با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!واییی کپ کردم
تولدت مبارک گلی 💖 مرسی که عزیز🥲♥️
کلیپ و نگاه نکردم خیط خیط خییط😝 ( یه لحظه کودک درونم فعال شد لامصگ)
تولدت مبارک🥳🎂
الان دیگه یه سال بزرگتر شدی، تشکر مفتکی نگیر خب؟! ( البته الان که ن)فردا که بزرگتر شدی نگیر باشه؟👼🏻 مفتگی هم نبود ۲ هفته داشتن برنامه میچیدن😂♥️
آفنر آفنر🤗
واییی کپ کردم
این چرا تو کیبورد قشنگه اینجا اینقده هیولاس؟😳 تاپیکهای من همیشه پتانسیل سم شدن رو همیشه داره😂
مرسی آسی🥲♥️تولدت مبارک عزیزم ایشالا به بهترین ها برسی
باشه ولی اول کاری باران رو تگ کردم... :))اکثر تاپیکای تولد اینطوریه که ممکن اسم تاپیک برای یکی دیگه باشه
اون داستان و حرفا درباره یکی دیگه تعریف بشه
بعد بیای پایین ببینی یکی که اصلا حدس نمیزدی تگ شده:|
برای همین من اکثرا بهشون اعتماد ندارم و تا پایین خط به خطشو میخونم:|
خلاصه که اگه تولد بارانه مبارک باشه صد ساله شی جانان:|♡
اون بالاییه رو میگی؟باشه ولی اول کاری باران رو تگ کردم... :))
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک