جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام بطاطا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 111 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع بطاطا
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
بطاطا یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه عربی است که مانند دیگر غذاهای عربی طعمی تند دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
سیر۳ حبه
پودر پیاز۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
شماق۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتونبه مقدار کافی
پاپریکا و زردچوبهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پونه کوهی و تخم گشنیزبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه بطاطا خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی سطح آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آبپز شوند و بعد پوست آن ها را می گیریم و به صورت مکعب های درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و له می کنیم و همراه روغن زیتون،فلفل قرمز،پاپریکا،فلفل سیاه،زردچوبه،پونه کوهی،پودر پیاز و سماق داخل کاسه ای می ریزیم و مخلوط می کنیم و در آخر سیب زمینی ها را اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

سپس چند دقیقه اجازه می دهیم سیب زمینی ها با این ادویه ها کاملا آغشته و طعم دار شود و بعد فر را روشن می کنیم و سینی آن را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و سیب زمینی ها را داخل سینی می ریزیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شوند.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

می توانید بعد از گذشت ۷ الی ۸ دقیقه سینی را از داخل فر بیرون بیاورید و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید تا همه نقاط آن سرخ شود.همچنین اگر فر در دسترس نبود می توانید در قابلمه ای شناور از روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید.نوش جان
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین