورت نکنند، مگر آن که به رشد و کمالشان هدایت شوند.

* هر که پیوسته به مسجد رود به یکی از این هشت فایده می رسد:۱ ـ نشانه ای استوار (فهم آیات الهی)،۲ ـ دوستی قابل استفاده،۳ ـ دانشی تازه،۴ ـ رحمتی مورد انتظار،۵ ـ سخنی که به راه راستش کشد،۶ ـ یا سخنی که او را از پستی برهاند،۷ ـ و ترک گناهان به خاطر شرم از خدا،۸ ـ یا ترک گناهان به خاطر خوف از خدا.

* هلاکت و نابودی مردم در سه چیز است:کبر، حرص، حسد.

تکبّر که به سبب آن دین از بین می رود و به واسطه آن، ابلیس، مورد لعنت قرار گرفت.

حرص که دشمن جان آدمی است وبه واسطه آن آدم از بهشت خارج شد.

حسد که سررشته بدی است و به واسطه آن قابیل، هابیل را کشت.

* شما را به پرهیزگاری و ترس از خدا و ادامه تفکّر و اندیشه سفارش می کنم، زیرا که تفکّر و اندیشه، پدر و مادر تمام خیرات است.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

انشا زیبایی های آفرینش​

آیا تاکنون در مورد زیبایی های آفرینش چیزی شنیده اید و می دانید که خداوند متعال چرا کره زمین را در اختیار ما قرار داده است تا از آن استفاده کنیم؟ این نکته مهمی است که انسان به عنوان اشرف مخلوقات چه وظایفی در قبال کره زمین دارد و باید در حفظ و نگه داری آن همواره بکوشد.

هر چه نسل های بیشتری از زمین استفاده کنند پیشرفت و ترقی انسان ها چند برابر خواهد شد و ما می توانیم به دستاورد های بزرگتر و بهتری برسیم.

جهان هستی اصلی ترین نمونه ای است که ما می توانیم از قدرت خداوند بزرگ و بخشنده مثال بزنیم، او در کره زمین هر چیزی را در اختیار انسان ها قرار داده است و نباید همواره شکر نعمت را فراموش کنیم، هر چه او بخواهد همان خواهد شد.
انسان با شخصیت ها و نژاد های گوناگون از جمله مهم ترین ارکان آفرینش است که به دلیل داشتن قدرت تفکر بزرگ ترین تفاوتش را با دیگر موجودات رقم زده است و در این باره می توان ساعت ها صبحت کرد و کتاب های زیادی نوشت.

انسان در این آفرینش نقشی نداشته است و خودش هم از زیبایی های آفرینش است، همواره هر از نعمت هایی که ما در اختیار داریم بخشی از این زیبایی ها هستند.

در مقابل این همه نعمت بزرگ باید سجده شکر به جای آورد و از خداوند بزرگ و متعال خواست که هیچ گاه نعمات خود را از ما دریغ نفرماید. در صورتی که چنین رخدادی به وقوع پیوندند تمامی موجودات روی زمین که جان دارند از بین می روند.

یکی از مهم ترین زیبایی های آفرینش نظمی است که در کره زمین، منظومه شمسی و هستی و جهان برقرار است و هیچ چیز قادر به تغییر آن نیست، جز خداوند بزرگ و متعال.

هر چه در مورد درخت، زمین، آب، باران، آتش، انسان ها، حیوانات، حشرات و موجودات بسیار کوچک، اتفاقات، برف، آفتاب، ستاره، آسمان بگوییم و از زیبایی های خلاقانه خداوند متعال در آفرینش صبحت کنیم کم است.

همواره خداوند بزرگ و متعال در هر شرایطی می تواند هر چه بخواهد را تغییر دهد، زیرا او قادر متعال است.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

انشا درباره آفرینش خداوند (دوره ی متوسطه)​

خواست تصویری زیبا خلق کند، تصویری که حتی پس از گذشت میلیارد ها سال بازهم طرفداران زیادی داشته باشد و بینندگان زیادی را جذب کند.

سریعا دست به کار شد، قلمویش را برداشت مورچه ی کوچکی را کشید که باری صدبرابر خود را حمل می کند.

و آن را بر روی زمینی سرسبز و زیبا قرار داد ، در کنارش انواع حشرات،پرندگان،گل ها،گیاهان و درختان را نقاشی کرد.

بعد قلمویش را در آب فرو برد و سپس آن را آبی رنگ کرد تا برای نقاشی خود نهری بکشد.

در نهر ماهی های قرمز کوچک و سنگ ریزه هایی همچون مروارید کشید.

با قلمویش در کناره های آن گیاهان گوناگونی رویاند و اندکی از زیبایی هایش را در آن ها قرار داد.

تصمیم گرفت نمونه کوچک اما کامل تری از خودش رسم کند برای همین قلمو را در رنگ قهوه ای فرو برد

و سپس آن را بر روی صفحه آورد و باآن چیزی شبیه تنه ی بی جان درخت رسم کرد.

اما بعد با رنگ های دیگر آن را تزیین کرد و با هر رنگ چیزی دروجود آن قرار داد.

با سفید روشنایی را ، با زرد دانش را ، با سبز امید و زندگی را ، با ابی پاک بودن را ، با صورتی عشق و مهربانی را ،

با قرمز عصبانیت و با سیاه خشم را…

سپس همه ی این ها را در پشت جلوه ای دیگر به نام چهره قرار داد.

چهره ای که کاملا از تمامی ویژگی ها متفاوت بود .به تعداد زیادی از این نمونه ها را رسم کرد.

همه ی آن ها به یکدیگر شباهت های زیادی داشتند مثلا اینکه همگی محدود و مخلوق بودند،

جسمانی بودند و به همه چیز ها آگاه نبودند.

و تنها تفاوتشان در میزان رنگ های تشکیل دهنده ی آن ها بود.

یکی رنگ سیاه را بیشتر در وجودش پرورش داده بود و از روح پاک و الهی فاصله گرفته بود

و دیگری رنگ صورتی را یکی از خدا دور بود و دیگری نزدیک.

به سراغ بخش دیگری از نقاشی رفت،و با رنگ آبی یک صفحه ی بدون ستون کشید و در آن بخاراتی قرار داد و

نامش را ابر گذاشت و سپس از ابرها قطراتی را جاری کرد که هرکدام سرنوشتی داشتند،

سرنوشتی که که از قبل با دست خط خدا نوشته شده بود و هیچ ک.س جز خدا قادر به خواندن آن ها نبود.

و بعد از رسم کردن همه ی این ها انشا درباره آفرینش خدا دور آن ها را خطی کشید و

در یک گوی کوچک آبی رنگ قرار داد و سپس گوی را در زمینه ای مشکی قرار داد

و در اطرافش خورشید و سیارات را کشید.

بعد با انتهای قلمویش به گوی ضربه زد و ان را به چرخش در اورد و زندگی را در آن آغاز کرد.

اما با این خیال هنوز هم بخش زیادی از تابلو سفید است که در آن سفیدی ها

درواقع تمام چیزهایی هستند که ما نتوانسته ایم از تابلوی آفرینش درک کنیم.

دنیا تابلویی زیباست تابلویی که نقاش آن خداوند است و نزد ما به امانت مانده است و نباید

با اعمالمان خط خطی کنیم چون قبل از هر چیزی به خودمان آسیب زده ایم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
انشا درمورد زیبایی های آفرینش

برای دیدن زیبایی های آفرینش لازم نیست حتما به دل طبیعت و یا جاهای بسیار دور سفر کنید .

آفرینش خداوند به اندازه زیباست که تنها کافی است چشم خود را باز کرده و به دقت به اطراف خود نگاه کنید تا بتوانید آنها را به خوبی ببینید .

به نظر من یکی از زیباترین و خاص ترین آفرینش ، گیاهان و گلها هستند .

چطور می شود از دل یک مشت خاک ، گیاهی با این همه زیبایی و ظرافت بروید .

در ابعاد بزرگتر ، می توان زیبایی را در درختان نیز مشاهده کرد .

مشاهده آسمان پهناور و زیبا ، دیدن ابرهای سفید و پنبه ای ، خورشید گرم و سوزان ، همه و همه نشانه هایی از آفرینش بسیار زیبای خداوند هستند .

من خودم وقتی زیبایی آفرینش رو به صورت کامل درک کرده بودم که روی یک تکه سنگ کنار دریا نشسته بود .

موج دریا به آرامی به پام ضربه میزد .

محو تماشایی زیبایی و عظمت دریای بیکران شده بود .

با خودم فکر میکردم این همه آرامش از کجا آمده ؟!

یکی از بهترین حس هایی بود که در طول زندگیم تجربه می کرد .
دیدن زیبایی های نظام هستی و آفرینش به نحوه نگرش انسان به محیط اطرافش بستگی دارد .

باید ببینیم چقدر به جزئیات زیبا و خاص اطرافمان توجه می کنیم .

با دیدن این زیبایی ها ، زندگی مان نیز بهتر و زیباتر می شود .

