جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب این ۱۵ کتاب را بخوان و خود را خانم یا آقای نویسنده صدا بزن!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط آریانا با نام این ۱۵ کتاب را بخوان و خود را خانم یا آقای نویسنده صدا بزن! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 535 بازدید, 22 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع این ۱۵ کتاب را بخوان و خود را خانم یا آقای نویسنده صدا بزن!
نویسنده موضوع آریانا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریانا
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,432
12,582
مدال‌ها
6
منتشر شده در نشر مروارید




خلق داستان کوتاه از دیمن نایت

بله، این کتاب درباره ی داستان نویسی است. اما دم خور شدن با نویسنده ای که آگاهی فراوانی نسبت به ادبیات دارد، اتفاق نادری است. شانس کمی است کتابی آن قدر خوب به شما آموزش دهد که اصلا متوجه نشوید دارید آموزش می بینید. بلکه وقتی به خودتان می آیید ببینید درکنار لذت فراوان خواندن، بر دانشتان هم افزوده شده و حالا خیلی راحت تر از قبل توان نوشتن را در خودتان می یابید. می دانم نمی شود جلوی دسته بندی را گرفت.

نویسنده کتاب می‌گوید: مسلما نوشتن داستانی که همه‌چیز آن مشخص است، موثرترین روش است. ولی من از این روش استفاده نمی‌کنم چون اگر همه‌چیز را دربارة داستان بدانم، آن را نمی‌نویسم. درست همان‌وقت است که خیلی مراقب هستم تا خودم را غرق داستان نکنم. طرح داستانم را باید بدانم، آخرش را باید بدانم، هم‌چنین باید به اندازة کافی دربارة صحنه و شخصیت‌ها اطلاعات داشته باشم، بعد شروع به نوشتن کنم.

نویسنده در این کتاب با موضوع داستان‌نویسی، به بیان مطالبی چون چهار مرحلة پیشرفت نویسنده؛ ایده گرفتن؛ داستان چیست؟؛ ایجاد زیرساخت؛ پیرنگ؛ زمان آماده شدن داستان برای نوشتن؛ زاویة دید؛ هدایت داستان؛ شخص؛ زمان؛ هدایت داستان؛ پایان‌بندی؛ بازبینی؛ و نویسندگی می‌پردازد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: aoisora
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,432
12,582
مدال‌ها
6
منتشر شده در نشر افراز


راهنمای عملی رمان‌نویسی از جورج گرین و لیزی کریمر

راهنمای عملی رمان نویسی، بدون اغراق، کتابی بسیار ضروری و مفید برای کسانی است که رویای شیرین نویسندگی را در سر دارند و ذهن خلاق خود را معطوف به این هنر ارزشمند کرده اند.

اما دسته ی دوم مخاطبان این گروه را نیز نباید فراموش کرد؛ کسانی نیز که پیش از این داستان هایی نوشته و به چاپ رسانده اند، این کتاب را چراغ راهی خواهند یافت که نقاط تاریک این فن خاص را بیش از پیش برای آنان روشن خواهد کرد.

آن چه بر ارزش این کتاب می افزاید سادگی و بی پیرایگی زبان نویسندگان و تمرکز آنان بر آموزش و راهنمایی بی تکلف است. برقراری ارتباط با بخش های مختلف کتاب خیلی سریع روی می دهد و خواننده، به طور مداوم، اشتیاق خود برای دانستن مطالب بیشتر را دوچندان می بیند.
 
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,432
12,582
مدال‌ها
6
اسرار و ابزار طنزنویسی از محسن سلیمانی

این کتاب به سه فصل تقسیم می‌شود که در بخش نخست در مورد تکنیک‌های طنزنویسی بحث می‌شود و سپس مباحثی درباره فلسفه طنز و اینکه اساسا چرا می خندیم، چه چیزهایی ما را به خنده وامی‌دارد مورد بررسی قرار می‌گیرد، ولی تمرکز در این بخش بیشتر بر روی تکنیک طنزنویسی است و درباره ماهیت طنز بحث‌های مختصری می‌شود.

در فصل دوم اشکال گوناگون طنز مورد بررسی قرار گرفته، همچنین در فصل پایانی طنز نویسی به روایت طنز نویسان در کتاب گنجانده شده است. این پژوهشگر حوزه طنز همچنین افزود: 'اسرار و ابزار طنزنویسی' را می‌توان گامی اولیه در این زمینه دانست که عاری از مشکلات و اشتباهات نخواهد بود ولی امیدوارم انگیزه‌ای باشد تا دیگران هم در این حوزه بیشتر وارد شوند.

محسن سلیمانی درباره بزرگان طنز که نام آن‌ها در کتاب آورده شده است، گفته است: عنوان این کتاب را به یاد منوچهر احترامی، 'اسرار و ابزار طنزنویسی' گذاشتم که وی این نام را بر یکی از کلاس‌های خود نهاده بود همچنین از عمران صلاحی که در یکی از گفت وگوهایش آرزو می‌کند روزی برسد که در ایران به مقوله طنزنویسی به صورت علمی پرداخته شود٬اشاره کرده‌ام.

منتشر شده در نشر سوره مهر
 
بالا پایین