جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مطالب طنز بخشی از سخنان ناگفته ی یک گربه طنزپزداز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط ادوارد کلاه به سر با نام بخشی از سخنان ناگفته ی یک گربه طنزپزداز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,791 بازدید, 100 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع بخشی از سخنان ناگفته ی یک گربه طنزپزداز
نویسنده موضوع ادوارد کلاه به سر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ادوارد کلاه به سر
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
از شرایط انیشتن بودنم حتی خنگ بودن بچگی رم ندارم:| هر چی فکر میکنم من بچه بودم خیلی باهوش بودم:| نمیدونم یهو چرا این شکلی شد:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
از رونالدینیو بودن هم فقط میتونم به تصمیمات زندگیم و تغییر موضع های ناگهانیم به آدما اشاره کنم:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
داشتم قیمت مودم میدیدم دیدم نوشته یک سال اینترنت 256 گیگابایت:| نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم میبینم این مال یه روزه:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
پیامای خوش آمدگویی @مبینای پاییز🍁 یطورین که عمیقا دلم میخواد دواره ثبت نام کنم🥀:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
از خوشیای پاییزم براتون بگم که هر زوج رمانتیکی رو نیمکتای پارک دیدم روشون تف کردم فرار کردم:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
فکر نکنم یادتون بیاد ولی یه زمانی چند سال میرفتی کلاس کامپیوتر و بهت یاد میدادن چطوری پوشه باز کنی اسمشو تغییر بدی و شیفت بگیری زبون عوض میشه بک گراند بذاری و رو صفحه از اون حباب رنگیا بیاری:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
دانلود اون موقع ها که ته ته دغدغم این بود نکنه همایون و موجینا بخاطر کودک آزاری والدینشون این خزبازیا رو درمیارن و میخواستم به عنوان یه انسان شریف یا به عبارت بهتر جوگیر نجاتشون بدم:|

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
خداحافظی من تو چت: میبینمت عزیزدلم خیلی دوستت دارم مراقب خودت باش
خدافظی من رودرو: خوب دیگه جناب/سرکار کم کم تشریف ببریم خونه به خانواده شریفتون سلام بنده رو برسونید

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
من اون لحظه که بعد 14 تا امتیاز بخاطر بیبی دل با کارتای بعدی شات د مون میکنمو به دنیا نمیدم:|

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین