جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی انواع فینگر فود‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط mohii با نام انواع فینگر فود‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 548 بازدید, 14 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع انواع فینگر فود‌ها
نویسنده موضوع mohii
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط mohii
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

رول تخم مرغ​

مواد لازم برای تهیه رول تخم مرغ :​

  • ۲ /۱ فلفل‌دلمه‌ای سبز
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ قاشق سوپخوری آب
  • ۲ عدد نان ترتیلا
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه رول تخم مرغ :​

  1. ابتدا فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید.
  2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  3. حالا تکه‌های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند.
  4. فلفل‌های سرخ‌شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
  5. در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  6. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  7. سپس مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد.
  8. سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
  9. تکه‌های تخم‌مرغ را روی نان‌های ترتیلا قرار دهید،
  10. سپس تکه‌های فلفل سرخ‌شده را روی آنها بچینید.
  11. حالا نان‌ها را به‌آرامی لوله کنید.
  12. رول تخم مرغ را با خلال‌دندان سفت کنید.
  13. به کمک یک چاقوی تیز به تکه‌های کوچک برش دهید.
  14. برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
  15. 9BFC6206-A874-41F7-B489-61E0EDA76892.jpeg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسام
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

فینگر فود توپ سوسیسی​

مواد لازم :​

  • سوسیس به مقدار دلخواه (گوشت چرخکرده هم می توانیم استفاده کنیم)
  • یک عدد پیاز درشت
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای رنگی
  • سه چهارم پیمانه کدو سبز و پیازچه
  • یک سوم زیتون سیاه
  • ۸۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار دلخواه
  • تمام موارد را بعد از خرد شدن پیمانه کنید.

طرز تهیه​

  1. پیاز را در کمی روغن زیتون با حرارت متوسط سرخ کنید و سوسیس‌های ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  2. سپس کدو سبز و پیازچه‌ها را درون آن بریزید و تا جایی که نرم شوند تفت دهید.
  3. بعد از آن فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز به آنها اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک زیتون سیاه ریز شده را با آنها مخلوط کنید.
  4. زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، پنیر پارمسان را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  5. تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید و به آن‌ها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید
  6. و به مواد قبل اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.
  7. قالب کاپ کیک ۱۲ تایی را با کمی کره چرب کنید و سه چهارم از هر قالب را از موادی که تهیه شده پر کنید .
  8. آن را در فر با دمای ۱۸۰درجه که از قبل گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قراردهید تا موادتان طلایی شود.
  9. بعد از آماده شدن فینگر فود‌ها را درون ظرف سروتان قرار دهید و از آن لذت ببرید.
  10. D09328BC-B735-44A6-89A6-9635F975218F.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

فینگر فود هوموس لبو​

چغندر خردشده و آبپز را وقتی با ارده کنجد و آبلیمو حسابی مخلوط کنید، ترکیب پوره مانندی به نام Beet Hummus می‎شود. زمان لازم برای تهیه هوموس چغندر، فقط به اندازه پختن چغندرهاست. می‎توانید این پوره را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید یا اگر می‎خواهید آن را برای مدت طولانی‎تری نگه دارید، فریزش کنید.
این مقدار مواد برای درست کردن ۲ پیمانه هوموس کافی است.

مواد لازم :​

  • چغندر
  • سیر
  • آب لیمو
  • ارده کنجد
  • پوست رنده شده لیمو
  • زیره آسیاب شده
  • نمک و فلفل

طرز تهیه :​

  1. سر چغندرها را ببرید، ریشه‎ها را تمیز بسابید، خرد کنید و در قابلمه ریخته و آب بریزید تا روی لبوها را بگیرد.
  2. روی شعله زیاد گاز قرار دهید تا آب جوش بیاید سپس شعله را کم کرده و در قابلمه را ببندید .
  3. بگذارید به قدری بپزند که چاقو یا چنگال به آسانی در آنها فرو برود.
  4. وقتی چغندرها پخته شدند؛ سیر، نمک، فلفل، زیره، ارده کنجد، پوست رنده شده لیمو و چغندر را در مخلوط کن ریخته و نرم کنید.
  5. آب‎لیمو را اضافه کنید. طعم آن را بچشید و هر مقدار و نوع ادویه‌ای که دوست دارید اضافه کنید.
  6. هوموس خود را با چیپس، خیار یا کرفس ورقه شده بخورید.
  7. یا می‎توانید آن را روی نان تست به همراه پنیر و نعناع سرو کنید.
  8. 19CE4009-E76B-4D13-A9B8-58FB4458FDC7.jpeg
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
#پیتزا_تک_نفره🍕🍕🍕





روی نون تست سس میمالیم و پنیر می ریزیم بعد مرغ و قارچ تفت داده روی نون می ریزیم و روشو با پنیر می پوشونیم در آخر سبزیجات اضافه کنید و بذارید توی فر تا حدی که پنیرش آب بشه 👌
🎀 🌸 🎀
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pari
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
مواد لازممیزان لازم
قارچ300 گرم
آرد سفید4 ق غ
پودر سوخاری1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
نمکبه میزان لازم
اویشن1 ق چ
پاپریکا1 ق چ
فلفل سیاه1/2 ق چ
پودر سیر1 ق چ
پودر پیاز1/2 ق چ
ابتدا قارچ ها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید می توانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دسته های خارچ بسیار بلند بودند آن ها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچ های سفت را انتخاب کنید.
مرحله دوم :

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم :

در این مرحله آرد را در کاسه ای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنیدو به خوبی مخلوط نمایید.

مرحله چهارم :

قارچ ها را ابتدا داخل خوب آرد بغلطانید.
سپس دورن ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بغلطانید.

مرحله ششم :

در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم :

در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید.

مرحله هشتم :

قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

مرحله نهم :

قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات کلیدی:
قارچ سوخاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
قارچ سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

E48066DB-9DD5-4E94-BE65-4523A8B37827.jpeg
 
بالا پایین