جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روانشناسی کودک برای اعتماد به نفس کودکان چه باید کرد؟

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی کودکانه توسط شاهین وثوقی با نام برای اعتماد به نفس کودکان چه باید کرد؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 168 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی کودکانه
نام موضوع برای اعتماد به نفس کودکان چه باید کرد؟
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
10 . به کودکانتان گزینه هایی را برای انتخاب بدهید:

دادن اختیارات به کودکان - در یک مجموعه معقول از گزینه های انتخاب شده توسط شما باعث می شود آنها احساس قدرت کنند به عنوان مثال، در صبحانه ممکن است کودک شما گزینه تخم مرغ یا پنکیک را بدهد. یادگیری انتخاب های ساده در حالی که جوان است، کمک خواهد کرد که فرزندتان برای انتخاب های سخت تر که با بزرگ شدنش مواجه می شود آماده شود.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
11. همیشه به جای او کاری انجام ندهید:

صبور باشید و اجازه دهید که خودش کارهایش را انجام دهد. برای مثال، ممکن است سریعتر و آسانتر باشد تا شما لباس کودک پیش دبستانی خود را بپوشانید، اما اجازه دهید که او خودش این کار را برای کمک به مهارت های جدیدش انجام دهد.

هرچه بیشتر او را چالش های جدید دعوت کنید، بیشتر صلاحیت و اعتماد به نفس او را احساس می کنید.اجازه دهید او بداند هیچکس کامل نیست و توضیح دهید که هیچکس انتظار ندارد او بهترین باشد. مدلی که در مقابل اشتباهات و ناامیدی های فرزندتان واکنش نشان می دهید، واکنشی است که او انجام خواهد داد.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
12. عجله نکنید یا ستایش نادرستی را انجام ندهید:

بچه ها در تشخیص ستایش بی قید و یا تعریف بی پایه هستند. اغلب کودکتان را زیاد ستایش کنید، اما در تعریفهایتان چیز مشخصی وجود داشته باشد، وگرنه کلمات شما چیزی را تکان نخواهد داد.

به عنوان مثال، به جای واکنش به آخرین طراحی فرزندتان، "وای، این عالی است. تو بهترین هنرمند جهان هستی"، سعی کنید چیزی شبیه این بگویید، "من واقعا دوست دارم که چگونه تمام خانواده را نقاشی کردی. تو حتی جزئیاتی مانند ریش بابا را هم کشیدی."
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
13. کارهای خانوادگی مناسب را انجام دهید:

مسئولیت هایی را به کودکان بدهید، مانند تنظیم میز، پیاده روی سگ ها و یا بردن لباس ها برای لباسشویی. آنها احساسات شایسته خود را افزایش می دهند و مهارت های حل مسئله را در خود تقویت می کنند. بین فرزندانتان مقایسه نکنید در عوض، فردیت هر فرد و هدایای ویژه هر کدام را درک کنید.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
14. از نام های فرزندان برای ایجاد یک مزیت استفاده نکنید:

هرگز احساسات کودک خود را محکوم نکنید ، هنگامی که شما عصبانی هستید،کمی استراحت کوتاه انجام دهید، بنابراین چیزی نخواهید گفت که پشیمان شوید و به یاد داشته باشید، شما می توانید اقدامات کودکتان را که دوست ندارید، بدون نشان دادن حستان دوست نداشته باشید ، حتما تفاوت را به فرزندتان نشان دهید.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
15. گاهی نیاز است با هر یک از فرزندانتان جدا جدا وقت بگذرانید:

این که این وقت با غذا خوردن یا دوچرخه سوار باشد مهم نیست، سعی کنید حداقل یک بار در هفته به تنهایی با کودک خود برنامه ریزی کنید.این یک فرصت عالی برای صحبت در مورد آنچه است که در ذهن او وجود دارد و به پیوند دو نفره شما کمک خواهد کرد.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
بالا پایین