جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی بادمجان آچاری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام بادمجان آچاری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 351 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع بادمجان آچاری
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
طرز تهیه بادمجان آچاری , دستور پخت بادمجان آچاری
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
بادمجان آچاری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور هند است که با ترکیبات متنوعی درست می شود
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۸ عدد قلمی
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
سیر۲ حبه
سیاه دانه¼ قاشق چایخوری
رازیانه¼ قاشق چایخوری
زیره¼ قاشق چایخوری
تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
گرام ماسالا½ قاشق چایخوری
نمک، روغن و فلفل قرمزبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه بادمجان آچاری خوشمزه در ابتدای کار بادمجان را می شوییم، سپس با پوست به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم. در ادامه درون یک کاسه بزرگ آب نمک درست می کنیم و بادمجان ها را درون کاسه قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

پس از گذشت ۲۰ دقیقه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با آب سرد می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز بادمجان ها را خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

در این مرحله بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همان تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله پنجم​

پس از اینکه آب اضافی گوجه فرنگی ها کشیده شد، بادمجان های سرخ شده را به همراه نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه به طور کامل کشیده شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله ششم​

در این مرحله طعم خوراک را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل قرمز اضافه می کنیم. در نهایت پس از اینکه آب اضافی غذا کشیده شد و به روغن افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین