جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 13,739 بازدید, 630 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
استان چهارمحال و بختیاری (Chaharmahal And Bakhtiari)، از شمال و مشرق به استان اصفهان، از مغرب به استان خوزستان، از جنوب به استان کهگیلویه و بویراحمد و از سوی شمال غربی به استان لرستان محدود می شود.

مساحت استان چهارمحال و بختیاری ۱۶٬۴۲۱ کیلومترمربّع است.

جمعیّت این استان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۹۴۷,۷۶۳ نفر بوده است.

شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری عبارتند از:

اردل، بروجن، فارسان، کوهرنگ، لُردگان، شهرکُرد و سامان. مرکز استان چهارمحال و بختیاری، شهر شهرکرد است.

سوغات استان چهارمحال و بختیاری​

صنایع دستی بختیاری‌ها فرش، جاجیم و گلیم چالشتر است.

جاذبه‌های طبیعی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری​

گردشگاه چشمه زنه هفشجان، روستای پلکانی سرآقاسید، پارک جنگلی سرچشمه فرخشهر، تالاب چغاخور، پل زمان خان، چشمه سرداب رستم‌آباد، چشمه‌دیمه، چشمهٔ کوهرنگ، چشمه‌برم لردگان، آبشارِ آتشگاه، آبشار دره‌عشق، پارک جنگلی پروز، چشمه سیاسرد، آبشار تونل کوهرنگ، غار سراب، پیرِ غار و رود ارمند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
انشا در مورد راز های موفقیت

انشاء در مورد موفقیت​

زمانی می توانیم موفق باشیم که وقتی به گذشته مان فکر می کنیم از خودمان رضایت داشته باشیم و بدانیم کارهای که باید انجام بدهیم را به بهترین شکل دنبال کرده ایم. به قولی بزرگی که می گفت زمانی ما به موفقیت رسیده ایم که از خودمان احساس رضایت داشته باشیم. به همین جهت برای هر کار درست و صحیحی که انجام بدهیم و از آن رضایت داشته باشیم باید هدفمند باشیم به بیانی ساده تر زمانی موفق تر هستیم که هدفمند زندگی کنیم و برای رسیدن به خواسته هایمان تلاش کنیم.

بارها دیده ایم افرادی که یکبار شکست می خورند دیگر ناامید می شوند و دست به هیچ کاری نمی کنند این ها فکر می کنند که خوشبختی و موفقیت دست و پا دارد و به سراغشان می آید و نمی دانند که اینها هستند که باید خودشان به سراغ خوشبختی بروند.

زمانی که هدف داشته باشیم زندگی مان معنی و مفهوم پیدا می کند. هدف ها به ما نشان می دهند که از چه راهی حرکت کنیم و مسیر را مشخص می کنند. وقتی در آغاز راه هستیم طبیعی است که قدرتمندتر و محکم تر پیش برویم و انرژی بیشتری داریم و البته که اینگونه موثرتر خواهیم بود. ما در مسیر اهدافمان رشد می کنیم و بزرگ تر می شویم و با پیچ و خم های راه روبرو می شویم و حتی شکست های زیادی را نیز می توانیم تجربه کنیم تا به نسخه ی ایده ال مان برسیم.

راز موفقیت و خوشبختی در زندگی رشد و تکامل می باشد. اگر می خواهیم که به توانایی های بیشتری دست پیدا کنیم و استعدادهایمان را شکوفا کنیم دقیقا باید برای خودمان مشخص کنیم که از زندگی چه می خواهیم و به سراغ شناسایی راههای برویم که می توانند ما را به خواسته هایمان برسانند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

چه کسانی موفق می شوند؟​

افرادی می توانند موفق باشند که همیشه اینده را پیش رو داشته باشند و به ایندشان فکر کنند. آنها تنها به شرایط حال دقت نمی کنند و مداوم به این فکر می کنند که قرار است برای چه هدفی تلاش کنند و از زندگی چه می خواهند. اما آنهایی که شکست می خورند تنها به گذشته فکر می کنند و غرق در افسوس کارهای هستند که گذشته باید انجام میدادند و اینگونه حال و آینده شان را نیز از دست می دهند.

