جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی انواع فینگر فود‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط mohii با نام انواع فینگر فود‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 547 بازدید, 14 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع انواع فینگر فود‌ها
نویسنده موضوع mohii
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط mohii
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
شرحی از غذا:
بچه ها فینگر فود ها غذاهای سریع و‌زود پختی هستند که معمولا برای مهمونی ها استفاده میشه.
این تایپیک مخصوص چند نوع فینگر فود که میخام بهتون اموزش بدم.
1CB51ECE-B029-4641-99BF-04E5531DFEA6.jpeg
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
خوب بچه ها توضیحاتی که شاید بخواین بدونین:
فینگر فود چیست؟
در معنای لغوی یعنی غذای انگشتی و در واقع به غذاهایی گفته میشود که در ابعاد کوچک برای پیش غذا، میان وعده و .. استفاده میشوند.
به دلیل سبک و روش آماده کردن و پخت فینگر فود، میتوان به راحتی آن را با دست خورد!
فینگر فود به عنوان یکی از شاخه های هنر آشپزی و با توجه به جذابیت هایی که برای نسل جدید دارد، برای بسیاری از علاقمندان به دنیای آشپزی تازگی داشته و تمایل به آموزش فینگر فود دارند.
خوراک انگشتی یا همان فینگر فود در مقابل غذاهای مفصل قرار می گیرد که معمولاً برای خوردن آنها نیاز به استفاده از چاقو، چنگال، قاشق و … می‌باشد.
فینگر (Finger) = انگشت
فود (Food) = غذا
finger food = غذای انگشتی
در برخی از فرهنگ‌ها، خوراک‌ها تقریباً همیشه با دست خورده می‌شوند.
برای مثال غذاهای اتیوپی در نان اینجرا پیچیده و خورده می‌شوند.
در جنوب آسیا نیز خوردن غذا بیشتر با دست صورت می‌گیرد.
بسیاری از غذاهای خیابانی از نوع غذای دستی محسوب می‌شوند.
در دنیای غرب، فینگر فود اغلب پیش غذا یا غذای اصلی است.
قطعات کوچک گوشت، رول سوسیست، سوسیس سیخی، سیخ پنیر و زیتون، پای کیش، سمبوسه، ساندویچ و دیگر مواد غذایی مانند نان پیتا از فینگر فودها هستند و علاوه بر اینها برگر، پیتزا، سوسیس، میوه و نان نیز از انواع خوراکهای انگشتی محبوب هستند. دسرها مانند کلوچه، شیرینی و بستنی قیفی یا چوبی هم عمدتاً با دست خورده می‌شوند ولی اغلب به عنوان فینگر فودمحسوب نمی‌شوند. در بسیاری از کشورهای غربی کسب و کارهای غذایی وجود دارد که فینگر فود را برای رویدادهایی مانند عروسی، نامزدی، تولد و دیگر ن جشنها فراهم می‌کنند. استفاده از فینگر فود در عروسی‌ ها روند رو به رشدی داشته است چرا که ارزان‌ تر هستند و منوی انعطاف‌ پذیرتری دارند.
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
خوب عزیزان بریم برای طرز تهیه فینگر فود خوشمزمون.

۱-بقچه بادمجان:​

مواد لازم:
بادمجان
پیاز
گوشت چرخ کرده
رب
نمک فلفل زرد چوبه
طرز تهیه:
بادمجان رو بصورت نوارهای باریک وبلند برش میزنیم و سرخ میکنیم .
  1. پیاز رو تفت میدیم و بهش گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و تفت میدیم .
  2. یه کمی رب و به اندازه دلخواه نمک و فلفل و ادویه میزنیم
  3. دو تا بادمجان رو شکل بعلاوه روهم میذاریم و روش یه قاشق مایه گوشتی میذاریم
  4. اول دو طرف بادمجان زیری رو رو میاریم .
  5. بعد دو طرف بادمجان رویی رو و با خلال دندون فیکسش میکنیم
  6. یه پیاز دیگه رو ریز خورد میکنیم و تفتش میدیم .
  7. بهش زردچوبه و رب و نمک و فلفل و ادویه میزنیم
  8. توی قابلمه بقچه ها رو میچینیم و بینش سس رو میریزیم
  9. به خاطر خلال دندونها ممکنه نشه در ظرف رو گذاشت ،
  10. در اینصورت روش فویل میکشیم و بیست دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم
  11. در داخل ظرف مورد نظر ریخته و با کمی گوجه گیلاسی و زیتون به صورت دلخواه تزیین می کنیمش.
C6FC3850-74F8-4A1F-9AFB-8A22544F270C.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

۲-راتا اسفناج پنیر :​

یه فینگرفود خوشمزه ساده
مواد لازم:
نان تست
اسفناج پخته
پنیر فتا
و هرچی که دوس دارید میتونید از کالباس سوسیس مرغ قارچ و هرچی که دوست دارید به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه:
  1. طبق شکل این فینگر فود از سه لایه تشکیل شده
  2. لایه اول: نان تست
  3. لایه دوم : اسفناج پخته شده
  4. لایه سوم: پنیر فتا
  5. بقیه اش هم به سلیقه و ظرافت کار شما بستگی دارد. 72D39D9B-6513-4DF8-8ADC-72BA973C768E.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

فینگر فود قارچ و اسفناج:​

مواد لازم:​

  • قارچ متوسط۲۰ عدد
  • کره۱ ق غ
  • سیر خرد شده ۲ حبه
  • اسفناج تازه۴ فنجان
  • پنیر خامه ای۲۳۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • خرده نان۱/۴ فنجان
  • پنیر پارمسان۱/۴ فنجان

طرز تهیه:​

اگه به دنبال یه فینگر فود خوشمزه و ساده برای مهمانی های خودتون هستین ما بهتون فینگر فود قارچ اسفناج رو پیشنهاد می کنیم. همچنین برای کسایی که می خوان با ترفند اسفناج رو در وعده غذایی خانوادشون به خصوص کودکان بذارن این فینگر فود مورد مناسبی هستش. برای تهیه این فینگر فود به ترتیب زیر عمل کنید.
  • ابتدا فر را روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • سپس ساقه های قارچ ها را جدا کرده و به خوبی خرد کنید.
  • سپس در داخل کره آب شده همراه با سیر ها به خوبی تفت دهید.
  • اسفناج خورد شده را اضافه و هم بزنید.
  • سپس پنیر خامه ای , نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • مجدد هم بزنید.
  • مخلوط آماده شده را داخل سر قارچ ها بریزید.
  • در ظرفی پنیر پارمسان و خرده نان را هم زده و روی قارچ ها و مواد بریزید.
  • در نهایت به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روی فر قرار دهید.
  • نوش جان
  • نکته در تهیه فینگر فود قارچ اسفناج
  • برای خرده نان می تونید از نان تست و یا نان ساندویچی استفاده کنید.
0C9497CD-906B-4A8D-B5F6-4B0C9E54F0F9.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

راتای میرزا قاسمی​

اینم راتای میرزای قاسمی یا فینگر فود حالا هر چی دوس دارین اسمشو بزارین . .خلاصه هر چقدم قرو فِرش بدین اخرش میخورن میگن وا اااا این که میرزا بود…. والا بو خدا .مردم حرف واس گفتن زیاد دارن .
طرز تهیه:
  1. واسه درست کردن میرزا قاسمی از بادمجون دلمه ای اگه استفاده کنید بهتره .
  2. نبود هم مهم نیست ولی مهم تر دودی کردنش هست که اگه رو اتیش باشه که محشره
  3. پیشنهاد میدم هر دفه رفتید دشت و بیابون یه گونی بادمجون بخرید
  4. اونا رو کبابی کنید .بعدم بسته بندی کنید اومدید خونه بزارید فریزر برای یه همچین روزایی….. ..
  5. خلاصه از من گفتن بود . نگید بعدا چرا نگفتی
  6. برای تزیین نون تست رو کاتر زدم از میرزا با قاشق روش گذاشتم با یه چاقو اطراف و سطحش رو صاف کردم
  7. یه تربچه نقلی رو به شکل گل رز درست کردم و خوشگلش کردم ….
  8. در ضمن میرزا با ترب خیلی خوشمزه است امتحان کنید حتما ..
3C9E03D9-C9DB-490C-9906-FC4A0CF25541.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

کیک ژامبون :​

مواد لازم:​

  • ۲ فنجان سس مایونز
  • فلفل سیاه مقداری
  • ۱ ق چ سبزی خشک معطر ( مثل ریحان یا شوید یا ترخون یا…)
  • نصف ق چ پودر سیر
  • نان تست به تعداد لازم
  • پنیر ورقه ای ۲۰۰ گرم
  • خیار شور به تعداد لازم
  • ژامبون ۲۰۰ گرم
  • هویج پخته شده بزرگ ورقه ای به تعداد لازم.

