جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ادبیات نوشتاری بستنی سخنگویی که ارزو داشته به ماه بره

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات نوشتاری و صوتی کودکان توسط Nella با نام بستنی سخنگویی که ارزو داشته به ماه بره ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 76 بازدید, 19 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات نوشتاری و صوتی کودکان
نام موضوع بستنی سخنگویی که ارزو داشته به ماه بره
نویسنده موضوع Nella
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Nella
موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
صبح که شد، وانی با صدای پرنده‌ای فضایی بیدار شد. پرنده گفت: "من سفیر شیرینی‌ها هستم، می‌خوای برت گردونم زمین؟" وانی فکر کرد... دلش برای دوستاش تنگ شده بود، پس گفت: "بریم!"

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
پرنده‌ی فضایی وانی رو با ملایمت برداشت و از راه ستاره‌ها برگشت به زمین. وقتی رسیدن، همه‌ی خوراکی‌ها براش جشن گرفتن. توی فریزر آذین‌بندی شده بود و کیک یه تاج نعنایی براش درست کرده بود.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
وانی با خوشحالی گفت: "من به ماه رفتم و برگشتم، چون آرزوم رو باور کردم!" همه تشویقش کردن و گفتن: "تو الهام‌بخش ما شدی، بستنیِ قهرمان!"

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
از اون روز به بعد، وانی هر شب برای دوستانش از ماجراهای ماه می‌گفت. قصه‌ی نور، ستاره‌ها، پرنده‌ی فضایی، و سنگ‌های سرد. بچه‌های بستنی با گوش‌های باز بهش گوش می‌دادن.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
وانی به همه یاد داد که حتی اگه شیرینی باشن، می‌تونن دل‌قوی باشن. چون قدرت رویا داشتن، از هر چیز دیگه‌ای قوی‌تره. حتی از یخ‌زدگی!

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
یه روز، کیک گفت: "منم می‌خوام برم سفر!" وانی گفت: "باید آرزوت رو باور کنی و دل شجاع داشته باشی." و همه شروع کردن به خیال‌پردازی!

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
فریزر حالا پر بود از آرزوهای کوچولو—مثل مربای توت که می‌خواست آواز بخونه، یا بستنی پسته که دوست داشت زیر درخت بخوابه. وانی با لبخند همه رو تشویق می‌کرد.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
هر شب، ماه از آسمون پایین می‌اومد و به فریزر نگاه می‌کرد. یه بار هم پُشت پنجره برق زد و گفت: "من همیشه به رویاهای شما گوش می‌دم، کوچولوهای عزیز!"

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
بچه‌ها از دیدن ماه هیجان‌زده می‌شدن و می‌دونستن که آرزوهاشون شنیده می‌شن. وانی حالا یه ستاره بود... ستاره‌ی شیرینی‌ها!

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,390
4,472
مدال‌ها
3
و اینجوری بود که یه بستنی ساده با دل بزرگ، تونست به ماه بره و برگرده. و به همه یاد بده: هیچ چیزی غیرممکن نیست، حتی برای خوراکی‌ها!

بالا پایین