پس روی مواردی تمرکز کنیم که شما توان تغییر دادن آن را داشته اید و سپس هدف را از همانجا آغاز کنید.شاید همان لحظه نتوانید یک کسب و کار جدید را شروع کنید ولی با یادگیری مسیرهای آن شما می توانید به موفقیت نزدیک شوید.
برای اینکه سریع تر به نتیجه برسید به توانایی هایتان فکر کنید از ساده ترین توانایی ها یا مشکل ترین ها… مثلا شاید برخی فکر کنند هیچ توانایی را ندارند ولی اگر خواندن و نوشتن را می دانید پس میتوانیم بیشتر یادبگیرید و توانایی هایتان را زیادتر کنید. در اخر می خواهم به شما بگویم که خودتان را دست کم نگیرید. این شما هستید که آینده را برای خودتان رقم می زنید.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

(انتشا در مورد راز های موفقیت)​

هر روز زندگی هر کدام از ما با اتفاقات جورواجور رقم می خورد و تقریبا روزهایمان با یکدیگر متفاوت است. در واقع هر چقدر ما بتوانیم به فکر آینده باشیم پس موفق تر خواهیم بود.

راز موفقیت هر انسانی خودشناسی است. اگر انسان بتواند خودش را به خوبی بشناسد و توانایی هایش را دست کم نگیرد پس موفق تر خواهد بود. اگر انسان هر روز بیش تر از گذشته تلاش کند و در مقابل شکست سریع ناامید نشود و به جنگ با سختی ها و شکست ها برود شکی نیست که به هر آنچه که می خواهد می رسد.

هیچ ک.س نمی تواند بدون سختی به موفقیت برسد و به بیانی ساده تر هیچ موفقیتی نیست که بدون دلیل باشد. انسان ها وقتی از سختی ها و مشکلات رد می شوند تازه می توانند متوجه شوند که آرامشی که در لحظه های زندگی داشته اند چقدر ارزشمند بوده است و هیچ وقت نباید ناشکر باشند.

فرقی نمی کند که شما در زندگی چه مسیری را انتخاب می کنید تا به موفقیت برسید و اینجا مهم است که خودتان مسیر درست را انتخاب کنید و احساس رضایت از تصمیم تان داشته باشید. انسان ها گاهی در شرایطی قرار میگیرند که دست به تصمیم های عجولانه می زنند و مسیرهای را انتخاب می کنند که اصلا درست نیست و همین ها مثل سدهای می شوند که جلوی راه انسان را برای خوشبختی و رسیدن به موفقیت می گیرند.

در اخر ذکر این نکته لازم و ضروریست که ما باید به تصمیم های یکدیگر احترام بگذاریم و موفقیت صرفا به دلیل پولدار شدن نیست. هر کسی می تواند برای خود یک هدف را داشته باشد. مثلا کسی رسیدن به درجه های علمی بالا را رسیدن به هدف می داند و برخی از افراد موفقیت را پولدار شدن می دانند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

ادیسون و موفقیت​

ادیسون را همه می شناسیم و دیگر نیازی به معرفی ندارد. یک گزارشکر از ادیسون اینگونه می پرسد که شما هزار بار شکست خورید و چه حسی داشته اید؟ شما فکر می کنید که ادیسون چه جوابی به گزارشکر داده است؟ ادیسون اینگونه می گوید که من هزار بار شکست نخورده ام و لامپ برقی که اختراع کرده ام هزار مرحله داشته است.