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

انشا در مورد پارچه و انواع آن 1322.jpg

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
یک چیز بسیار مهم قبل از خرید پارچه این است که قسمت های مختلف بدن را به درستی اندازه گیری کنید. برخی از مهم ترین واحدهای اندازه گیری پارچه به شرح زیر است:

• 10 میلی متر = 1 سانتی متر
  • 100 سانتی متر = 1 متر
  • 1 اینچ = 2.54 سانتی متر
  • 3 اینچ = 1 متر
  • 1 یارد = .91 متر.
مقدار پارچه برای آستر و پارچه اصلی یکسان خواهد بود. اما در مورد پارچه طرح دار، به این خاطر که باید طرح آن را به درستی کنار هم منطبق کنید، ممکن است به پارچه بیشتری نیاز داشته باشید.

برخی از دستورالعمل های کلی در مورد اندازه پارچه به شرح زیر است.

ژاکت مردانه:

برای یک مرد معمولی، شما به حدود 2 متر پارچه نیاز دارید تا یک بلیزر/ژاکت بدوزید. برای یک ژاکت بلندتر به حدود 2.75 متر پارچه با عرض پهن نیاز دارید.

شلوار:

برای بیشتر شلوارها به دو برابر قد + 4/1 متر اضافه پارچه نیاز دارید. اگر شخصی که شلوار را برای او می دوزید شکم دارد، باید میزان آن را نیز در نظر بگیرید.

پیراهن های آستین دار:

اگر پارچه ای به عرض یک متر دارید، برای دوخت پیراهن های رسمی به 2.40 متر پارچه نیاز دارید.

اگر پارچه ای به عرض یک متر و نیم دارید، به 1.60 متر پارچه نیاز خواهید داشت.

پیراهن های نیم آستین:

اگر پارچه ای با عرض یک متر دارید، برای دوخت پیراهن های نیم آستین رسمی به 2.20 متر نیاز دارید.

اگر پارچه ای به عرض 1.5 متر دارید، می توانید پیراهن را با 1.40 تا 1.50 متر پارچه هم بدوزید.

لباس مجلسی با دامن مدل دار و گشاد

یک لباس مجلسی با دامن مدل دار ( مانند لباس عروس، لباس مجلسی بلند و غیره) به حدود 6 متر پارچه نیاز دارد. (و حدود 5.5 متر پارچه اضافی برای آستر). اگر لباس مجلسی آستین بلند می خواهید نیم متر به مقدار گفته شده اضافه کنید.

اگر می خواهید از دو مدل پارچه برای دخت بالاتنه و دامن استفاده کنید، ۱.۵ متر برای بالاتنه و آستین و ۵ متر برای قسمت دامن به تنهایی لازم است.

اگر می خواهید روی لباس کار دست انجام بدهید، به پارچه اضافه تری نیاز دارید.

تونیک:

برای یک تونیک به طول زانو با نیم آستین معمولاً 2 متر پارچه نیاز است.

دامن:

پارچه مورد نیاز برای دوخت دامن تا حد زیادی به گشاد و سپس به عرض پارچه ای که در دست دارید بستگی دارد. برای درست کردن یک دامن بلند چین دار برای یک فرد بزرگسال به حدود 3 متر نیاز دارید. یک دامن با چین متوسط را می توان با حدود 2 متر پارچه دوخت.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

موضوع انشا اگر شاعر بودم 1287.jpg

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
شاعری یک هنر عالی است چرا که می توان پیامی را آهنگین و دلنشین به مخاطب انتقال کرد و اثرگذار باشد.

شاعر بودن را دوست دارم. چرا که می توان شعری سرود و سال ها حتی بعد از مرگ شاعر، مردم آن را بخوانند و از آن لذت ببرند و به آرامش برسند.

من اگر شاعر بودم، در میان شعر های مختلفی که می سرودم، شعر های انتقادی را فراموش نمی کردم. چرا که در آن صورت سلاح من شعر است و باید از آن استفاده کنم.

اگر مردم من وضع شان خوب نبود برای دفاع از آنها شعری می سرودم...

اگر توسط هم وطنم افتخاری کسب می شد، برای ستایشش شعری می سرودم...

اگر یکی دلش گرفته بود، برای خوب شدن حال دلش شعری می سرودم...

اگر شاعر بودم، شعر تمام زندگی من می شد؛ شب و روزم را با شعر می گذراندم و شعر های بیشتر شاعران را برای آشنایی بیشتر با آن ها می خواندم.

بعد از مدت ها شاعری و زمانی که خودم را به عنوان یک شاعر در سطحی خوب قبول می کردم، شروع به نوشتن کتاب شعر هایم می کردم. که علاوه بر افراد حال حاضر برای آیندگان نیز صحبت کنم. جالب است نه؟ حرف زدن با افرادی که حتی ممکن است هنوز به دنیا نیامده باشند. البته کار سختی است. زیر هر شاعری این توانایی را ندارد که برای سال ها بتواند حرفش را زنده نگه دارد مگر اینکه شعرش واقعا شعری ناب باشد؛ و مخاطبش آن را حس کند...

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

انشا در مورد استان چهارمحال و بختیاری​