- Mar
- 1,841
- 23,196
- مدالها
- 6
باچانگای گوشت نوعی غذای ترکیه ای است، این غذا هم مثل مانتی و یا نخود پلو ترکیه ای طعم و ظاهر بی نظیری داره. میشه گفت باچانگا نوعی فست فود و ساندویج به حساب میاد، اما از هر نظر سالمه. اصل این غذا با پنیر کاشر و تکه های گوشت خشک شده درست میشه، اما خب دسترسی به این مواد ممکنه توی ایران چندان راحت نباشه؛ به همین علت ما دستور باچانگا رو با گوشت چرخ کرده میگیم، به جای پنیر کاشر هم از هر نوع پنیر چرب دیگه مثل چدار یا حتی پارمسان می تونید استفاده کنید.
مواد باچانگای گوشت داخل پنیر ترکی یوفکا پیچیده میشه و از این لحاظ شبیه پای اسفناج و پنیر است. نگران خمیر یوفکا نباشید چون می تونید اون رو به راحتی از فروشگاه های مختلف تهیه کنید. بعضی از این خمیرها به شکل ورقه های مستطیلی بزرگ هستند که برای باچانگا باید اونها رو به شکل مثلث برش بزنید، اما اگه خمیر مثلثی شکل تهیه کنید قطعا کارتون راحت تر میشه.
مواد باچانگای گوشت داخل پنیر ترکی یوفکا پیچیده میشه و از این لحاظ شبیه پای اسفناج و پنیر است. نگران خمیر یوفکا نباشید چون می تونید اون رو به راحتی از فروشگاه های مختلف تهیه کنید. بعضی از این خمیرها به شکل ورقه های مستطیلی بزرگ هستند که برای باچانگا باید اونها رو به شکل مثلث برش بزنید، اما اگه خمیر مثلثی شکل تهیه کنید قطعا کارتون راحت تر میشه.