خیلی از ما اصلا مثل ادیسون نیستیم و اگر حتی یکبار هم شکست بخوریم به دنبال هدفمان نمی رویم و دیگر دست از کار می کشیم و این شروع ناامیدی و پایان دادن به راه برای رسیدن به موفقیت است.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا فصل تابستان​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
تابستان چه دیر می آمد و چه با شتاب می گذشت و چقدر خاطره برای ما می ساخت، قبل از دبستان که برای من تابستان و زمستان و بهارش چندان تفاوتی نداشت و چهار فصل خداوند را تنها در اضافه و کم شدن حجم لباس هایم درک می کردم و بس!

به دبستان که رفتم تابستان پادشاه فصل هایم شد، همان که برای رسیدنش از اول مهر لحظه شماری می کردم و 365 روز سال را می شمردم، همان که سخت می آمد و قبل از آمدنش باید هفت خوان رستم را رد می شدم، هفت خوانی به تلخی امتحانات پایان سال!

توصیف طعم روز آخر مدرسه و آغاز تعطیلات تابستان غیرممکن است اگرچه همه ما مزه آن را زیر زبان خود احساس کرده ایم! سه ماه بدون درس و مشق، سه ماه تا دیروقت بیدار ماندن، صبح زود بیدار نشدن، سه ماه تفریح، بازی های کودکانه عصرگاهی، مسافرت و …

اما چه زود می گذشت این سه ماهی که یک سال منتظرش بودم، در یک چشم به هم زدن همه روزهایش خاطره می شد و می رسید آن روزهایی که از فکر کردن به آن هم تنم می لرزید! همان روزهای آخر تابستان …

همان روزهایی که شمارش هایم دوباره شروع می شد و بوی ماه مهر تمام اعصاب بویایی ام را دچار اشکال می کرد.

تنها دلخوشی آن روزها خریدن لباس های نو بود، دفتر نو و دیدن دوستانم در لباس فرم مدرسه، اولین روز مدرسه همیشه با ذوق و شوق بود، بیشتر در حد معارفه و خوش و بش هایی معمولی اما چه زود درس و مشق و ساعت 9 شب خوابیدن جای آن همه شادی تابستانی را می گرفت و من دوباره شمارشگر سالیانه ام را با عدد 365 تنظیم می کردم و روز از نو …

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
تابستان یکی از چهار فصل خداوند است که به برکت و سرسبزی و گرمای زیادش در بین فصل های دیگر شناخته شده است و من تابستان را خیلی دوست دارم.

تابستان را دوست دارم به خاطر اینکه همه جای زمین را سبزه پوشانده، میوه های رنگارنگ روی درخت ها به ما چشمک می زنند، روزهای آن آنقدر طولانی است که می توانیم به همه کارهایمان برسیم و شب هایش معمولا دورهمی های شادی با دوستان خانوادگی مان داریم.

تابستان فصل تعطیلات است، فصل دوچرخه سواری، فصل مسافرت به شهرهای خنک تر ایران و من به خاطر همین عاشق این فصل زیبا هستم. اگرچه بعضی اوقات به خاطر گرمای بیش از حد، هوس زمستان و برف و باران می کنم و این گرما ما را در خانه زندانی می کند اما به خاطر خنکی کولر این گرما خیلی زود از یادمان می رود و به خوبی می دانم همین گرما است که باعث می شود دانه های درختان به میوه تبدیل بشوند و آماده چیدن شوند.

من و خانواده ام بسیاری از شب های تابستان بخصوص آخر هفته ها به پارک نزدیک خانه مان می رویم، دور هم می نشینیم، بازی می کنیم، شام می خوریم و از هوای خنک شب های تابستان لذت می بریم.

هر ماه تابستان را هم چند روز در خانه پدربزرگ می گذرانیم که باغ میوه سرسبز دارد. گشتن و بازی کردن در آن جا، کمک به برداشت محصول و انگور چینی و خوابیدن در پشت بام هنگام شب ها خیلی خیلی خوش می گذرد.

تابستان با این که خیلی خوب است اما همیشه بعد از مدتی که می گذرد دلم برای مدرسه، معلم و دوستانم تنگ می شود و دوست دارم زودتر تابستان تمام شود و دوباره به مدرسه بروم.