طرز تهیه :​

  1. داخل یک کاسه سس مایونز، فلفل سیاه، پودر سیر، سبزی خشک معطرتونو مخلوط میکنید .
  2. حالا نان تستهارو برداشته اول یک لایه سس مایونز رو نون کشیده بعد پنیر میزارین .
  3. دوباره یک لایه دیگه نان بعد سس بعد خیارشور.
  4. دوباره نان بعد سس بعد ژامبون .
  5. در آخر نان بعد سس بعد هویج .
  6. بعد کیک آماده شده رو به ابعاد ۱/۵ در ۱/۵ کات کرده.
  7. داخل یک سینی داخل یخچال میزارین به مدت حداقل۳ساعت.
  8. نکته مهم اگر دوست دارید پنیر باز شده باشه ساندویچ یا کیک و سه دقیقه در فر قرار بدهید یا از قبل پنیر رو روز گاز باز کنید و بعد اضافه کنید.
  9. نوش جان
B42068A5-DA1E-4994-904F-25EDA7F21F58.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

توپ سیب زمینی​

مواد لازم برای توپ سیب زمینی له شده:​

  • ۲ سیب زمینی
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • ۱ تخم مرغ بزرگ
  • ۱ فنجان پودر سوخاری
  • ۱/۲ فنجان فلفل خرد شده پنیر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک
  • ۱/۳ فنجان پنیر پارمسان ریز خرد شده

دستورپخت را برای سیب زمینی له شده :​

  1. طبخ سیب زمینی
  2. له کردن سیب زمینی و اضافه کردن تمام مواد به آن به غیر از تخم مرغ
  3. مخلوط سیب زمینی را به شکل توپ در آورید
  4. هر توپ سیب زمینی له شده را با زرده تخم مرغ آغشته کنید
  5. سپس آن را داخل پودر سوخاری قرار دهید.
  6. ظرف گودی را روی حرارت بگذارید توپ در روغن ببندازید ، تا طلایی شود.
  7. توپ ها را بر روی حوله کاغذی بگذارید
  8. هر توپ را با یک سیخ کباب چوبی ضخیم تزیین کنید
D5A7547D-FB1E-44DB-8503-ACEF727FCAC6.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

کاناپ لبو​

مواد لازم :​

  • لبو بزرگ ۱ عدد
  • سرکه سیب ۱فنجان
  • تعدادی پیازچه (خورد شده جهت تزیین)
  • ۱عدد پرتغال(خورد شده جهت تزیین)
  • هویج رنده شده (جهت تزیین) مواد سس:
  • آب لیمو مقداری کم
  • گردو خورد شده ( در صورت تمایل)
  • ماست چکیده ۱فنجان

طرز تهیه:​

  1. ابتدا لبوها رو با مقداری شکر و آب پخته.
  2. بعد لبوهارو ورقه کنید.
  3. داخل یک کاسه با سرکه سیب به مدت ۲۴ساعت داخل یخچال گذاشته تا مزه دار شود.
  4. مواد سس رو ترکیب کرده کنار بگذارید.
  5. لبوهارو با کمک خلال دندان به شکل کاسه در آورده .
  6. سس را داخلش ریخته .
  7. ودر انتها برای تزین از پیازچه ، هویج یا پرتغال استفاده کنید.

188FEEE7-584F-4BAF-B413-97BC94BBF519.jpeg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسام
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

فینگر فود ته چین مرغِ قالبی​

مواد لازم و طرز تهیه:​

  1. برنج آبکش شده چهار پیمانه استاندارد
  2. ( معادل یک پیمانه برنج خشک/ دو نیم پیمانه پلوپز برنج خشک)
  3. دو تخم مرغ
  4. یک سوم لیوان روغن
  5. سه چهارم لیوان ماست پرچرب همزده
  6. نصف قاشق چایخوری زعفران؛ که باید با یک پنجم لیوان آب داغ دم بشه:
  7. یا روی چند قطعه یخ بریزید و بگذارید دوساعت بمونه
  8. یک چهارم قاشق مربا خوری هل؛ که عطر بینظیری به ته چین میده
  9. نمک به میزان لازم ( حتما به آب برنج هم هنگام جوشیدن نمک اضافه کنید)
  10. زرشک تازه، خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین
  11. برای مواد میانی هم یک تکه بزرگ سی*ن*ه مرغ، یک پیاز متوسط، پنجاه گرم کره، نمک و زردچوبه و مقداری زعفران
  12. ( این نوع پخت مرغ به شدت برای ساندویچ مرغ و پنیر هم پیشنهاد میشه)
  13. توجه: قبل از قراردادن قالب توی فر، روش فویل بکشید یا یک سینی روش بگذارید! .
1B31928B-A165-44D7-98A0-5935CEDA9F4D.jpeg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسام
بالا پایین