مادرم همیشه می گوید من در بهار زندگی ام هستم و وقتی به سن و سال او برسم وارد تابستان زندگی ام خواهم شد. به قول مادرم آدم ها در تابستان زندگی پخته می شوند و تجربه های زیادی به دست می آورند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
ویژه پایه تحصیلی :کودکان و نوجوانان

موضوع انشا : در مورد تابستان و ویژگی هایش توضیح دهید

تابستان و فصل تعطیلات و تفریح

تابستان فصل دوم سال و همچنین فصل گرم سال است

که در ان مدارس و دانشگاه ها بسته میشوند

و دانش اموزان وقت خالی زیادی در تابستان دارند

تابستان و تعطیل بودن ان فرصت مناسبی برای کسانی است که میخواهند جز مدرسه کار های دیگری انجام بدهند

همچون کلاس هایی غیر از کلاس مدرسه

مانند کلاس های اموزش زبان و یا کلاس های ورزشی

و البته بسیاری از دانش اموزان زرنگ در ایام تابستان برای درس هایی که در انها ضعیف هستند به کلاس میروند

تا سال تحصیلی را بدون هیچ مشکلی شروع کنند

تابستان فصل تعطیلات است فصل خوشگذرانی

معمولا اکثر مردم در اواخر تابستان یعنی شهریور ماه به مسافرت میروند

تابستان زمان مناسبی است برای استراحت که در اختیار ما دانش اموزان قرار میگیرد

بعد از یک سال تحصیلی سخت و بعد از امتحانات

تابستان زمان مناسبی برای استراحت و پرداختن به کارهای دیگه است

تابستان با اینکه گرمترین فصل سال است ولی باز هم در بسیاری از مناطق ایران سرد است

ولی در جنوب کشور تابستان به شدت گرم است و همین است که میگویند ایران کشور چهار فصل است

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
مناسب برای پایه تحصیلی :نوجوانان

موضوع انشا : تابستان را دوست دارم

مقدمه :
تابستان را به خاطر همه رنگ های درخشان و زیبایش در نور آفتاب ، بخاطر عطر گل ها و میوه های تابستانی و به خاطرات خاطراتی که از کودکی تا کنون برایم ساخته است دوست دارم . تابستان که میرسد :

تابستان که میرسد دلم لک می زند برای تعطیلی های مدرسه .

برای آن لحظه های خداحافظی های حیاط مدرسه

و دوستی های یکساله ای که قول پیمانش ابدی بود

و تا نواخته شدن زنگ تابستان تا لحظه ی دویدن و رسیدن به خانه تمام شده بود.

تابستان که میشود دلم لک میزند برای خواب های تا لنگ ظهر

و عصر های پرسه زنان در کوچه ها .

برای آن دوچرخه های رنگ و رو رفته با ساچمه های رنگی رنگی که هرسال تابستان نو می شدند.

تابستان که میشود دلم لک میزند برای آن توپ های پلاستیکی راه راهی که آویزان شده بود روبروی بقالی سر کوچه ها.

تابستان که میشود چمدان و باربند و رفتن هایمان برای یک سفر شمالی و خاطره ی کباب بین راه و پنجره های ماشین مان

برای آن شب های شب نشینی در حیاط خاله ،عمو با طالبی های شکر زده ای که به شرط چاقو نبودند.

تابستان در میاید پس از سرمای زمستان ، سخت کوشی پاییز و شروع دوبراه بهار و ما را پر میکند از رنگ های پر نور ، پر از عطر میوه ، پر از خنده های سرشار و بعد با سلام و صلوات راهی میان میکند به سوی پاییز و دوباره تلاش برای ساختن زندگی بهتر .

نتیجه گیری :
به امید آنکه همیشه روزگار خوش بچرخد و روزهایمان چه بهاری باشد چه تابستانی ، چه پاییزی و چه زمستانی پر از احساس خوب زیستن و پر از امید به آینده بهتر باشد .

بالا پایین